Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от олеся »

Желая ви успех с детокса :524
Аз пък днес реших да оризя. Януарския детокс още първия ден ми стана лошо и го прекъснах. А този въобще няма и да го започвам. Може би през март ще се включа за 1 ден, но без англ.сол.
Иначе килограми не съм качила, но обиколките съм ги увеличила (усещам по дрехите).
УСПЕХ НА ВСИЧКИ! И много минуси :954
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

олеся написа:Желая ви успех с детокса :524
Аз пък днес реших да оризя. Януарския детокс още първия ден ми стана лошо и го прекъснах. А този въобще няма и да го започвам. Може би през март ще се включа за 1 ден, но без англ.сол.
Иначе килограми не съм качила, но обиколките съм ги увеличила (усещам по дрехите).
УСПЕХ НА ВСИЧКИ! И много минуси :954
Оли само за протокола нали знаеш че за бременни солта не на половина. И и няма да ти навреди - това е магнезии който така или иначе трябва да приемаш в по-големи количества. Мен докторите ме бяха сложили на магнерич цялата бременност 3х1 хапче. Но аз имах контракции почти постоянно. А доктора знам че препоръчва или магнерот или по 1 ч.л. амглийска сол вечер. Пази бебето.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
katya_den

Мнение от katya_den »

Привет и от мен!
И аз съм качила килограми :126 И то през последната седмица. :521 От миналия детокс не ядях нищо сладко. И хляба спрях. Но... в събота... :oops: :oops: :oops: бисквитена торта с крем-карамелче... :oops: :oops: :oops: ... и ометох две порции. На всичко отгоре за вечеря - две филии намазани с лютеница. С две думи - тази сутрин кантарът показа 1 кг. нагоре и то от началото на миналия детокс :328 :328 :328 Такъв шут му теглих, че едва не му се разхвърчаха пружините. А до миналата сряда горе-долу държах фронта - качих само 1 кг. от деня след захранването. В сряда си правех оризово-плодови дни, изобщо стараех се да спазвам режима максимално. И сега, за няколко дни - 3 кила отгоре. Чудя се дали е възможно, но явно е. Освен горкото ми кантарче да се е повредило от многото ритници, които получава напоследък :1097 и да ме прави по-тежка.
Но, стига съм се вайкала, полза няма. Сутринта си изпих английската сол, в следствие което имам чувството, че в най-скоро време :1111 . На всичко отгоре - ужасни колики. Този път ще карам не цитрусов, а ябълков детокс (четох, че може). С чайовете ще видя зор, защото преди десетина дни машината ни за вода в офиса реши, че достатъчно е работила и излезе в заслужена почивка, а шефчето не иска да купи друга - криза... Нищо, довечера ще изпия 1-2 зелени.
За сега чао, че ако ме види шефчето... :327
Лек и спорен детокс на всички!!! :1119
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

katya_den, не се отчайвай! Важното е че почти месец си ги задържала. Браво. А и нали знаеш, че може поради много причини да си ги качила, например задържане на вода, ако си хапнала нещо по-солено. В общи случаи важи правилото скоро качени килограми бързо се свалят. Чайовете са много важни, но го разбирам човека, че баш сега не му е времето за "глезотии" :222
Тези дни пак четох любимия ми Холфорд и неговата диета с ниско гликимично натоварване. Там има много психолаогия и знаеш ли какво казва той. Диетата е 4 седмици, но всяка седмица дава един свободен. Защо? За да се застраховаш от провала с гръм и трясък, който неминуемо следва след спартанската диета. И казва че задължително на следващия ден е хубаво да се върнеш към диетичния режим. Ето това е нещото което на мен сега ми куца. Както казах на няколко пъти ми се разболяват децата и аз захвъртлям всичко и после ми трябв адоста време за да почна отначало. Но и с това ще трябва да се преборя.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Момичета аз ще ви правя компания от утре и съм си качила почти кг.,но какво да се прави,обичам да си хапвам.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
rumkas

Мнение от rumkas »

Здрасти и от мен.
Пак съм с вас. Плодово- оризовите дни ги пропускам по разни причини, но от детокса няма мърдане, а и форума много ми помага за мобилизацията.
Искрено се надявам времето да се пооправи и да се закачим за зеленко, че е по-лесно и леко. Дано Малък Сечко и баба Марта да не проявят, че и тези минус десет тази сутрин още ми държат.
Топла прегръдка :923 на всички и успех в начинанието!
katya_den

Мнение от katya_den »

bobichan написа:katya_den, не се отчайвай! Важното е че почти месец си ги задържала. Браво. А и нали знаеш, че може поради много причини да си ги качила, например задържане на вода, ако си хапнала нещо по-солено. В общи случаи важи правилото скоро качени килограми бързо се свалят. Чайовете са много важни, но го разбирам човека, че баш сега не му е времето за "глезотии" :222
Тези дни пак четох любимия ми Холфорд и неговата диета с ниско гликимично натоварване. Там има много психолаогия и знаеш ли какво казва той. Диетата е 4 седмици, но всяка седмица дава един свободен. Защо? За да се застраховаш от провала с гръм и трясък, който неминуемо следва след спартанската диета. И казва че задължително на следващия ден е хубаво да се върнеш към диетичния режим. Ето това е нещото което на мен сега ми куца. Както казах на няколко пъти ми се разболяват децата и аз захвъртлям всичко и после ми трябв адоста време за да почна отначало. Но и с това ще трябва да се преборя.
Благодаря ти, bobichan! :1076 Чак сега се сещам, че обичам да си хапвам туршийка или даже само нарязано кисело зеле. Ям и стерилизирани краставички, царска туршия, но тях като ги приготвям, наблягам повече на оцета като консервант, отколкото на солта. А оцетът, доколкото зная е диуретик. Но последните дни ядох доста туршия (солена).
Къде мога да намеря любимия ти Холфорд? Има ли го в нет-а? Пишеш, че "всяка седмица дава един свободен". Предполагам, че е свободен ден. Явно, без да искам, съм го направила в събота.
Благодаря ти още веднъж :1115 и ти пожелавам скоро оздравяване на дечицата!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Eto me i men
.l
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

