Ами...не,че съм ходила,но наблюденията ми са,че хората основно се блъскат по т.н Парк Лидл в Горна,както и по магазините и главните улици на Търново и Горна.Е,за кво ми е такава разходка,това ми беше споделено от няколко приятели,които са полицаи и няма масови проверки и изтерясване.Дразня се като ги видя да се шматкат по цял ден из улиците,ей така безцелно,това ли е разходка???И да,навсякъде е забранено,горички,планински местности.А и за пореден път манталитета ни проличава....аз не съм с много хора,значи не съм в нарушение ..и на мен ми ке ходи,но си спазвам забраните,просто защото са забрани и смятам че трябва да не се надхитряваме един друг
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Много позитивно ми става, когато вляза тук във форума и видя нови мнения това означава само едно - че някоя от вас е писала и на мен ми остава насладата да я прочета.
Деска, аз също виждам, че има някакъв проблем с публикуването на изображения във форума. Ще се опитам в рамките на следващата или по-следващата седмица да го реша, т.к. не ми е познат и ще трябва да проуча за какво иде реч.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
cchery написа: ↑24 Апр 2020, 14:03Деска, аз също виждам, че има някакъв проблем с публикуването на изображения във форума. Ще се опитам в рамките на следващата или по-следващата седмица да го реша, т.к. не ми е познат и ще трябва да проуча за какво иде реч.
Благодарността.
Нели, благодаря ти, че ми отдели днес часове от личното си време.
Това е безценен дар, признателна съм ти от сърце за него. И за всяка една написана дума в чата.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм