РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Мнение от Нели »

cvety_rz написа: 20 Май 2021, 19:15 Здравейте.
Нели, на теб май ти стана навик да повличаш клуба по твоите идеи за снимки :1062 Прекрасни са ти звездните небета. Едни такива необятни, уж далечни като разстояние, но близки до сърцето.
Радвам се, че около теб има добри новини и ти се обаждат с интересни предложения. Лагерите ви винаги са ми звучали интересно и се замислям сериозно по въпроса. Кога трябва да се даде окончателен отговор?
Цвети,
Това е другият клуб, спортният. Предишните, които ми тръгнаха по акъла, бяха фотографите. Аз членувам и там, но човешката близост и приятелствата ми са повече от спортния.

Колкото до лагера, засега записваме участници спокойно и поне до края на юли ще го правим. А да видя някоя от вас там ще бъде хубаво! :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз се замислям също, но съм зависима донякъде от Хри.
Не шофирам. А май че не ми се пътува сама, с влак или автобус.
В същото време хем ми се ходи и ми се идва на такова спортно/приятелско събитие, Нели, хем не желая това да стане повод да се спречкаме с Хри. А той си е странна птица. И понякога като се запъне и каже за нещо НЕ, значи НЕ и толкова. Непоколебим е.
И аз ако тръгна напук на неговото НЕ /което се е случвало, и то неведнъж/, става малко или много СТРАШНО, изпокарваме се, разделяме се или започва едно излишно напрежение между нас двамата. Към момента съм в такъв житейски период, че честно казано предпочитам да ОТСТЪПЯ и да се СЪОБРАЗЯ с неговия комфорт.
Не ме мислете за мекотело само, моля ви.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит имен ден на Коки!
Честито завършване!
Честит бал!
Честит празник на цялото ви семейство, Чери! :1103
Желая на Коки да бъде здрав, да следва смело мечтите си и да сбъдне всичките си желания! Нека никога не се плаши от новото и неизвестното и смело да върви по пътя наречен живот!
Успех , Коки! :923

Чери, изживей мига! Бъди емоционална! Момента е неповторим! Пожелавам ти винаги да се гордееш с твоето момче така , както в този момент! :940

Децата са като хвърчила

Прекарваш години, опитвайки се да ги вдигнеш от земята.
Тичаш с тях, докато всички останете без дъх.
Те се разбиват... удрят се в покрива.
Ти ги закърпваш, утешаваш и ги уверяваш, че някой ден ще летят...
Накрая, те политат.
Нуждаят се от по-дълга връв и ти продължаваш да им я отпускаш.
Докато те я дърпат, ти с всяко развиване усещаш и тъга, заедно с радостта...
Хвърчилото все повече се отдалечава.
И ти знаеш, че не след дълго това прекрасно създание ще среже спасителното въже, което ви свързва и ще литне, както е редно...
Свободно и само.
Едва тогава ще знаеш, че твоята работа е свършена.

Автор: Ерма Бомбек
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит имен ден, Елисче! :1109

Бъди здрава и нека всеки твой ден бъде изпълнен с чудеса! :940
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сутринта валеше дъжд. Аз си помислих за Коси на Чери. И мислено му пожелах - да му върви по вода. Духаше силно и вятър. Желанието ми към него съответно - попътен вятър, Константине, именяко и абитуриенте! :fan :1028 :1216
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Черита, Честит празник на цялото семейство. Пожелавам на прекрасния Коко попътен вятър. :922
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Честит имен ден на Коси, който днес е и абитуриент! Попътен вятър и поне седем фута вода под кила! Ясен хоризонт, добър курс, верни другари! Приключението тепърва предстои...

Чери, честит да ти е дипломираният мъж!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ели, честит имен ден, момиче!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Привет от слънчево и тихо Банско!

В последния момент сменихме курса и вместо в Поморие, където планирахме да отидем през празничните дни, ето ни отново в сърцето на Пирин и в приятната прохладна прегръдка от три планини :)

Оправих малко багажерията ни и излизаме на разходка навън сега. Хубава събота на всички! Усмихвайте се, пътувайте, учете нови неща, говорете с околните, чувайте се взаимно! (Меркуриеви съвети, щото Слънцето вече е в Близнаци, и то заедно със самия Меркурий на трон там, че и Венера е в Близнаци...)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, мили момичета. Аз вече почвам да се връщам в реалността и да отчитам, че и околният свят съществува :oops: :oops: :oops: .

Благодаря, огромно БЛАГОДАРЯ за вашите пожелания към нашия празник от вчера и по-специално към Коки. Както му казах пред всички в ресторанта снощи - това бяха следващита ми най-щастливи 18 години! След онези мои събствени 18! Да бъда майка на това прекрасно момче...., да получа напълно безрезервно обичта и доверието му, както и възможността аз да го обичам отдадено, е нещо, което не съм знаела, че може да съществува.... Но то е факт. И ако за нещо ми е тъжно, то е ..... че никой вече не ми гарантира тази същата близост в количеството, което я имах през тези отминали 18 години, защото естественият път на живота е...... Коки да поеме по своята самостоятелна писта в живота. Без нас. Без мен.

Няма как да пиша много дълго в момента, но искам да кажа, че снощи направихме страхотно тържество.... И причината за това бяха младите хора - приятелите на Коки, които го уважиха. Наистина, ама съвсем наистина..... аз вярвам, че расте страхотно поколение в България и има надежда за нас. ИМА!!!

Елисче, надявам се, че имала вдъхновяващ имен ден вчера! Макар и на патерица ти пожелавам да откриваш щастието във всяка една секунда от живота си. :923

Хубава вечер и до утре!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Бяхме на концерт на Ара Маликян с децата. Направих снимки. Изображение
Изображение
Изображение

Междувременно ми се случи да обяснявам на приятел, че не съм фотограф, а просто снимам за себе си това, което ми носи радост. Отговорът му беше "Фотограф си". В същия ден ми се обади позната с молба да снимам сина ѝ като абитуриент. Почувствах се призната и оценена.

Днес (вече е вчера) снимах регата.
Изображение
Изображение

С една дума, момичета, фотограф съм. :954
Заключено