АСТРОЛОГИЯ

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: АСТРОЛОГИЯ

Мнение от Kleo »

Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Прекрасно е, че вече няма толкова ретроградни планети на небосклона!

Само Уран, Нептун и Хирон остават ретроградни. Ура!!! :954

Меркурий се движи директно, Юпитер и Венера - също, което е чудесно!

Утре е Пълнолуние по Оста Овен-Везни, тоест на фокус стават опитите ни да съвместяваме нашите лични нужди и потребности с тези на нашия партньор /брачен или професионален/.

Слънцето е във Везни, а Луната стои точно срещу него в Овен. Двете Светила са в опозиция. Точно поради тази причина расте вътрешното психо-емоционално напрежение. Увеличава се и рискът от възникване на междуличностни конфликти.

Разпределението по стихии /елементи/ е следното:

Налице са 5 планети във Въздушни знаци - Меркурий, Марс и Слънцето са във Везни, Сатурн и Юпитер са във Водолей. Стремежът е към хармония, красота, справедливост, сътрудничество, брачно партньорство, приятелски взаимоотношения, новаторство, нестандартност, човеколюбие. Тези цели и ценности се осъществяват предимно чрез разум, общуване, трезв ум, интересни идеи, хрумвания и прозрения.

Огнени са Луната в Овен и Венера в Стрелец. Тези две женски планети тригонират помежду си, тоест отлично аспектирани са една с друга. Едната символизира зрелите жени, другата - младите. Може да се каже, че в момента има много добри отношения между по-възрастните и по-младите жени. В същото време се забелязва и синхрон между двете роли /тази на майката и тази на любовницата/ в рамките на една и съща личност.

Земни са ретроградният Уран в Телец и Плутон в Козирог. Естествено е, когато Уран и Плутон са замесени в земни, материални зодиакални знаци, да се променят и трансформират именно нашите професионални и трудови занимания, финансовият ни статус, кариерата ни, амбициите ни. Това, което сме смятали за стабилно и надеждно, е възможно изведнъж да се разклати. А старата месторабота да се смени.

Воден е ретроградният Нептун на своя трон в Риби. На фона на бурните колективни и световни промени, човечеството като цяло се радва на повишена интуитивност, усет към хората и ситуациите, състрадание, емпатия, емоционалност, чувствителност, романтичност и нежност.

Астро-съвети: пазете се от междуличностни конфликти и обуздавайте вътрешното си напрежение чрез техники за релаксация, спорт, по-лека храна, повече течности, наблягайте на водата и билковия чай. Не преяждайте, не препивайте, не злоупотребявайте с нищо, не изпадайте в крайности. Бъдете мили и търпеливи със себе си, но и спрямо околните. Не влизайте в излишни разправии и не си правете прибързани заключения.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

На 23 октомври, събота, в 7.42 ч. сутринта Слънцето се премества от Везни в Неподвижния Воден СКОРПИОН и с това сменя атмосферата и водещата тема за цял месец напред :954 :954 :954

Имаме Огнена Венера в Стрелец и с това се изчерпва присъствието на елемента Огън в момента. Във Водни знаци транзитират Слънцето в Скорпион и ретроградният Нептун на своя трон в Риби. Земни са ретроградният Уран и Луната в Телец, и Плутон в Козирог. Като Луната вече е в намаляваща фаза точно след Пълнолуние, а и ще ингресира в Близнаци на същия ден в 11 часа преди обяд.

Доминиращата стихия сега е Въздухът - Меркурий и Марс са във Везни, а Сатурн и Юпитер - във Водолей. Всички Въздушни знаци се чувстват добре, в силата си, с късмета си. А това са Близнаците, Везните и Водолеите, но и всички хора с Луна и/или Асцендент в някой от тези три зодиакални знака. Сега е вашето време, Въздушни личности! Дерзайте. Действайте. Вие сте на ред, вие сте на ход. Можете. Но не му мислете много-много, както сте свикнали. Този път пресътворете идеите си в ДЕЛА!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Водещ елемент днес - Земята. Луната е в Дева и е отлично аспектирана от Венера и Плутон в Козирог, и от Уран в Телец, както и от Марс в Скорпион. Ще се потрудим, ще поработим, нищо, че е неделя! Може и от вкъщи да отметнем доста дейности, нали? Боравим добре с материята, но го правим някак дълбоко. Заземени и центрирани сме, но и свързани с останалите хора, чувствителни за настроенията на околните, интересно е. Другите три стихии са равномерно разпределени: Огънят е представен от съвпада Слънце-Меркурий в Стрелец, Въздухът - от Сатурн и Юпитер във Водолей, а Водата - от Марс в Скорпион и Нептун в Риби.

