августовски детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: августовски детокс

Мнение от Мърмори »

Що да сме изчезнали бе,Вал? Тука сме си! Само че си спамим ей на т'ва място http://metsababa.net/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=14. В тая тема рядко пишем,защото май на никой не му се мисли за отслабване преди детоксово време.Ама нали сме лоши,невъзпитани стари пушки,при това с голямо самочувствие,ни е простено. :1062 Абе от вторник пак ще ни виждаш тук-таме,спокойно,няма да се затрием! ;)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: августовски детокс

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Ама нали сме лоши,невъзпитани стари пушки,при това с голямо самочувствие,ни е простено. :1062 Абе от вторник пак ще ни виждаш тук-таме,спокойно,няма да се затрием! ;)
Моля?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Аз съм толкова възпитана...... културна..... и меко казано скромна....... направо ангелче! Госпожо мод, ма молА ви се....... какви са тези СТАРИ пушки?!?! Ни съм стара, ни пушка......... само съм презряла...... тиква :221 :221 :221 :221 :221 ........ като ония на Аси..... ма те нейните са за изложба, тъй че съм от другите.

Вал, заповядай в спам форумчето да се налафиме. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено