Ани,
още не съм чела назад, но бързам да ти отговоря на трите зададени въпроса преди две-три страници:
Роклята ми беше дълга до земята, тип принцеса, цвят бордо, вталена, разкрояваща се надолу, с дандели отпред и отзад на гърба. Допълнена с бяла кокетна дамска чантичка, бели официални обувки, намерих си номер 35. Прическа свободен кок и грим дневен опушен. Гривна и обеци, подарък от Алекс от Ирландия - бордо. Костюмът на Есмо е тъмносин, със светлосиня риза, черни официални обувки и вратовръзка бордо.
Бащата на Есмо пооздравя и с майка му успяха да дойдат на сватбата. С майка му се хванахме и на хоро заедно двете. Баща му беше много развълнуван също. Щастливи сме, че споделиха празника ни. На мен лично много ми олекна, че присъстваха. Запознаха се и с нашите, всичко в това отношение е наред.
Ходихме в Щерев, да. Трябва да отслабна с 20 кг. Тогава може да ми се нормализира моя си менструален цикъл или поне да стана годна за ин-витро продецура. Към момента не се навиха да започваме каквото и да било като асистирана репродукция, заради наднорменото ми тегло. Междувременно аз наложих някои промени в начина си на живот /повече движение, по-малко храна, повече вода/, както и се консултира с класически хомеопат. Пия капки и чакам да подействат в няколко посоки, включително хормонален женски баланс.
На сватбата бяха Нели, Еми и Цвети. Изкарахме си великолепно, говорихме си, смяхме се, танцувахме
... и все пак... насред усмивките и снимките... насред шумотевицата, купона и веселието, на мен ми липсваше точно ти, Черита! Да знаеш, че те усещах наоколо. Просто духът ти, душата ти, сякаш си беше сред нас, като миналата есен, споделено и хубаво, и интимно някак... по някое време почувствах и Сиренце, и Елисчето, и Ванчето, наистина. Да, зная, че е странно! Но затова пък е чудесно, приятелки.
Помислете ме за луда, но аз все пак ще си ви го напиша - по едно време се усещах заобиколена от целия ни мечешки форум и ми стана топло на душичката.
Сега ще се върна назад и ще чета. ... Омъжена съм. Взех и фамилията на Есмо, с тире. Утре заминаваме на съвсем кратко морско пътешествие. Джулай морнинг в Синеморец. Четири медени дни ни очакват, както и гларуси, плаж, пясък, вода и слънце. Целувам ви и доскоро!