За днес-гювеч без месо,печени тиквички,бърз тутманик,кекс с ябълки и череши,след малко отивам да квася и млякото.Не помня дали съм ви казвала,но всяка неделя квася по 4 л домашно мляко,да...не е трудно,но си е пипкава работа и обрича известно време на изпълнение,но цяла седмица си имаме домашно кисело мляко.Млекаря,който ни носи млякото,го продава и на една мандра около Габрово-Костенковци и пак от него си взимам сиренето и кашкавала,вече 2 години.Взимам 4 кила сирене и 2 кг кашкавал,вкъщи много се ядат,давам ги наведнъж париту,но знам какво ям.Така процедирам със зехтина и маслините,само че тях ги поръчвам от южна българия.Имах и човек за яйцата,но се отказа,беше възрастен,та сега само за месото и яйцата се оглеждам



Зеленчуци,особено сезонните гледам да са от селата.Ей това ме е МЕГА ЯКОТО НА МАЛКОТО ГРАДЧЕ,намираш много неща около себе си.Не че в големия град не можеш,но изисква повечко време,поне в Перник не успявах баш