Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО :)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО :)

Мнение от Ванчето »

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, НЕЛИ!
Със здраве да си носиш името!

:1109 :1107 :1109
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Имен Ден, Нели! Бъди благословена, усмихната и изпълнена с душевен покой! :1109

Разсмя ме с този мъж и маникюрите :955 :955 :955
Цони, дано Цецо да се оправи .
И да се фална и тук.Имахме си срещичка.Една такава мини само от няколко човека, но от онзи тип дето оставят следа и то трайна.Чери на път за Черноморец за по напряко мина през Разград и за още по напряко се отбихме при Зори.Запознах се с нея очи в очи дет се вика и съм очарована и щастлива.Форума ме запозна с много и чудесни хора :954 Как бързо минаха 5 часа не разбрах :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:И да се фална и тук.Имахме си срещичка.Една такава мини само от няколко човека, но от онзи тип дето оставят следа и то трайна.Чери на път за Черноморец за по напряко мина през Разград и за още по напряко се отбихме при Зори.Запознах се с нея очи в очи дет се вика и съм очарована и щастлива.Форума ме запозна с много и чудесни хора :954 Как бързо минаха 5 часа не разбрах :1044
Страхотно беше!!! :923 :923 ..... Аз също не ги усетих тези часове... Толкова много да обичам подобни изживявания..... особено, когато са "на косъм" да пропаднат и всичко е срещу теб... Но пък се размазахме!!!

Момичета, ние утре тръгваме. Т.е. след 5 часа. Гърция ни очаква. А ние нея - още повече! Ще пиша оттам. Най-много обичам когато нямам нищо на главата си и мога да отпусна думите, които се раждат от емоциите, на воля..... Така че - до писане! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, ще те чета с интерес.Приятно изкарване!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Губя се тук, но възможността да споделям снимки едновременно с това и да ги обяснявам накрато във ФБ-то дава онова удобство, което тук отсъства :-| :-| ....... Кой знае дали това е постижимо с подобен род форуми.

Така или иначе, от неделя сме в Гърция. Предвид това, че само 2 дена по-рано плажувах за кратките 4 часа в Черноморец, всеки ден мислено благодаря на ония богове, които ми позволяват да имам възможността да съм в Гърция. И не става въпрос за превземане, халосване и опустосване на всичко, което е част от "тази скапана държава". Напротив - обичам си Българията и ще съм горда българка завинаги! Но в случая визирам всички онези тролове, които обезобразиха прекрасните ни плажове, привлякоха и продължават да привличат цялата сган на Запада само и само да им вземат еврата, оставиха без избор онзи българин, който не се интересува от бетон, "лукс" и ол инклузив... Имам предвид всички онези, които ни изгониха насила от страната и ние търсим ласките на морската природа в Гърция.

Та...., да, отново сме на Западното крайбрежие :954 , т.е. на Йонийско море. Днес ни е последният преди обед на плажа на гр. Канали. Последният, защото поемаме на север, където очакваме ферито безпрепятствено да ни отведе до островната откровеност на Корфу :954 . А там какво ще видим?!..... Е, всичко предстои!!! И, слава Богу, защото обожавам подобна неизвестност. Предвкусвам тръпката от загадъчността и тайните на място, което не съм виждала. Очаквам автентичността на Корфу да "ме поеме" в ритъма на дните си и да забравя откъде съм, коя съм и че предстои и връщане :D .

Ето снимки от всичките ни 3 дена дотук:

ден 1
ден 2
ден 3
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ани, гледам снимките от Гърция и се радвам с вас! Чакам следващите с нетърпение. :954 :954 :954

Честит рожден ден на Кеми! Цони, да ви е жива и здрава!

Честит рожден ден, Фют! Ще се радвам да те видим скоро тук. :222

Изображение
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден на Кеми и от нас!Да расте в безоблачно детство, съчетано с много здраве :954 !
Фюти, Честит Рожден Ден! Изобилни благословения! :1116 :1115 :1116
Ани, сега ще гледам ден 3 :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1075 :824

Цони, независимо колко е късно вече, искам да пожелая на Кеми много здраве, много успехи на музикантското поприще, успешно начало в следващата образователна степен и не на последно място - все така да бъде усмихнатото дете на лятото :954 :954 .

:824 :1075

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Мале , здравейте. Засрамих се. Ето ме . Да изгубих се. Мерси за поздрава Нели. Влизам през телефона и не м7 е много удобно . Буквите са малки а аз вече съм с очила. ДОБРЕ СЪМ. Здрава , но някак много чувствителна и различна може би.Четох на Чери поста за възможностите и останах без дъх. Толк8ва умело описва чувствата си и състоянието , че мога да кажа само - Не спирай да пишеш , ти си талант!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Липсвахте ми много всички. Сега се наслаждавам на всяка ваша дума, изписана тук, в мое отсъствие. Черко, приятно изкарване на Гърция! И наистина ... пиши! Обожавам да те чета.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

След като разбрах за наводненията в Халкидики, се притесних за Черита. Ей сега ще й пиша във вайбър. Някоя от вас да знае нещо за нея последните 2 дни?
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор