Днес явно ми е ден за писане,а и този път не от телефона.Нелката е призовала в един пост малко по-нагоре да не се захващаме ежедневните теми,но за жалост мен все това ме тормози напоследък,та нямам кой знае колко за споделяне.И все пак....
Завърших първи семестър като отличник и ще кажа,че не оценката е най-важна,но тя някак ти дава стимул да продължиш и да искаш още и още.За жалост имах безкрайно неприятен сблъсък с изпита по български,където имам 3
,при положение че на изпита за прием в университета имам 5 и колкот и не скромно да звучи се смятам за грамотен и можещ човек.За жалост,теорията ми за нещо тотално прецакано се потвърди,след като колежка си призна,че е правила изпита с приятеля си,също преподавател,като тя също има 3.Но ако трябва да съм честна,хич не ми се занимаваше с тази особа,иначе щях да я разкостя....
В
Втори семестър за жалост започна и приключи онлайн,но това хич не означаваше отпуска,сутрин от 9 до късна вечер бях на лекции и бях приятно изненадана да видя едни истински мотивирани преподаватели за обучение,макар и виртуално....толкова много се изморих,но в душата ми беше толкова спокойно някак
.Освободиха ме от изпита по английски,поради участия и предаване на задачи,което освен че ме поласка,ме и разтовари и от към подготовка за изпит,включващ същите неща,под друга форма.По други 2 предмета вече предадох курсови работи и остават още 3 предмета,но смело ще дълбая напред.
И след тези възторжени и самохвални слова,ще ви кажа....мноооооогоооо се изморих.Понякога се усещам накрая на силите си,после лягам,наспивамсе(ако успея,напоследък нещо не ми се отдава) и ставам с нови сили.Но да,изморително си е.
Другото интересно при нас е,че успяхме да продадем една къща,наследство,която много ми "тежеше"емоционално.Дадохме я за без пари,но тези,които успяхме да разделим с баща ми,който също е наследник,решихме да вложим в ремонт на апартамента.Ако трябва да съм честна,в нас беше наложителен такъв,но моя мъж реши,че ако оставим така парите,те ще се "стопят",знаете приказката,че готовите пари бързо свършват.И да,в момента,освен всичко друго с което съм се захванала,тече и ремонт,който изпива всяка секунда....ауууу,много е скъпо всичко...но вярвам,че е за добро,а и ще ни е новичко.
Забравих да спомена,че се записах и на една студентска практика(то....щоТ много ми е скучно и няма какво да правя
).Тази практика включва обучение по моята специалност-публична администрация,в един Център за личностно развитие и е свързана с административната дейност в него,ами....много ми харесва
Та,това като цяло изяжда цялото ми време и все по-рядко имам щастието на тези малки моменти за себе си,за форумчето ни,за ей такива благинки,но все пак се чувствам удовлетворена и...жива.
Прегръщам ви всички и ви желая една свежа пролет,с дъх на свобода,мечти и сбъдвания....