АСТРОЛОГИЯ

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: АСТРОЛОГИЯ

Мнение от Kleo »

Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

11 май 2021, вторник, ден на Марс. Марс е в Рак и прави хармоничен аспект с Уран в Телец. Активността ни е насочена към дейности у дома, заедно със семейството, близките и/или децата, в същото време сме настроени на работна вълна и на вълна печелене на пари, средства и материални блага като цяло. Възможни са обаче някакви финансови затруднения или забавяния на постъпления, добре е да го имате предвид.

Днес вечерта, и по-точно в 22.01 ч. за град София, ще бъде Новолунието в 22-ия градус на Телец. Слънцето и Луната ще съвпаднат в този Земен зодиакален знак. Освен това ще образуват благотворна Земно-Водна конфигурация /бисекстил/ с Нептун в Риби и ретроградния Плутон в Козирог. Материя и Дух ще бъдат в сътрудничество 🙂 Успехи, кариера, пари, но без да забравяме да бъдем добри, състрадателни и човечни!

Меркурий в Близнаци е добре аспектиран от Сатурн във Водолей. Умът ни сече. Раждат се интересни идеи. Дните са добри за учене на нови неща, пътувания, търговия, общуване с другите хора, покупки на комуникационни системи, обучения, сръчност в занаятите и всякакъв обмен на вещи, мисли и думи.

Квадратурите Венера-Юпитер и Сатурн-Уран обаче е възможно малко да нажежат атмосферата, особено в любовните връзки са вероятни неприятности и нагнетяване на напрежението.

Ретроградна планета все още е единствено Плутон. Скоро още две планети ще обърнат своя ход.

Колкото до разпределението по стихии, то е следното:
- елемент Земя: Слънце, Луна и Уран в Телец, Плутон в Козирог;
- елемент Въздух: Венера и Меркурий в Близнаци, Сатурн и Юпитер във Водолей;
- елемент Вода: Марс в Рак и Нептун в Риби;
- елемент Огън: няма планета в огнен знак, затова и представителите на Овен, Лъв и Стрелец е възможно да не се чувстват много добре през този период.

С пожелание за хубав и успешен новолунен ден,
Деси от Астрологически консултации

П.П. Тази вечер след 22 ч. или утре докъм 10 ч. сутринта си намислете 10 новолунни желания. Свързани с вас. Най-подходящи за целите, свързани по някакъв начин със знака на Телеца. Придобиване на материални блага. Намиране на подходяща за вас работа, която ще ви носи достатъчно пари и средства за съществуване. Достигане до търпение, постоянство, спокойствие, упоритост, умение да се наслаждавате на малките радости в живота, да си почивате качествено и да си доставяте чувствени наслади. Достатъчно сън, качествени дрехи, здравословни храни, подбрани питиета, изискани бижута, стилни аксесоари 🙂 Неслучайно се казва "Златният Телец" 🙂 Този знак е свързан с богатството и изобилието, пожелайте си ги. Назовете конкретните си мечти и после пуснете желанията си свободно да полетят. Не наричайте за други хора, всеки сам кове съдбата си и прави изборите си. Бъдете отговорни за своите решения и оставете околните на мира.

Осмислено и щастливо Новолуние ви желая! :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

https://mamaninja.bg/ - отворете забавния хороскоп на маг Надя Брайт за тази седмица :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Написах си на хартия списък с новолунните ми желания :954 А вие :922

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Юпитер в Риби идва с мощна вълна от оптимизъм и надежда: какво да очаква всяка зодия?

Изображение

Юпитер влиза в Риби на 13 май и ще остане там до 28 юли 2021 г. Това е транзитът, който всички очакваме от много време! Това може да ни помогне да се възродим от пепелта. През следващите няколко месеца ще преживеем някои необходими промени, тъй като фиксираната енергия от Водолей и Телец ще се срещне с променливата на Рибите.