:954 Сърдечен привет, момичета!!! :954
С вас съм този месец(че предишните три го подкарах през просото :1062 ), само че днес не съм взела никакво очистително, защото от вчера вечерта(само след ДВА ДНИ в яслата) Бубачка ми е отново "УНГ", само че без уши-слава на Бога!...А и без температура-пак Слава на Бога! :826 ...Та, мисълта ми беше, че като тръгнахме да се преглеждаме сутринта, просто нямаше как да си направя прочистващия ден, както трябва. Но затова пък, съм решила да съм непоклатима три дни!!! Аз не мога да се оплача от килограми в повече, но определено много ми се иска да си поизчистя организма, че пусто сладко дето така го обичам, много ме беше пристрастило в последно време. :221
Похвалих се аз на Марчи и Чери(когато се видяхме преди една седмица и половина), че съм много доволна от чая Мате, който си купих от арабите по "Симеон", тъй като допреди него си купувах такъв на "Биопрограма"(който много трудно се намира) и някак не ми действаше толкова "изчистващо". :1062
Цвети, сладурка, надявам се, че си добре, заедно с твоите чудесни дечица! Обръщам се към теб, защото ти бях казала, че ще ти пиша нещо за прочистването с Гхи, което аз правя също. Най-вероятно вече го знаеш, но нека все пак ти предложа на вниманието съвета, който взех от сладката Линди за направата на Гхи в домашни условия...
Пречистено краве масло Гхи:
На слаб огън се поставя 1/2-2кг нарязано на парчета,несолено кр.масло в съд с двойно дъно.Маслото се разтопява внимателно,като се внимава да не загори.Когато е напълно разтопено,огъня се усилва,до завиране.
Образувалата пяна,се отстранява с решетъчна лъжица и се съхранява в хладилник за не по-вече от 4 дни. Може да се използва за приготвяне на различни видове ориз,зеленчуци,или пасирани супи.
Продължаваме разтопяването на много слаб огън без бъркане,докато разтопеното масло стане напълно прозрачно до дъното на съда и не образува по-вече пяна.Добре приготвеното ГХИ,ухае много приятно и свежо.Ако гхи е с интензивен аромат и е тъмно на цвят,това е сигнал,за по-дълга топлиннна обработка и вероятно по-висока от необходимото температура.
Без да се докосва дъното на съда, внимателно се прецeжда готовото пречистено масло през марля.
Това по-горе ми беше пуснала Линди като информация преди време, а друго, което исках да ти споделя е това, което аз правя с ориза при варианта "прочистване с Гхи": аз не варя ориза, защото установих, че ми е изключително трудно да го изям след това и затова като се порових в нета преди време, сама за себе си, реших(тъй като бях чувала за една диета със суров ориз), че е идентично да приемам ориза суров вместо варен, тъй като той суров ще се разшири в стомаха ми от поетите течности(чай, вода) и ще свърши същата работа, както и варения. Просто имам малък трик обаче преди да глътна суровия ориз, а той е, че го измивам много добре, за да не остане нишесте по него. Аз лично, Цвети, правя така: сутринта първо приемам 20 капки клеева тинткура в лъжица вода на гладно и след това си хапвам маслото; след половин час някъде гълтам без да дъвча, с помощта на половин чаша вода, две супени лъжици суров добре измит ориз. И чак след известно време започвам да си пия чая и горещата вода. Това го правя до към 12:00, както си и трябва, и после си продължавам с две-три ябълки за деня, както и с чай, вода, а може да си пийна и фреш/вода. Вечерта, когато съм много гладна, с разрешението на скъпия Доктор, си правя някаква салата, каквото имам, но определено трябва да е повече зелена, отколкото в други цветове, но разбира се, без сол и олио. И така, до края на дните! Е, не до края на дните на света де, че преко сили ще ми дойде!!! :221 :221 :221
Това е от мен засега, момичета мили! Успех на всички и дерзайте!
И ти Вер, драга моя! Радвам се, че се включваш, но няма ли да ти дойде много - и това и житенето!??! :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Охооооооооооо, момиченца........ как е ситуацията с детоксчето?!?! Аз днес...... понеже се занимавам с разни нещица... малко изоставам с чайчетата, ама ще ги наваксам довечера.. Иначе глад не изпитвам, сокът има още какво да се желае и при него. Бе въобще трЕбе да се стегна.

Знаете ли..... този месец както никой друг досега изпитах глад за сладко и то не по време на ПМС. И въобще като цяло изпитвах глад. Явно е период някакъв може би и заради зимата. Но при все не съм спирала да бягам сутрин в парка и пак съм качила.... бе мъка!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мари-Жоли написа:Похвалих се аз на Марчи и Чери(когато се видяхме преди една седмица и половина), че съм много доволна от чая Мате, който си купих от арабите по "Симеон"
Аааа, ама не казвате :mad: тайно си се виждате!!! Трябва да паоправите тази грешка, чеее :1058 да си нямаме проблеми!
Стискам ви палци скоро да се оправяте, че грипа е много страшен дано ви се размине.
Чери, адмирации за бягането. Сигурна съм че скоро ще видиш още резултати. Нали знаеш че има много описани случаи в които иамш периоди на застои. И винаги след тях следва период на бурно сваляне. Така че се подготвяш явно за нова пролетна визия :)
Катя, има за тази диета в една от книгите му, но е много малко аз сега проучвам цялата диета (няма я издадена в БГ) и се чудех дали да пускам тема, защото аз ще я правя след житото, но не знам някой дали ще се навие да я прави с мен. С Дани си говорихем по темата, но не знам дали ще се реши в крайна сметка. При нея не се пие кафе. Позволени са само заместители (кафе от ечемик, ръж, глухарчета) за безкофеиновоти не знам. Иначе идеята е че ядеш всичко, като вземаш предвид само вида и качесвотио на въглехидратите. И го ограничаваш по препоръчаното коичество. Но ако има желаещи ще пусна тема.
Заключено