Изображение

Представителите на всички зодиакални знаци се радват на планетарно присъствие в собствената им стихия. Прозорливи, интуитивни и човеколюбиви сме. На фона на точна опозиция Луна-Нептун, по оста Дева-Риби, оста на грижата за другите хора. Грижовни сме за другите хора, не само по един осезаем, материален, земен начин, но и чисто емоционално, сетивно, подкрепящи духовно. Налице е фигурата Хвърчило в момента, образувано в основата си от Уран в Телец, устремено с Марс в Скорпион към дълбокото, подземното, езотеричното, потайното, с рамена Луна в Дева и съвпад Плутон-Венера в Козирог. В същото време се радваме и на водно-земен бисекстил, състоящ се от Нептун в Риби, Марс в Скорпион и Венера в Козирог. Образуват се трайни чувствени и духовни съюзи, партньорствата са едновременно подчинени на материята, ума и душата, създават се много успешни интимни двойки и взаимоотношения. С пожелание за приятна и споделена неделя, Деси.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Моите представи за мъжете от 12-те зодии - цък! :524 /има попадения жената, не съм писала аз тази статия/
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Луната вече е в Риби!
Слънцето е в Стрелец.

Равномерно разпределение по елементи:

* Водеща Стихия Огън: Слънце и Меркурий в Стрелец, Хирон и Фортуна в съвпад в Овен, и Южен лунен възел в Стрелец.
* Въздухът е представен от: Юпитер и Сатурн във Водолей, и Северен лунен възел в Близнаци.
* Земята е представена от: Венера и Плутон в съвпад в Козирог, и Уран в Телец.
* Водата е представена от: Луната и Нептун са в Риби, а Марс е в Скорпион.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

В момента са налице транзитиращи планети в една доминираща стихия, а именно Земята. Тя е представена от Луната и ретроградния Уран в Телец, и от Меркурий, Плутон и Венера в Козирог. Земната Луна е търпелива, надеждна, устойчива, грижовна, делова, практична, прагматична и ценяща удобствата и материалното като цяло. Луната в Телец обича лукса, както и заниманията с растения, животни, цветя, земеделието също. Неслучайно се казва Златният Телец. Парите се уважават и се използват по предназначение. И двете женски планети са в Земни знаци. Венера отговаря за любовта, красотата и парите. В съвпад с Плутон може да очакваме трансформиращи и големи промени в любовните ни взаимоотношения. В същото време сме концентрирани в службата, гоним кариера или амбициозни цели, сериозни и строги сме, изпълнителни и акуратни, възможно е дори малко сухи, хладни, пресметливи и стиснати. Не са изключени големи промени или разклащания на работното място. Или трансформация, предизвикана от естеството на работа, от колегите или ръководителите. Възможно е разклащане на финансовото състояние, но и обратният вариант - нещата да се стабилизират и установят - също не е изключен. Зависи от индивидуалния ви хороскоп. Да разгледате подробно рождената си карта с помощта на астро-психологически анализ и интерпретация - ето това ви предлагам да направите при мен, потърсете ме, а до края на годината ще получите и празничен бонус заедно с изготвената консултация!

Огнени сега са Марс и Слънцето в Стрелец, а Въздушни - Сатурн и Юпитер във Водолей. Воден е само Нептун в своите владения в Риби. Ретроградно се движи единствено Уран. И двете мъжки планети са в един и същи огнен знак, а именно в оптимистичния и щедър Стрелец. Определено ни се пътува, пътешества, общува, учат ни се нови неща, може и чужди езици, търсачи и авантюристи сме, поне повече от обичайното за нас. Двата гиганта Сатурн и Юпитер пък ни настройват на вълна приятелство, човеколюбие, грижа за общността, концентриране върху оригинални и нестандартни идеи, срещи с други хора, поглед към бъдещето. А Нептун ни дарява с висока интуиция и усет към хората, случванията и ситуациите в живота ни. Най-добре се чувстват представителите на земните зодии /Телец, Дева и Козирог/, а най-зле и неподкрепени транзитно - представителите на водните зодиакални знаци /Рак, Скорпион и Риби/.

Аспектите, които наблюдаваме между планетите, са: бисекстил Луна-Юпитер-Меркурий, квадратура Уран-Сатурн, секстили между Марс и Венера съвпад Плутон и между Нептун и Венера съвпад Плутон. Преведено на ежедневен език това означава, че времето е подходящо за себеизразяване, за показване на чувства по правилен и разбираем за околните начин, за борба между старите традиции и новото, което нахлува в живота ни, за трансформиращи любовни и романтични връзки между хората, за промяна във финансовото положение. Трудете се повече. Бъдете нащрек за положителни възможности за печалба.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Довечера в 22.46 часа /за София специално/ Луната се премества от Телец в Близнаци и всичко изведнъж се енергизира, раздвижва и динамизира :1209
Публикувай отговор