Ели, първо към тебе - поздравявам те за куража да си вземете котенце. Подозирам само какви са ти притесненията в момента, докато очаквате писанка. С една дума мога да ги опиша като големи

Относно храна - с моите идиотчета е много трудно - големи капризи, голямо нещо. Но сега ще ти кажа марките, които харесват, все пак - Happy Cat, Purina, Poesie и Gurmet (пастетчетата на Гурме). Ако говорим за суха храна - там експериментирам и взимам различна, но е от по-високия клас - между 15 и 20 лв за килограм.
Търсите име на Писанка?!

Деси, и да се опитвам, няма да мога да напиша по-добре от Нели какво мисля и аз за положението с необичайно високите Т през тази зима и липсата на вода. Тя е просто класик в изразяването, когато трябва да звучиш авторитетно, човешки и да изложиш аргументирано позицията си. Та с две думи - аз съм на същото мнение. Ще приведа само един пример - зимата на 2007-а година. Помня я, защото Белка все още беше бебе в количка и имаше един ден през януари, когато я оставих да си лежи в количката на слънчице, облечена само с потниче, боди и ританки..... толкова топло беше навън. Разликата с тогава е, че нямаше водна криза .....
И така, мили момичета, скачам сега да бягам, защото после имам много работа. Имам и да ви разказвам каква точно, защото се включих много активно в подготовката за турнира по художествена гимнастика на клуба на Бела. Той ще се проведе в рамките на 3 дена, започвайки на 14 февруари, т.е. след 10-ина дена. Аз съм един от редакторите на страницата на клуба във фейсбук, а за турнира се оказах и нещо като графичен дизайнер, връзка с клубове и спонсори... И като за капак - ще бъда водеща на турнира

И още нещо - миналата седмица се чухме по телефона с Цони. Исках да разговарям с нея нещо във връзка с НВО по математика за 10-и клас. Получи се един от ония разговори, след които разбираш колко много ти е липсвал човека насреща без да си го осъзнавал и без някога да си надувал фанфарите, че сте първи приятели. Ценя това място, а и някои други, през които минах, именно заради ХОРАТА, на които попаднах. Нали помните: най-важни са хората!