Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО :)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО :)

Мнение от ellis_stoyanova »

cchery написа: че не съм се съмнявала, че ще се справиш на новото работно място
Ех,Чери,благодаря за силната ти вяра,много често подценяваме себе си и не успяваме да се видим отстрани,за това пък имаме добри приятели около себе си,които да вярват и да ни подкрепят в такива моменти,макар и само с няколко добри думи :923
Привет на всички :222
При нас подготовката за началото на учебната година тече с пълна сила,дори се прибавиха още няколко задължения към всичко останало,което се налага да свърша,но май ми се ще да разкажа за тях малко по-късно.Иначе за темичката,благодаря за честта аз да я открия,ще се възползвам и се надявам тези дни да я пусна с конкретни неща,които интересуват поне мен,а вие ако желаете ще се включите
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ели, успех!

А за темата - само пусни линк в тази тема. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Добро утро,момичета!
Благодаря,Нели :923
Много ми харесва времето сутрин,когато пия кафе,разглеждам из нета и просто си почивам,или по-скоро се събуждам за нов ден.Скоро ще ми се налага да го правя доста по-рано,но пак ще е хубаво....А вие изпихте ли сутрешното си кафе
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954 Аз вече съм на работа.
Нели, разкажи по подробно за лагера.Ние почиваме цялата фирма покрай 6 септември и ме заинтригува.
Чери, изкарахме страхотна отпуска като изключим есенното почистване :plezya se
Разходихме се до Шипка, Етъра, Боженци и водопада Сучурум .Изпълва ме едно особено вълнение, когато посещавам такива места и благодарност към всички платили такава цена днес аз да бъда!
И аз почти съм готова с учениците.Останаха ми само платненки и някои други дреболии.
Елис, ще се радвам да пуснеш темата, защото моите деца не закусват толкова рано и това ще трябва да се случва в училище.Ще си помагаме с идеи.Успех с работата и с всички нови задължения!
Имам нужда от малко помощ.Имам сериозен проблем с коленете и не мога да тренирам както до сега (повярвах си твърде много и започнах сериозни тренировки с над 100 кг. и сега си плащам :oops: ) Та търся си йога за начинаещи.Знам, че като пусна търсачка ще ми излезнат много неща, но аз предпочитам нещо изпитано.Ако някой може да се включи със съвет ще съм много благодарна :940
Имайте хубав ден!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:А вие изпихте ли сутрешното си кафе
Аз - да! При това отдавна :954 . Ходих да бягам - стартирам пак подготовка на 10 км за маратона в София. Допреди малко пусках някакви неща във Фен-групата по худ. гимнастика във ФБ и вече и работя.

И на мен ми останаха да купя само тениски и платненки на Бела и съм напълно готова за у-ще. Вчера поръчах букетите. Всичко организационно беше добре изпълнено..... ще си ръкопляскам самичка :1062 :1062 .

Цветка..., преди 2 години на майка ми ѝ откриха коксартроза - прогресиращо изтъркване на хрущяла на коленните капачки. Тя, разбира се, отказва всякакви медицински интервенции, които облекчават това състояние, но и имаше много силни болки в коленете, съпроводени със схващане, което особено сутрин след сън, трудно преодоляваше. Аз се порастърсих за разни кремове и т.н., но на първо време ѝ предложих балсам от любимата си марка - на Асам. Пускам ти линк 2 техни балсама и да ти кажа - въобще не помня кой от двата ѝ взех (евентуално ще я питам, ако и тя помни), но.... тя (която е изключително мнителна и подозрителна) накрая се "предаде" и каза, че не е вярвала, че това "просто" кремче ще ѝ помогне за болките в коленете. Обаче е факт. Разбира се - коксартрозата не е излекувана, но състоянието на майка е по-добро.

Масажен гел с ДЯВОЛСКИ НОКЪТ и
ЕВКАЛИПТ

Масажен гел с ЧЕРЕН ОМАН (зарасличе)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, аз мажа с арника и съм доста по- добре.Сега ме боли и то търпимо само от сгънато положение като го изправям т.е като ставам от стола, от клякане и пр.Ако майка ти се сети кой точно е ползвала ще пробвам и с него.
Кога ще бъде маратона? Адмирации за това, че ще се включите в поредния маратон :326 :524
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Аз днес малко се... сдухах, но ще ми мине. Налага се.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Честит 15-и септември! И нека "Напред, науката е слънце!" е не само израз в нашия живот! А смисъл! Смисълът да научим децата си да обичат и да се стремят да се учат! Цял живот!!! Живот, в чийто край ни чака усмихната мъдростта!

