Аз сега се захващам да чистя из нас, че кочинката е пълна... Но, исках да мина и да ви кажа, че вчерашнят маратон мина много добре за мен. Случи се онова, което най-много исках - да усетя чистото удоволствие от бягането и беше ТОЧНО така!!! Имах сили, имах енергия, имах настроение - не се чуствах отпаднала, пребита......, напротив - всичко беше точно както трябва!!!! И съм много доволна.
Отделно от това Косчето спечели първо място в категория 14-годишни на съпътсващо маратона предизвикателство, спонсоринано от ВИВАКОМ. Предизвикателството беше да се избягат възможно най-бързо 20 метра върху настилка от тартан - както е по пистите на стадионите. Коки се справи толкова добре, че той и победителят в категория "мъже" имат една и съща скорост

Ванче, тези неща са толкова..... "нормални", че какво да ти кажа, освен този период да минава по-бързо!!!Ванчето написа: Малко ми е сдухано напоследък и чесно казано нито ми се пише, нито ми се говори много. Не се е случило нищо кой знае какво, но просто има такива моменти. В края на миналия месец имахме визита от шефовете (за първи път от една година, т.е. откакто ни уволниха и след това възстановиха). Нещата не минаха особено гладко, но това си беше съвсем очаквано и нямаше изненади. Точно в този период и Гого и Марти лепнаха първия вирус за сезона и ми се събра малко в повече. Вируса вече отмина, но още влачим някакви досадни сополи и малко кашлица - и аз включително.

Миналата седмица се възмущавах по тази тема:
После пък излезе интервюто на родителите на Зуза в папараци и стана ясно, че майка ѝ се бори с рак на гърдата........ и ми стана много, много тъжно...... Много тъжно.......cchery написа:А иначе, има една тема, която периодично се появява в медиите, за да се поддържа интерес - 14-годишната Сузанита..... И вчера така зачетох заглавие на поредна статия, в която се казваше, че настоящето занимание на 14-годишната ученичка е ............. писане на текстове за песни!!!!![]()
![]()
![]()
И се втрещих..... Как е възможно дете, което само казва, че не било прочело много книги (а пък такива с поезия вярвам, че напълно липсват от "библиотечния ѝ фонд"), да създава текстове??! Или е наякой невиждан и нечуван гений, раждащ се на 300 г. веднъж или..... това, което се случва, и ни се дава като пример, е онази капка, която наистина ще ме накара да си грабна куфарчетата...... Има неща, ситуации, хора, които очевидно не търпят промени. И се оказвам в ситуация да обяснявам как правилно е онова, което е изцяло обратно на общоприетото (негласно) в обществото, и се губя все повече и повече, ставам малка и смешна с жалките си хапливи опити да обясня, че не е нормално да пушиш, когато си на 14 години, да се снимаш в клипове по начин, който е повече от провокативен към мъжете и единствената асоциация, която прави, е за секс и т.н., и всичко това да е със (съз)знанието и одобрението на родителите ти........ Чувствам се здраво объркана на тази тема......