Искрено се радвам, че ме чувстваш по този начин, Ели.ellis_stoyanova написа:Чери,ти си от малкото хора,на които знам,че ако се обадя,колкото и ангажименти да имаш,ще ми кажеш 2 думи.Ей за тия приятелства говоря,неподвластни на време,разстояния,просто човека е такъв.Благодаря ти![]()

Имаме голямо съвпадение тук, защото ...... аз също си разчистих малко местенце пред нашия блок. Миналата година с Момчил засадихме луковици лалета и сега са изникнали (повечето от тях). Дори виждам пъпки, т.е. ще цъфтят. Чистачката на нашия вход ми подари 4 зюмбюла, с които нейните внуци са я зарадвали за 8-и март и тях ще ги бодна в земята та догодина да си имаме и такива цветенца. Онзи ден няой незнаен комшия беше посадил в моята лехичка 3 саксийни цветя, които виреят и на открито - явно им е харесала идеята да имаме цветенца пред блока. Аз самата планирам да купя напъпили зюмбюли и нарциси и да ги засяда тази седмица - няма да е нещо много, защото изисква и поливка и поддръжка, но... ей така - да ми е хубаво. А мотика съм си взела от село - от Поликрайще :lol: . Купих си гребло от Практикер..... и така се справям.ellis_stoyanova написа:Аз си имам градинка вече.Не е нещо особено,малко оградено пространство пред блока,което е на комшийката ми,възрастна баба,която ми е много близка.Помолих я да се грижа аз за запустялата градинка и тя много се зарадва.Вече имам 3 иглики,които чакат да ги засадя.Ще трябва и нова пръст да изсипя,а дори нямам инсрументи.Но ако трябва с морските лопатки на децата ще греба.Искам да стане цветно оазисче,моето.С Ивето в неделя изчистихме тревата,падналите клонки и листа и изметохме наоколо.Дори така стана по приятно.
Ели, пожелавам ти да си подредиш най-прекрасния цветен оазис, който си представяш.