Есен Златна вече е навън - чухме и Училищния звън!

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есен Златна вече е навън - чухме и Училищния звън!

Мнение от Kleo »

Класното по математика на Алекс е утре, честно казано, вълнувам се заедно с него.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Kleo написа:Класното по математика на Алекс е утре, честно казано, вълнувам се заедно с него.
Минало му е класното. Според него - добре. Аз не смея да се радвам, преди да видя оценката.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Дано да е било успешно класното на Алекс, Деси.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Анджи много се ядосва че имала 5тици.На фона на 20 6 ци мисшя че съотношение 20 към 5 е добре.Радва ме това,иска повече,но кал да обяся че не оценката е най-важна а услията които си положил за нея.Поне според мен е така.
Успех на Алекс
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Благодаря ви, момичета :923

И според мен са важни усилията, а не толкова оценката. Но Алекс е в 7. клас, предстои му външно оценяване, а за първи срок за съжаление /и мое, и негово/ е натрупал двойки по математика. Така че тук не става дума за петици и шестици, а за това да поправи слаби оценки. А не е като да не е учил. Решавал е задачи и от учебника, и от сборника, и мои измислени. Всеки път отива с написани домашни. Обаче пустата математика не му върви, не му е силен предмет.

Още веднъж - мерси много! Като му излезе оценката, ще ви пиша пак как е минало. Е, не е застрашен с двойка за срока, защото преди двойките има една четворка и една петица, а и госпожата му е писала плюсове заради написаните домашни, ставанията на дъската и примерното му поведение в час при нея. Като цяло си го харесва и си го обича, познава го що за дете и ученик е от миналите години. А и ходи на консултации при нея след часовете /от тези безплатните, по желание които са/. Ще видим.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Деска,разбира се,че няма място за сравнение.Просто в момента,в който четях тук за Алекс,Анджи започна да се оплаква че имала много петици.Изглежда имат някакво съревнование между няколко приятелчета,кой ще има повече шестици.За мен обаче винаги е било по важно колко от материала ще усвои,а не каква оценка ще получи накрая.Искам да се справя сама.Не съм от родителите,лоито написват цялото домашно на децата си и след това ги карат да наизустяват само и само за да имат 6.Искам детето ми да се научи да МИСЛИ,а не да чака на готово.Да знае,че всичко,което е постигнала е плод на нейния труд.В тетрадките по литература рисуват към всеки урок кратка илюстрация.Анджи няма данни за художник,но всеки път много се старае и го прави с желание.Преди няколко седмици се стигна до там обаче че дори плака защото на повечето децат родителите им рисували илюстрациите и имали винаги шестици.Дори ме упрекна,че никога не и ги рисувам аз.Тогава ми се наложи да и обясня,че именно в това е удоволствието от оценката която си получил за тоя си труд а не за труда на мама.От тогава нямаме проблеми с рисунките :221
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Официално вече е ЗИМА, хайде да измислим хубаво ново заглавие и да пускаме нова спам-тема, първата за година 2018 :524

Тихо се сипе първият сняг, галено щипе бузките пак! - моето предложение.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, заето ми е и вихрено напоследък, затова не съм писла скоро, а и отдавна не съм чела какво сте писали. Ще наваксам. :954

Освен всички други неща, с които се занимавам, се хванах с една приятелка да ѝ помогна за нов проект. В тази връзка искам да ви помоля за малко помощ с една АНКЕТА. Отнема около три минути. Помолих студентите си да отговорят, но искам да разнообразя резултатите с хора от различни възрасти.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Сиренце написа:Сиана е взела устния с С1 :fan :fan :fan Много съм горда с моето момиче!
Браво! Специални поздрави!

При нас устния е чак на 11 януари. Хер Пригниц (учителят-немец, който преподава на Виолета, но е и изпитващ) щял да обиколи навсякъде, да участва в устните изпити по всички градове и накрая щял да бъде във Варна, т.е. при нас е последно. Така че нямаме никакви резултати още по разбираеми причини.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Нели написа:В тази връзка искам да ви помоля за малко помощ с една АНКЕТА. Отнема около три минути. Помолих студентите си да отговорят, но искам да разнообразя резултатите с хора от различни възрасти.
Попълних анкетата, макар, че не допринасям много за разнообразяването на възрастта :222 :221
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Добър вечер :954 !
Хем не си падам по суматохата и стреса по празниците, хем вчера Яна се поразболя. Втори ден е с температура, днес доста височка, а и започна да покашля. Не съм я водила на лекар, наливам я с чай и с клеева тинктура, и с каквото още се сетих и имам вкъщи. Малко ми е тегаво, все още не съм притеснена, само малко се изнервям. Надявам се след още един ден нещата да тръгнат към подобрение. На всичкото отгоре малкото диване не иска да изпълнява лечебната програма :plezya se . Пробвах да й дам 2 капки лавандулово масло - омрънка света, категорично отказва! Не иска да яде, втори ден кара на чай и моркови, сокове не пие, категорично отказва зеленчукова супа. Няма да умре от глад, но ми става малко притеснено. Утре сме у свеки за Бъдни вечер, надявам се да се посвести до тогава.
Весели празници от мен :923 !
Публикувай отговор