Дано! Така или иначе вече я взех, обикалях около три часа с нея из града, отначало за да я поусетя, после закарах Ани на училище и ходих да си купувам аптечка, светлоотразителна жилетка, стелки, стъргалка за лед - все необходими неща. После се сетих, че съм забравила да си взема триъгълник и течност за чистачки.cchery написа: Леле....., нова кола, автоматик за първи път, лед и сняг.... Нелка, да знаеш, че истината е само за смелите. Това е твоята кола!
![]()
Ани много я хареса, чак пя песен за новата кола, съчинена на момента. Вили още не я е виждала.
Не зная смело ли беше или безразсъдно да я вземам днес в снега, но така или иначе вече е пеи мен. Не мога да я усетя още, габаритите са ми непознати и паркирането ми е несръчно, но аз съм стар шофьор, ще се оправя. Утре ще я карам така, а за петък се уговорих с един сервиз да я закарам за смяна на масло, филтри, ремък, накладки и спирачни дискове - все неща, които така или иначе се сменят на определен пробег. Така че реално ще ми е готова за понеделник. Странно ми е още да я карам, но аз имам тричасов опит с нея само. Хубавото е, че е 4х4. Ще гори малко повече, но е по-сигурна на пътя. Гумите са доста поизтъркани, макар и зимни... Ей такива неща.
Черпя тематично с торта-кола:
[img]http://www.bezplaten.bg/static/pics/Lag ... %20Ten.jpg[/img]
Докато пазарувах автомобилни принадлежности, купих... смесителна батерия за кухненска мивка.
Такива новини при мен.
Фют, честит имен ден и тук!
Да е честит имения ден и на д-р Атанас Михайлов! Освен непосредствената здравна полза от познанството с него, съм му благодарна и за това, че косвено ме запозна с вас.