Където и да се пресече Юпитер във вашата карта, бъдете готови за развитие и мъдрост. Ще имаме възможността да надникнем за кратко и върху това, което ни очаква през 2022 година.

Ето какво да очаквате от Юпитер в Риби според зодията ви:

Какво очаква всяка зодия по време на Юпитер в Риби? - активен линк, в 12 снимки, има за всеки зодиакален знак :222

Риби

Юпитер във вашия знак ще бъде период на благословии, оптимизъм и възможности. По време на този транзит бъдете отворени да усетите ентусиазма и да се съсредоточите върху методи за създаване и развитие. Юпитер ще промени вашата кариера, дом и отношения, така че бъдете подготвени за новата си ера.

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Луната в Зодиакалните знаци - цък! :524

За мен, като Луната ми има и напрегнати аспекти:

Луната в Стрелец – жизнерадостна, спонтанна и много неспокойна. Тези хора се чувстват добре когато има с кого да споделят своите възгледи, ентусиазъм, емоции. Харесва им да са винаги в движение, трудно могат да се задържат на едно място и да се отпуснат. При напрегнати аспекти – диви, непокорни, безгрижни и лекомислени. Склонност към разточителство и гордост, авантюризъм и екстравагантност. Склонни да прекаляват в храненето и удоволствията на всички нива.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ПЛЕРОМА СТУДИО

Изображение

14 МАЙ 2021 НЕЛИ СТАНЕВА АСТРОЛОГИЯ

Изображение

Юпитер в Риби – 14.05.2021

Тази нощ, Юпитер премина в знака Риби. Това е тронова позиция за него и сравнително кратък транзит, защото на 27.07, планетата ще се върне, ретроградна отново във Водолей и чак, в самият край на годината, на 29.12, Юпитер отново ще премине в знака Риби. Според разположението му в картата на родения, този транзит би могъл да донесе някои промени и по-скоро загатване за нещо /поради това, че предстои още едно преминаване през същите градуси, което ще затвърди събитие/ при хора на които първите градуси на знака Риби са хармонично аспектирани, но в общ, глобален план, транзита остава леко в страни и единственият мажорен аспект който предстои да сключи преди ретроградна фаза, това е тригон с Венера /2-4.06/ – бързопреходен аспект, който би могъл да се вземе предвид при съставяне на някои елекции.

Вяра, религия, закон, оптимизъм – това са основните понятия с които се свързва планетата и по време на транзита и най-вече в домът в който се случва, човек би могъл да изпита подтик за разширение, щастливи и оптимистични възможности, място, където ще изпитва удовлетворение и способност да види цялото, да изживее пълноценно своите идеали. В негативен план и някои трудни аспекти биха могли да доведат до лакомия и жажда за наслади, аморалност, авторитарно и антисоциално поведение, несправедливост и прекален материализъм.

Знакът на Рибите в случая може да засили интуицията, благотворителността и милосърдието, влечението към окултизъм и мистични познания. Идеален момент за духовна работа и такава свързани с по-висши каузи и идеали, защото с тази позиция, човек най-силно може да усети вярата вътре в себе си и да я развие. Това би могъл да бъде и чудесен период за творческа работа свързана с рисуване и музика. При дисхармонични аспекти, тази позиция дава празно фантазьорство, лъжеучения, измами, мързел и инертност, недобра преценка на ситуации от които могат да произлязат различни, неприятни последици, защото с подобни аспекти на Юпитер, човек може да се пренавие и да действа доста импулсивно- типичната черта на огъня. При такива транзити може да се засилят и злоупотреби с алкохол, различни опиати, но разбира се, всичко изброено до тук е много индивидуално.

