МЯСТО за сладки разговори през 2020

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: МЯСТО за сладки разговори през 2020

Мнение от Нели »

Ели, освен всичко, което вече си направила и правиш, както и Чери ти е казала - повече (или дори много) вода или чай и доста вит. С (в моменти на грип не гледай какво пише на опаковките за дозирането, можеш и по 1 грам да дадеш, т.е. 1000 мг вит. С). Температурата в случая не е непременно лош признак, децата ще се преборят. Стискам палци да оздравеете по-скоро!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Благодаря,Нели!!!Все още борим Т,в понеделник имаха около 37,вчера и днес пж 39,до кога не знам,започнаха и да кашлят,снощи веднага сложих компреси с мед,изсъхват след 1 час,днес и извара ще взема,знам,че Т бори скапания вирус,но ги изтощи тотално.Давала съм 2 пъти само до сега нурофен,когато започна да се качва над 39,изпотяват се обилно и после сначале...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Прибрах се вкъщи, нанесох си материала, оценките и отсъствията от деня в електронния дневник, и влизам във форума да ви прочета какво сте писали и да ви се похваля, че Нели, Чери, Марчи, Ивайла и аз си изкарахме чудна женска вечер в Пърленките! Благодаря ви, момичета! Снимките са супер също, ще ви ги наизпращам по вайбър или месинджър. Лека нощ от мен :) Прегръдки на всички и хайде - следващият път повече да се съберем, за още по-весело, интересно и забавно.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елисче, стискам палци за бързо оздравяване на твоите момичета!
Остани здрава, спокойна и стабилна, доколкото ти е възможно.
Правилно те посъветваха - без новини и ТВ, защото се всява излишна паника според мен относно грипа.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Направихме си супер готина и дори и интимна в някакъв смисъл срещичка. Нели, Деси, Марчи, Ивайла (голямата дъщеря на Марчи) и аз. Много говорихме и много остана да си говорим. Пихме страхотна крафт бира и ядохме ароматни, горещи пърленки.... А после се прибрах у нас, носейки зимното си яке в ръка - топлото време и ясното небе ме пренесоха е лятото, високо горе в Родопите... все едно бях на екскурзионно.

МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ 😊😊😊😊😊💗💓💗💓
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: 26 Фев 2020, 22:57 Елисче, стискам палци за бързо оздравяване на твоите момичета!
Остани здрава, спокойна и стабилна, доколкото ти е възможно.
Правилно те посъветваха - без новини и ТВ, защото се всява излишна паника според мен относно грипа.
Ели, не се притеснявай от високата Т - имаш винаги Нурофен под ръка, който можеш да използваш 4-5 дена през 8 часа. Анджи и Ивето са болни - нормално е да са изтощени, макар и да неприятно. Особено като ги гледаш отстрани. Но това е като всяко друго разболяване - отнема си поне 3 дена в острата фаза. А понякога и 5-6. Съвсем скоро ще видиш симптомите на оздравяване - сигурна съм.😊
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Здравейте, приятелки!
Може би някои от вас не ме познават, или са ме забравили, но с някои от вас отдавна се знаем и макар и да не се чуваме и виждаме често, да знаете, че много ви обичам.
Тази вечер имахме една мнооого приятна среща, изпълнена с интересни разговори, спомени, споделени моменти и смях. Бях провокирана да се появя ;) и да драсна някой ред. Ето ме...
Радвам се, че съм отново тук.
Дано по-често да можем да се виждаме и да си организираме такива матинета :222
Чери, благодаря ти, че ми се обади и ме покани. Изглеждаш супер, много свежа, светиш направо. Одухотворена, спокойна, усмихната, прекрасна, както винаги :922 с теб винаги разговорите са ми много интересни и ценни. Виждам между нас много общи неща, но в същото време ми показваш винаги и една друга гледна точка по най-различни теми.
Деска, и ти си си все така готина. Радвам се, че си намерила ново призвание и това, което правиш ти носи такова удовлетворение. От сърце ти желая да не спираш да се развиваш, да мечтаеш и да правиш само неща, които те правят щастлива.
Нелка... След толкова години познанството и приятелство се виждаме за първи път, но всъщност имам чувството, че те познавам мнооого отдавна. Може би сме се познавали и в друг живот... Ти си изключителен човек. Силна, но в същото време нежна, одухотворена и много интересна.
Беше ми наистина изключително приятно да се срещнем. Обичам ви <3
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Я! Марчи, ти и паролата си помниш, браво :)
Може и матинета да си спретваме занапред, но това снощи си беше соаре отвсякъде.
/от френски език - матине е сутрешна среща, а соаре е вечерна сбирка/
Изключително ми е драго, че наистина влезе и писа!
Сега е добре и да идваш редовно, да четеш, да се включваш с разкази за твоя свят.
Възхитих се много на Ивайла, толкова умно, интересно, възпитано дете имаш!
Сегашното поколение /да се разбира всички що са под 25 години в момента/ са много интересни деца, нали?
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, мецанки!
След блиц посещение на София, среща с Чери и Деси и ново старо запознанство с Марчи, отново съм във Варна. Вчера бях в София, днес цял ден бях на работа, нищо ново. :954
Марчи, благодаря за топлите думи. Взаимно е, нали знаеш? А Ивето е чудна! :954
Момичета, уморена съм рано-рано днес. Или ще заспя без време, или ще ида на тренировка тази вечер, че се схванах от пътуване и седене, а после вече ще заспя безпаметно. Ще видим кое ще стане от двете. Исках само да ви кажа, че онази вечер, когато се срещнахме беше много хубава за мен. И много вкусна също. :1062
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Елисче, как е положението у вас? Подобрявате ли се вече?
Радвам се, че сте имали хубава среща, но дайте по едно фото де. Все пак и други искаме да ви се порадваме :mrgreen:
Марче, добре дошла си ни отново! Много се радвам на постиженията на децата ти! Браво!
Аз днес се рамзах от чистене и после във фитнеса, но хубавото е, че следващите 3 дена ще си почивам.
Миналата неделя рисуването на стъкло се децата не мина никак добре. Голямо мазало стана, боите не са на водна основа, едно дете оназа друго по лицето и.....голям рев и голямо чистене падна. Имах огромно желание, но не се получиха добре нещата. Не съжалявам де. Имам со добър урок и поука от цялата ситуация.
Сега ви оставям, че съм много уморена.
Хубави празници!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Честита Баба Марта, момичета! Нека топлината и светлината на слънцето бъдат с нас по всяко време! :954

Деси, честит рожден ден! Бъди здрава! Пожелавам ти радост и вдъхновение! :954

Поздрав с истинска песен, родена от природата:
Заключено