Нели,
!
Аз съм тук!
Прочетох те почти веднага след като писа първия път и честно казано от тогава много мисля за теб! Мога ли да ти помогна по някакъв начин? Наистина, питам те сериозно! Ако има някаква възможност за това, моля те, в никакъв случай не се притеснявай да ми кажеш! За каквото и да става въпрос, ако мога - насреща съм!
Нели, исках да ти пиша веднага след като ти сподели за своите проблеми, но истината е, че се колебаех какво да ти кажа. И сега не съм сигурна. За тази болест, признавам си, чувам за първи път сега от теб. Живота не ме бе сблъсквал с нея до сега. Прочетох малко из нета, но истината е, че ми звучи доста сериозно и... просто не знам какво да ти кажа, освен, че от сърце се надявам всичко да мине по-бързо, да се оправиш и всичко това да остане далеч зад теб! На теб напоследък наистина доста ти се насъбра. От всичко, което си ни споделяла тук си давам сметка, че никак не ти е лесно да се справяш, но ВИНАГИ съм се възхищавала на начина, по който го правиш! Винаги търсиш решение и възможности, а не се тръшкаш и мрънкаш, както правят повечето хора (в това число и аз понякога).
Нели, не знам какъв съвет да ти дам. След всичките знания, които имаш ти самата, моите съвети мисля, не биха били от полза. Силно се надявам скоро всичко да премине, да се успокоиш и отдъхнеш. И за в бъдеще да не ти се случва да бъдеш подложена отново на такъв стрес!
Децата как са? Споделила ли си тях? И ако да - как приемат нещата? На мен това ми е малко болна тема, винаги когато се случи нещо се притеснявам как ще го приемат децата...
Бих ти казала да си силна, но всъщност, може би би било добре по-често да си позволяваш да си слаба, Нели. И да даваш възможност на всичко, което се трупа в теб да излиза навън! Аз знам, че ще се справиш и с това! Приеми тази ситуация като поредния житейски урок и си извади поуките! Всичко ще мине, вярвам го, истински! Вярвам, че добрите и борбени хора биват възнагредени от съдбата за усилията си! Вярвам, че това, което изпращаш към вселената се връща обратно към теб! Вярвам, че на доброто се отвръща с добро! И това ще мине!
С теб съм!
ВЯРВАМ В ТЕБ!