Успешно начало на всички момичета тук, които са в сферата на образованието - Цони, Нелката и тези, които не познаваме! Един ден признанието ще похлопа и на вашата врата! Защото какво е обществената памет без признание и признателност?!

:1105 Честит рожден ден на ЦЕЦО - нека бъде здрав и да прави нещата така, както ги разбира!
:1105
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, момичета! :954

Честита нова учебна година на всички - ученици и родители!
Да е здрава, ползотворна и спокойна! :)

Аз няма да се извинявам за това, че не съм минавала от тук толкова много време... :oops: :oops: Просто ще се опитам да поправя грешката от сега нататък. :)

Елис, честита нова работа! Желая ти да ти носи най-вече удовлетворение!

Цвети, тренирала си със 100 кг тежест...!!! :1215 :1215 Сериозен напредък отбелязваш! Дано скоро да ти минат болежките и да се завърнеш в тренировъчен ритъм! Траумил пробвала ли си за болката?

Чери, успех в подготовката за маратона! Ние знаем, че можеш!

Нели, :923 ! Ще се справиш!

Цони, честит рожденик! Здраве и късмет!

А за себе си какво да ви кажа, момичета...
Добре сме. Ваканцията свърши, вече имаме една седмица "стаж" на училище. И определено на мен ми беше по-трудно да се адаптирам към новото-старо ежедневие, отколкото на децата. Те са супер щастливи, че отново ходят на училище!
Иначе лятото мина някак... неусетно. Имам усещането, че минлата седмица започна.
Ходихме си на България. Но за съжаление този път не мога да кажа, че си изкарахме добре. Преживях огромно разочарование/обида (и аз не знам как точно да го определя) от най-близките ми хора - майка ми и сестра ми. И това ме съсипа. Буквално. Давам си сметка, че все още не съм се отърсила напълно от неприятните емоции. Не им се сърдя. Говорим си нормално, чуваме се редовно, пишем си... Но сякаш нещо в мен се скъса и толкова много ми тежи... А пък от други роднини се наслучах на изказвания от сорта, че не позволявам на децата да ядът, за да не надебелеят... :1215 И това само защото моите деца не ядът боклуци. Спирам до тук, няма смисъл да коментирам повече.
Иначе мога да споделя още, че си купихме апартамент! :954 Това се случи в края на май. Решихме се на тази стъпка изведнъж, до сега никога през годините дори не го бяхме обмисляли като възможност. Но явно всяко нещо идва с времето си :954 . Не е много голям, но самата мисъл, че ще си е наш ни прави щастливи. Ние за сега все още сме си в имението където работим, тази зима лека полека ще ремонтираме и стягаме апартамента и живот и здраве след края на учебната година ще се местим в Гуадалахара.

Елис, и аз ще се включа в темичка за закуските в училище :D
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цони, честит рожденик! Здраве, щастие и много усмивки! :1087
cchery написа:Честит 15-и септември! И нека "Напред, науката е слънце!" е не само израз в нашия живот! А смисъл! Смисълът да научим децата си да обичат и да се стремят да се учат! Цял живот!!! Живот, в чийто край ни чака усмихната мъдростта!

Успешно начало на всички момичета тук, които са в сферата на образованието - Цони, Нелката и тези, които не познаваме! Един ден признанието ще похлопа и на вашата врата! Защото какво е обществената памет без признание и признателност?!
Чери, :922
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Момичета,минавам съвсем набързо за да ви кажа,че направих нова темичка-Училищно ежедневие,в НАдговаряне,нямам идея как да я копирам-ужас,всичко съм позабравила :plezya se ,но всеки който желае може да се включи.Ще се радвам да обменяме опит...сега лягам,че умората ми надвива,макар да няма 11,а се надявам утре да успея да се включа с повече :922

Епиктет
Публикувай отговор