Добро утро, момичета. Ние вече си изпихме кафето, хапнахме си питките със сирене и айрян, и сме готови за нови подвизи през деня. Така ми е готино да съм с децата вкъщи...... може би щото знам, че ще ми свърши царството в края на седмицата.

За днес съм замислила да скокнем на басейнче с децата

макар че Биба е още сополива..... Ако знаете снощи с какви червени бузи, чела и брадички ги прибрах след вечерната пързалка с шейната :lol: :lol: :lol:
Mrav4o написа:Момичета имамм въпрос:
Давах на децата си Енгиностол, но вече свърши, не знам дали има един месец точно и за двамата,
но ми се иска да им давам Енихицеа - гранулки, не ми се ще да копувам пак Енгиностол, а искам да исползвам Ехинацеята, а като свърши, ще взема и като тинктура. Та мога ли да има дам веднага Ехинацеа, или да им направя малко почивка?
А как да им давам, по 5 хапчета ли или... и колко пъти на ден.
Имам и Ферум Фосфорикум, но не се сещам то за какво беше, дали и то е имунистимулант?
Сега още им давам Туя и Монилия, както и кл/ т-ра. Нищо друго не им давам. А за сега нямат и хреми и запушени носове - да не повярва човек

Мравчо, ако нямат никакви симптоми, дай им почивка на децата!!! Категорична съм в това становище, защото от многото терапии имунната система накрая се обърква...... За ферум фосфорикум нищо не мога да ти кажа, виж
инфото тук - ако нещо ти хареса. И още нещо да добавя - това с грипната епидемия и раздухването й....... нямам думи...... както всеки път

. Във вторник като бях с децата при личната за болничен и я питам дали имат много болни и жената ми каза "Не...... имаше миналата седмица!". Така че си направи сметка...... има ли, няма ли грип и дали не е въпрос на медийно скалъпена новина.
Ели, въпросът с алергичната реакция към хомеопатични средства е стар колкото стара е враждата между хомеопатия и алопатия. И все пак искам на едно нещо да наблегна:
алопатията е тази, която е измислила диагноза атопичен дерматит, което в превод означава дерматит с
неясен произход!!!! Т.е. има достатъчно състояния в здравето на един човек, за които алопатията няма отговори и ги снабдява с имена
"неясен", но пък е категорична, че дадена алергия е
ясно с хомеопатичен произход

. И това ако не е пропаганда, та на.... Нели е права, нека се търси истинската причина и ако се налага, да се лекува.
Оставям ви засега. После ще се върна пак да чета.....