Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от Сиренце »

Момичета, момичета, не корете Черита, тя няма вина, виновен е ГЛАДЪТ :128 . Цитирам "...Американски учени са провели изследване сред 1300 жени на възрастот 18 до 27 години. В продължение на три години те били подлагани на строги диети. При тях учените установили рязко понижаване на допамина.Той провокира агресивност и патологични промени в сексуалното поведение.....Повишеното либидо на гладуващите жени придобива патологични изменения и те са склонни към безразборни сексуални връзки."

Е, не знам дали може да му се вярва на това, но пък е добро оправдание, а :222 ?!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ейййй, Цони, господ здраве да ти дава! Най-сетне съм реабилитирана. Не е в мен вината за помислите ми по детоксово време, а ......... гладът :1055 :1055 :1055 Обаче...... за това, което показа кантара тази сутрин :oops: :oops: :oops: ..... съм си виновна самата аз :328 :328

Имаме един ден за настройка преди детокса - УТРЕ!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сиренце написа:Момичета, момичета, не корете Черита, тя няма вина, виновен е ГЛАДЪТ :128 . Цитирам "...Американски учени са провели изследване сред 1300 жени на възрастот 18 до 27 години. В продължение на три години те били подлагани на строги диети. При тях учените установили рязко понижаване на допамина.Той провокира агресивност и патологични промени в сексуалното поведение.....Повишеното либидо на гладуващите жени придобива патологични изменения и те са склонни към безразборни сексуални връзки."

Е, не знам дали може да му се вярва на това, но пък е добро оправдание, а :222 ?!
Хммм....и какво излиза то накрая, че отслабването идва не от детокса ами от физическото натоварване покрай него :1034 Аз пък какво се радвам, че съм открила топлата вода, че то в началото си пише, че детокса влияе косвено
на отслабването :955
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:
Сиренце написа:Момичета, момичета, не корете Черита, тя няма вина, виновен е ГЛАДЪТ :128 . Цитирам "...Американски учени са провели изследване сред 1300 жени на възрастот 18 до 27 години. В продължение на три години те били подлагани на строги диети. При тях учените установили рязко понижаване на допамина.Той провокира агресивност и патологични промени в сексуалното поведение.....Повишеното либидо на гладуващите жени придобива патологични изменения и те са склонни към безразборни сексуални връзки."

Хммм....и какво излиза то накрая, че отслабването идва не от детокса ами от физическото натоварване покрай него :1034 Аз пък какво се радвам, че съм открила топлата вода, че то в началото си пише, че детокса влияе косвено
на отслабването :955
Хахахахах, Цвете, разсмя ме много........ :1062 :1062 :1062 ... ако ти кажа, че аз открих някои неща за детокса едва миналия ноември.... :oops: :oops: :oops: ......... а съм го правила вече ........ много пъти. Но нищо, ще се учим цял живот.

Много ми е неприятно, че тази сутрин видях кантара да показва под моята тежест 76 кг :oops: :oops: :oops: :oops: :128 :128 :128 :128 ........ а в края на януарския детокс бях 72,7 кг.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Хайде да се настроим за детокса. И дано мине добре . Днес ще купя англ. сол и плодовете.Утре с Кики запчваме. Само искам да не ме боли глава .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз съм готова.Два дена детокс с Г(х)ее и кафяв ориз на крина :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хахахахах, Цвете, разсмя ме много........ :1062 :1062 :1062 ... ако ти кажа, че аз открих някои неща за детокса едва миналия ноември.... :oops: :oops: :oops: ......... а съм го правила вече ........ много пъти. Но нищо, ще се учим цял живот.

Много ми е неприятно, че тази сутрин видях кантара да показва под моята тежест 76 кг :oops: :oops: :oops: :oops: :128 :128 :128 :128 ........ а в края на януарския детокс бях 72,7 кг.....
Ще се учим няма как.Важното е да споделяме наученото, за да сме си полезни.Е и малко хумор от време на време не е излишен :1062 Ако съм засегнала някой с шегите си моля да ми кажете.В къщи много обичаме да се шегуваме и понякога не се усещам много, че прекалявам :oops:
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Аууу, че готина темичка, бравос, Зорита :326
Ето ме и мен, настройвам се за утре, а за кантара ама въобще не ми се говори даже, че не само не ме обича, ами направо ми е станал смъртен враг :126 :oops: :oops: :oops: За което разбира се съм си виновна сама . Всеки месец си обещавам да се взема в ръце и да постигна отново резултата от миналата година- тогава бях станала 70кг, а сега...няма да ви казвам колко съм, но съм си възвърнала половината от свалените преди кила. Няма да се давам, продължавам борбата :1055
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Офффф, аз що-годе одържам фронта, но определено ми е много трудно. Апетита ми все расте ли, расте. Добре, че последно време имах страшно много работа и нямах време да го слушам. А пък той е един сладкодумен и като ми шепне: :1095 " шшшоколадче, тортичкаааа, филийка с масълцеее...", абе приказлива работа! :1069
За детокса още нямам настройка както трябва и мисля да го правя два дни. Вероятно пак ще съм на цели портокали, така ми е най-лесно, с 4 портокала и безброй чайове си издържам без проблем.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Сиренце написа:Апетита ми все расте ли, расте. Добре, че последно време имах страшно много работа и нямах време да го слушам. А пък той е един сладкодумен и като ми шепне: " шшшоколадче, тортичкаааа, филийка с масълцеее...", абе приказлива работа!
:221 И при мен така, само че аз май си го слушам и изпълнявам, но вече трябва да се взема в ръце.
cchery написа:Много ми е неприятно, че тази сутрин видях кантара да показва под моята тежест 76 кг ........ а в края на януарския детокс бях 72,7 кг.....
О-хо, вие от където тръгвате, аз натам съм се запътила :427
:520 И да ви се оплача. Вчера Иван реши да ме снима и знаете ли какво ми каза /уж на шега де/, като си фиксира образа? - "Мръдни малко назад, че не ти хващам ръцете" :1058 Ха-ха-ха ........... голям майтап :1140 .........щеше да бъде, ако беше малко по-далече от истината :955 Добре, че подаръка му го реабилитира :1028
Ама това само между нас :423
:1069 :1069 :1069

А утре: ансолче, :529 :960 :1059 :1029 и :1035
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички, днес се върнахме от село :mrgreen: не ми се разправя нямам много и за разправяне, аз за утре не съм подготвена,но от другиден със сигурност ще се включа, защото истината е съм си върнала сваленото килце е надявам се този пък да смъкна поне два три :D
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И ЛЕКА ВЕЧЕР
Заключено