За много години, момичета!!!!
Желая на всички ни (и нашите семейства, естествено) да намерим сили и да осъществим поне една отдавна отлагана мечта през тази година!!! Да спрем с оправданията и извиненията, да се обърнем към себе си и да бъдем честни!!! И разбира се - най-вече здраве и човешка доброта и близост!!! Честита нова 2018 година!
Ние изкарахме много весело с нашите приятели, които ни бяха на гости.... аз поне се забавлявах здраво. Танцувахме, пяхме, в полунощ слязохме в нашия парк и танцувахме хора и изстрелвахме фойерверки..... Хубаво, много хубаво посрещане на Новата година - не бях го планирала така, но се получи. В Младост имаше страхотна (че и страховита) заря и "бомбардировка"

и понеже този път бяхме в парка, а не наблюдавахме през терасата, имах чувството, че съм точно във "врящия казан" на цялата пушилка. Шумът беше оглушителен в продължение на поне половин час

..... и пак в рамките на този половин час не мина нито един човек през парка..... всеки някъде запиваше и се радваше. Мислех си, че с нашето среднощно Дунавско хоро на открито, ще "повлечем крак" и ще хванем някои случайни минувачи и хорото ще набъбне, но..... айде - догодина ще го пларинам така.
Така, както гледам времето навън, тази година децата освен на по-ранна лятна ваканция, едва ли могат да се надяват на "дървена" такава, както беше предходната година

по това време. Но, каквото е - такова. Утре е последния ден на Коледната ваканция и определено ми е някак си тъжно. Харесва ми всички да сме си у дома, да не планираме нищо абсолютно точно, а да импровизираме..... Обаче... обстоятелствата от вдругиден ще са отново с щампа "делничен график".
Кажете кой как празнува снощи?!