Петя, по този повод се чудя нещичко. Като сложих маската първия път, в продължение на 20-ина минутки скалпът ме щипеше - от ракията предполагам. И тогава ми хрумна нещо: след като има такава реакция, щипене, значи има и раздразнен скалп. А пърхутът е И това - раздразнен скалп. Мъжът ми има много пърхут и какво ли не е пробвал като шампоани и все тая. Ако взема да го натисна да се поомаже малко с ТРИВИТАМИНОЛ, дали няма да му помогне?!?! Дали си срещала или пък някой друг отзвук някъде из нета от тази маска точно по този въпрос - да помага и при пърхут?!?Drebno_dupe написа: но за въпросната маска съм напълно съгласна че ефекта е на лице и да за хора които имат коса склонна към омазняване е много подходяща.
Ооооооо, още си спомням как в 10-и клас моята приятелка приличаше на пуканка в главата след като се опита да измие с гореща вода някаква маска с яйце.......mari_ko написа: За реакцията на белтъка от топлата вода въобще нямаше да се сетя. Добре, че споделихте опит
Аз засега смятам веднъж в седмицата да я правя. Не ми тежи - лесно се прави и много бързо ми минават тези 3 часа.mari_ko написа:За маската как смятате - колко често трябва да се прави? Аз си мисля за 2 пъти месечно???
Присъединявам се и аз към тези поздрави! Признавам си, чак сега видях линийката .mari_ko написа:Дребно дупе, чак сега ти видях линийката и сърцето ми направо прескочи от кеф. Значи чакаме 2 бебчета. Много, много се радвам и ти желая лека бременност
Чери при мен също имаше щипане 1-я път, но после изчезва.cchery написа:Петя, по този повод се чудя нещичко. Като сложих маската първия път, в продължение на 20-ина минутки скалпът ме щипеше - от ракията предполагам. И тогава ми хрумна нещо: след като има такава реакция, щипене, значи има и раздразнен скалп. А пърхутът е И това - раздразнен скалп. Мъжът ми има много пърхут и какво ли не е пробвал като шампоани и все тая. Ако взема да го натисна да се поомаже малко с ТРИВИТАМИНОЛ, дали няма да му помогне?!?! Дали си срещала или пък някой друг отзвук някъде из нета от тази маска точно по този въпрос - да помага и при пърхут?!?
mari_ko написа:Дребно дупе, чак сега ти видях линийката и сърцето ми направо прескочи от кеф. Значи чакаме 2 бебчета. Много, много се радвам и ти желая лека бременност
И блdгодаря за поздравите, аз чак сега се реших да си прикача линийката - но бебето е 1, но 2 по ред .cchery написа:Присъединявам се и аз към тези поздрави! Признавам си, чак сега видях линийката .
това много помага на косата и подхранва косъмаDrebno_dupe написа:Мога да споделя личен опит за тази маска наистина е уникална и действа много добре на косата.
Моята коса понеже е мазна в корените и когато трябваше да слоша бъдемовото масло реших че ще я омазня страшно и после миенето ще е моят малък кошмар, но се оказа че бъркам. Спах с нея цяла нощ после се изми съвсем лесно и косата наистина имаше друг вид.
Пробвайте я смело
Трябва да кажа, че я правих тази маска съвсем последователно 2 месеца - точно за толкова ми стигна 1 шишенце с тривитаминол и наистина имаше удивителен ефект - определено косата ми почна да расте по-бързо!!!!p_pampova написа:това много помага на косата и подхранва косъмаDrebno_dupe написа:Мога да споделя личен опит за тази маска наистина е уникална и действа много добре на косата.
Моята коса понеже е мазна в корените и когато трябваше да слоша бъдемовото масло реших че ще я омазня страшно и после миенето ще е моят малък кошмар, но се оказа че бъркам. Спах с нея цяла нощ после се изми съвсем лесно и косата наистина имаше друг вид.
Пробвайте я смело