Привет, момичета!
Честита нова учебна година на всички - ученици и родители!
Да е здрава, ползотворна и спокойна!
Аз няма да се извинявам за това, че не съм минавала от тук толкова много време...

Просто ще се опитам да поправя грешката от сега нататък.
Елис, честита нова работа! Желая ти да ти носи най-вече удовлетворение!
Цвети, тренирала си със 100 кг тежест...!!!

Сериозен напредък отбелязваш! Дано скоро да ти минат болежките и да се завърнеш в тренировъчен ритъм! Траумил пробвала ли си за болката?
Чери, успех в подготовката за маратона! Ние знаем, че можеш!
Нели, 
! Ще се справиш!
Цони, честит рожденик! Здраве и късмет!
А за себе си какво да ви кажа, момичета...
Добре сме. Ваканцията свърши, вече имаме една седмица "стаж" на училище. И определено на мен ми беше по-трудно да се адаптирам към новото-старо ежедневие, отколкото на децата. Те са супер щастливи, че отново ходят на училище!
Иначе лятото мина някак... неусетно. Имам усещането, че минлата седмица започна.
Ходихме си на България. Но за съжаление този път не мога да кажа, че си изкарахме добре. Преживях огромно разочарование/обида (и аз не знам как точно да го определя) от най-близките ми хора - майка ми и сестра ми. И това ме съсипа. Буквално. Давам си сметка, че все още не съм се отърсила напълно от неприятните емоции. Не им се сърдя. Говорим си нормално, чуваме се редовно, пишем си... Но сякаш нещо в мен се скъса и толкова много ми тежи... А пък от други роднини се наслучах на изказвания от сорта, че не позволявам на децата да ядът, за да не надебелеят...

И това само защото моите деца не ядът боклуци. Спирам до тук, няма смисъл да коментирам повече.
Иначе мога да споделя още, че си купихме апартамент!

Това се случи в края на май. Решихме се на тази стъпка изведнъж, до сега никога през годините дори не го бяхме обмисляли като възможност. Но явно всяко нещо идва с времето си

. Не е много голям, но самата мисъл, че ще си е наш ни прави щастливи. Ние за сега все още сме си в имението където работим, тази зима лека полека ще ремонтираме и стягаме апартамента и живот и здраве след края на учебната година ще се местим в Гуадалахара.
Елис, и аз ще се включа в темичка за закуските в училище