Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от futarela »

Е , браво значи има още като мен . Ами нещо да правим по въпроса а ???
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз вчера бях на една салта моркови с рукола за вечеря а за обяд овесени ядки с вода и стафиди . Днес на 1 супа от цвекло ,,много фреш и за вечеря - защотото се прибрах по рано а това е рядкост с Кико си хапнахме по ч парче наденица с домашна лютеница . Утре пак ще се огранича. И смятам да започна ден а с фреш лимон с чесън ,че нещо имам много хрипове и май вирус иска да ме нападне .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Всъщност, изтеглих се тази сутрин след като бях минала през двете 00 и се оказа, че съм 74,5. Което означава, че съм си върнала 2 от свалените почти 3 кг от детокса и няма +1 нагоре. За пореден път се убеждавам, че има огромно значение кога се мяташ на тормозителя (кантара :lol: ). Моята цел за след последния детокс беше да се озова на кота 73,5 - 73,9 кг. Гледам, че не съм далече. Само още малко упоритост ми трябва.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, и аз вчера се изтеглих на кантара и.... :shock: Не само, че съм си запазила кг. от двата дена детоксикация, но съм и минус 300гр. Ще се слабее :fan :fan :fan
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, и аз вчера се изтеглих на кантара и.... :shock: Не само, че съм си запазила кг. от двата дена детоксикация, но съм и минус 300гр. Ще се слабее :fan :fan :fan
Хаххаах...... точно така, Цвети! Сега като се изтъним, като се очертаем по кокаляците, като се изтополим и изпергаментим :221 :221 , ще видят те дебели ли сме или ....... много дебели :955 :955 :955 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:
cvety_rz написа:Чери, и аз вчера се изтеглих на кантара и.... :shock: Не само, че съм си запазила кг. от двата дена детоксикация, но съм и минус 300гр. Ще се слабее :fan :fan :fan
Хаххаах...... точно така, Цвети! Сега като се изтъним, като се очертаем по кокаляците, като се изтополим и изпергаментим :221 :221 , ще видят те дебели ли сме или ....... много дебели :955 :955 :955 !
:955 :955 :955 Красиви сме, Чери, красиви :1068 :425 А на лято живот и здраве ще дефилираме на морето по бански и искрено се надявам като вляза в него да не предизвикам голямо изплискване на водата :1069
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Браво на вас,момичета! :326 :326 :326
А аз не смея да се кача на кантара,пък съм и в МЦ и съм подута като дирижабъл. :328
Затова тегленето се отлага за по-нататък.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз направо не сме я да се премеря . Имамапетит като на слон . И май съм качила :126
олеся

Мнение от олеся »

Ох, Фюти, и аз се чувствам като теб :328
Но тая сутрин намерих кураж и се премерих. Качвах се, слизах, пак се качвах на кантара - не помръдва от 64 кг., колкото съм си. А се чувствам подута и напълняла. Що така?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Ох, Фюти, и аз се чувствам като теб :328
Но тая сутрин намерих кураж и се премерих. Качвах се, слизах, пак се качвах на кантара - не помръдва от 64 кг., колкото съм си. А се чувствам подута и напълняла. Що така?
Оли, мисля че не бива да се безпокоиш. Минала си по този път и знаеш, че чувствата ни по време на бременост са ...... чувства :) . Много често преувеличаваме нещата, преекспонираме думи, жестове, пози и всичко благодарение на хормоналното торнадо из вените ни. Ето, ти го доказваш - виждаш обективен показател пред очите ти: кантарът, който не е мръднал и при все това..... не вярваш :) . Мисля, че ти трябва време за настройка и за свикване. И ще се получи. Ти си най-сериозния оризовец, който познавам и съм сигурна, че отново ще имаш резултати. :940 :940 Знаеш ли...... в началото на седмицата сънувах, че съм бременна с трето дете и мисля :lol: , че се дължеше на писаното от теб в спама. Не толкова на текста и съдържанието на постовете, колкото, че го пишеш ти и знам, че си бременна и.... съпреживявам това усещане. :)

олеся

Мнение от олеся »

Ох, Чери, благодаря за подкрепата. Наистина ми е трудно да се пренастроя да живея на по-забавени и спокойни обороти. Сега съм изпаднала в две притеснения:
1. (по незначителното) Имам поети много ангажименти и не знам как ще се справя с обема работа.
2. Чисто по женски си се притеснявам за физическите промени в тялото. Положих много усилия, за да отслабна и го постигнах. И като си представя на какво ще заприличам след някой и друг месец ... Но си признавам (без бой :1062 ), че това ми беше един от стимулите да отслабна - евентуална бъдеща бременност. Друго е да стартираш от 64 кг, а не от 74 или 84.
Организма ми свикна на по-скромно и балансирано хранене и сега му е трудно - започнах да закусвам и то с препечени филийки, при условие че хляб не ядях откакто съм на детокс. Януарският детокс се провали, тая седмица не успях и с оризенето.

Е, стига с мойте глупости. :954 При това хубаво време, а и пролетта идва :954
Заключено