Здравейте, приятелки!
Може би някои от вас не ме познават, или са ме забравили, но с някои от вас отдавна се знаем и макар и да не се чуваме и виждаме често, да знаете, че много ви обичам.
Тази вечер имахме една мнооого приятна среща, изпълнена с интересни разговори, спомени, споделени моменти и смях. Бях провокирана да се появя

и да драсна някой ред. Ето ме...
Радвам се, че съм отново тук.
Дано по-често да можем да се виждаме и да си организираме такива матинета

Чери, благодаря ти, че ми се обади и ме покани. Изглеждаш супер, много свежа, светиш направо. Одухотворена, спокойна, усмихната, прекрасна, както винаги

с теб винаги разговорите са ми много интересни и ценни. Виждам между нас много общи неща, но в същото време ми показваш винаги и една друга гледна точка по най-различни теми.
Деска, и ти си си все така готина. Радвам се, че си намерила ново призвание и това, което правиш ти носи такова удовлетворение. От сърце ти желая да не спираш да се развиваш, да мечтаеш и да правиш само неща, които те правят щастлива.
Нелка... След толкова години познанството и приятелство се виждаме за първи път, но всъщност имам чувството, че те познавам мнооого отдавна. Може би сме се познавали и в друг живот... Ти си изключителен човек. Силна, но в същото време нежна, одухотворена и много интересна.
Беше ми наистина изключително приятно да се срещнем. Обичам ви <3