Kari написа:И аз да се похваля!
За два дена-минус 3 кг!!!
Днес ме е страх от захранването
Бях решила така:З-11ч.-2 ябълки,О-14ч.ориз със зеленчузи и зелена салата,В-18.30ч,като обяда или салата със сирене
Какво ще ме посъветвате?
Добрютро и от мене.... повече от успешен детокс се получи този път

. Резултатите ще отчитам по-късно, но определено имам личен рекорд

.
Кари, мисля че ти е ок схемата за захранване. Само да ти напомня да не прекаляваш с количествата и да не слагаш сол - от опит ти казвам,
че те прецакват абсолютно всичко..
В момента на котлона ни къкри
ангелска супа_ver.1.1

... добавих към картофите и морковите глава пащърнак и зелен боб от на майка консервите, т.е. без сол, олио и захар. Като се свари всичко ще добавя магданоз и копър, евентуално червен пипер. Вече съм сложила 2 с.л. зехтин за вкус, а при самата консумация ще си изцедим лимонче. Мисля, че това ще е перфектното захранване. Ще го изместим малко по-ранко, че от 12.30 ще ходим на кино с децата и да не се случи така в Арената да открият 2 трупа - първите жертви на детоксикацията

. За довечера - зелена салата със зелен лук, сварени яйца без сол и обезсолени маслинки.
Ми...... т`ва е...
. благодаря ви, че се събрахме чудесна компания този детокс - наистина мина лесно и безпроблемно. Мисля, че точно тази прекрасна и споделена атмосфера допринесе за успеха и добрите ми резултати..... а повече от всичко, сега искам да го задържа (резултата.)