Е, какво по-хубаво начало на Новата година от това .
Аз попитах за пианото и дали можеш да свириш, защото аз като ученичка имам изкарани 4 години в музикалната школа на Горна, където се учех да свиря на акордеон и ходех на солфеж. В момента..... мога да изкарам някоя и друга нота от този инструмент, но нищо повече. И малко съжалявам, че не бях сериозна да продължа...., и че нямаше и кой да ме натисне да не напускам.... Но с децата е така - непостоянството е дружката, с която израстват и която им дава едни от най-ценните уроци.
И като сме се разговорили за нова година да ви попитам - кой какъв късмет изтегли от баницата?!? Аз бях заложила по 2 късмета на човек в нашата баница.... Единият, който изтеглих, пророкува за много любов и успехи. А другият - да стана директор на болница - не беше предназначен за мен, а за приятелката ми, която има шанс за такава позиция . На нея пък ѝ се падна да иде на Световно първенство по художествена гимнастика в Баку...... и си трампихме съответните късмети, че да ни подхождат както трябва .
Днес следобед времето навън ми се видя адски студено. За първи път тази зима ми става толкова студено... не знам на какво се дължи, но така или иначе от утре почва застудяване.... Откакто съм се прибрала отвън, съм застанала пред печката и не я пускам......
След малко обаче ще изляза от нас, т.к. имаме събиране в залата по танци, понеже от нова година ще има промени - та ще ида да чуя за какво иде реч колкото и да ми е студено.
Лека вечер. За съжаление - от утре училището започва отново......