Както писах по-горе, на 27.07, Юпитер ще се завърне отново в знака Водолей и ще достигне до неговия 22-ри градус, което ще върне различни ситуации за преразглеждане на много хора, най-вече Водолеите! В самият край на годината, 29.12.21г, Юпитер се завръща отново в Риби, като един от най-хармоничните периоди на този транзит са месеците февруари-април 2022г. Тогава предстои обмен на енергии с личните планети Меркурий /забележете, без ретроградна фаза през периода/- Венера – Марс, кармичните възли и Уран. Силен период и много добри идеи могат да се породят, добър е и за реализация на намеренията. Юпитер ще премине в следващият знак, Овен на 11.05.2022г. С пожелание за ползотворни дни!

Изображение към публикация: Лична фотография, ръчно рисуван книгоразделител, моята малка лична арт галерия може да разгледате в сайта ми

Внимание! Всички статии които пиша и публикувам на този сайт са написани преди всичко с образователна цел и в тях разглеждам най-общи тенденции свързани с основни качества и прояви на планети, позиции, аспекти. Понякога е възможно да се разпознаете в написаното, но не го съотнасяйте на 100% към себе си, защото всеки притежава своя лична съдба.

Повече за индивидуалните консултации с мен може да прочетете в сайта ми

Нели Станева

14.05.2021г
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Луната е в ЛЪВ ❤️ Как се чувствате, представители на Огнените знаци? ❤️ Овни, Лъвове, Стрелци? ❤️ Във вихъра ли сте? Успявате ли да изразите добре чувствата и емоциите си? Радвате ли се на живота и на дребните неща във всекидневието ви? Играете ли, забавлявате ли се, творите ли, занимавате ли се с деца, ..., или може би ❤️ Любовта ❤️ при вас е на преден план в момента? Минете, споделете си ❤️ Че нали знаете? Споделената болка е половин болка, споделената радост - двойна радост! ❤️

Деси, 18 май 2021, София ❤️

:922 :922 :922 :922 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Става все по-интересно! Луната вече е в Лъв, продължава да нараства, а колкото до разпределението по стихии, то е следното в момента:

- Земята, Въздухът и Водата са представени по равно. Всеки от трите елемента се радва на присъствието на три планети:
- Уран и Слънцето са в Телец, а ретроградният Плутон - в Козирог, с което наблюдаваме Земния акцент в небесната конфигурация;
- Венера и Меркурий са в Близнаци, а Сатурн - във Водолей, с което отчитаме Въздушния акцент;
- Юпитер и Нептун са в своите владения в Риби, а Марс - в Рак, с което отдаваме дължимото и на Водния акцент.

Преведено на ежедневен език, гореописаното означава, че едновременно ще сме заземени, практични, търпеливи, финансово и материално успешни /заради проявленията на Земята/; общителни, "на ти" с комуникациите, търговията, обученията, пътуванията и занаятите, богати на идеи и умни хрумвания /заради Въздушните "течения"/ и интуитивни, емпатични, чувствителни, емоционални и свързани с околните /заради силната Водна доминанта/.

Хубавото все пак за Огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/ е, че сега Луната транзитира вече в зодиакалния знак на Лъва, което дарява всички ни с пламенност, ентусиазъм, светлина, желание за празнуване, за любов, творчество, игри, забавления. Луната излезе от Рак днес в 15.47 ч. следобед и влезе в Лъв, където е буйна, огнена и жизнерадостна. Ще остане там до 0.02 ч. на 20 май /четвъртък/, тоест Луната ще се премести в Дева чак през нощта на сряда срещу четвъртък, непосредствено след полунощ. Дотогава всички ще се радваме на характеристиките на Лъва в малка или голяма степен: щедрост, добро самочувствие, великодушие, гордост, честност, способност да обича и да се забавлява.

С пожелание за равновесие и радост във вашите дни!
Деси от Астрологически консултации ☯

Изображение

:524 :329 :922 :923 :922 :329 :524

Празнувам малък юбилей скоро! Астро-страницата ми навършва 5 години! Затова пускам следната промоция - от 27 до 31 май 🙂 заявките за хороскоп в този период печелят отстъпка в цената!
Възползвайте се.
Публикувай отговор