Мога да кажа, че изкарах едни луди събота и неделя - излизане, прибиране, учене, писане........ Боже мили, дано това спре, че се уморих :lol: :lol: :lol: .
Изкарахме много готино РД-то на Коки... беше си поканил 10 приятеля - все тийнове на неговата възраст. Играха различни игри на едни симулатори на виртуална реалност в РИНГ мола - нещо тъкмо като за тях. А после седнахме в заведение, където предлагат бургери иииии всички бяха много доволни

Днес пък смених гумите на реното и минах с него преглед! Остана само да му направя реглаж на преден мост, да проверя фреона и светлините и съм готова поне с тази кола за зимата :lol: . Но... имаме още една, та следва и тя.
Иначе за момента спрях да работя по сайта, който правя, т.к. в неделя имаме защита на курсова работа за 3-ия семестър в ИТ Степ Академи, където уча. Темата на курсовата работа е - да пресъздам играта Блек Джек на уеб-страница, т.е. да напиша прост вариант на онлайн-игра

Елисче, искам да ти споделя една тайна........ "тайната" на ситуацията с Анджи, която си описала.... важи И за вкъщи

Аз, обаче, за разлика от Деси не се отнасям с приемане на тази ситуация. Даже обратното - непримирима съм. Защото смятам, че мързел, мишкуване, тарикатстване, неучене и тем подобни са състояния, които НЕ трябва да се допускат!!! Животът ни е е безкраен водовъртеж от отношения и взаимоотношения и формата и изявата, които приемат, техните граници и допустимости, правят ежедневието ни такова, каквото е. Ако приема да допусна неучене от страна на Коко и Бела, какво ще гледам след време?! Или.... да не си оправят стаята, дрехите, раниците?!....
Такива неща...... Сега почвам да уча