Желая ти най-вече здраве! И всеки ден да се чувстваш така, както днес!

Нелка, такава не съм те познавала НИКОГА!!!! Ти просто искриш...... не знам, нещо като..... материална форма и формула на щастиетоНели написа:Ако знаете колко по-хуабаво е у дома без него! Усещането е именно за дом. Хубаво е.![]()
Мецанки, казвайте как сте, че напоследък само със себе си ви занимавам.
И Нелката, и Ванчето са ти написали с какво...... аз мога да добавя само.... да я приемеш открито тази топлина и да вярваш, че точно тя ти се полага.... когато си дал от сърце и душа, няма начин да не получиш по същия начин!ellis_stoyanova написа:С какво заслужих тази топлина в сърцето....
Мога само да се присъединя към тези думи.ellis_stoyanova написа:Цони,заради ей такива като теб все още вярвам че ума бъдеще за нашите деца.на мен тази тема ми е много болна защото имам близки хора в тази професия и знам от първо лице какво е да се бориш с вятърни мелници,но през телефона едва ли ще успея да се обоснова.Но вссе пак....толкова съм горда че познавам макар и задочно и теб....безкрайно ти се възхищавам
и ще си позволя само тях да коментирам, защото в мен има една много сериозна болка!!! .... и неразбиране!!! Защо, мама му стара, когато някой направи нещо хубаво, добро и полезно....., той се чувства в позиция едва ли не да се извинява на околните, че.... видиш ли, се хвали!!!! Цони, вярвай ми!!!, моля те, искам......, много силно искам всеки ден тук поне по една от нас да влиза ииииии дори и с 1 изречение, да пише такива неща, които ти си ни споделила!!!! Защото неистово се нуждаем от ДОБРИНА и от хора, които я правят! Благодаря ти!Сиренце написа:И написах всичко не за да покажа колко велик учител съм.....
Аз имам чувството, че отзад на плешките, ми никнат крила.... от лопатата и греблото за сняг, които съпътстват всяка моя сутрин от понеделник насам, имам растежения и мускулни болки... в гърба. Така че, Цони, разбирам те и.... доколкото мога ти съчувствам.... Дано поне главната ви улица да е разчистена.....Сиренце написа:Ох, искам този сняг вече да си ходи. Омръзна ми ринене!!!