Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от cvety_rz »

Напоследък се замислям какво ли би било, ако имам и трето дете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...... после бързо превъртам конвейра със скарлатините на Коко и нощната кашлица на Бела и забравям скоропостижно за какво съм си мислела :1097 :1097
Чери, Чери, ако не си на 100% убедена в това, което искаш по добре недей, защото не знаеш какво те чака :plezya se :1062 Много е хубаво да е пълна къщата с деца, но е и много трудно и много отговорно.Да си призная като по млада исках да имаме 4 :423 , но сега виждам, че няма да мога да се справя.С трите съм дето се вика на ръба.А относно кг. и аз имах преди нова година един такъв кофти период.Дето не ми се получаваха нещата ,че дори и качих.Не искам да нахалствам много и да навлизам в личното ти пространство, но да си попитам като "стара бабичка" ти да не би да гладуваш?На мен това ми беше грешката.Изкарвах няколко дена дето се вика почти на глад и после ела да видиш какво става ако хапна макар и малко :1061 "Гладувам" само по време на детокс а през останалото време гледам да се храня редовно и разумно.А нали и фитнес включих към режима и се получава.Този месец пак съм задържала резултата от предния детокс.Както каза моята ендокриноложка отслабването с моята болест е много труден и бавен процес, но не и невъзможен.Така, че имам търпението и продължавам напред.Времето е наше :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвете, благодаря ти за съвета......... знам, мила, колко е трудно. В групата на Бели има едно момченце, което има още 2 братчета :D . Реално най-малкото го правиха за момиченце, но.... се роди момченце. Познавам се с майката и й правя едно голямо евала - поне навън е спокойна, отзивчива, занимава се с децата. Те са бесарабски българи и тя владее руски перфектно - зимата от едни руски сайтове беше заела страхотни идеи за коледна и новогодишна украса. Научи нейните деца на тези неща, а Жорко - детето от групата на Бела научи Белята :D :D ........ последният път Жорко беше нарисувал някаква картина на Бела даже :1062 :1062 - там нещата са дебели. Добре че Бела е непостоянна към мъжете, та ....... иначе щеше да е обвързана вече :1069 :1069 . Отплеснах се, а исках да кажа само, че си е геройство - невероятно геройство - да гледаш 3 деца. Дори не споменавам финансовата страна на нещата. Имам предвид изцяло човешката - каква жена трябва да си да се жертваш, защото грижите за децата са вид жертва: или с хоби, или с професия, или с учене, или със свободно време, та да отгледаш 3-а ЧОВЕЦИ! Възхищавам ти се :923 :923 .

А за другото - отговорът ми е не, НЕ ГЛАДУВАМ. Да ти кажа позволявам си всичко. Друг е въпросът, че не ми се яде много сладко, не ми се пие газирано..... разбира се, понякога и това се случва, но като цяло вече не е така. Придържам се към съветите на док да не закусвам сутрин, обаче като знам, че е вид забрана и винаги ми се дояжда :126 :126 ........ ей така действа моята психика.

Относно спорта, знаеш сигурно, че аз тичам сутрин в парка - вече са 25 минути мисля с добро темпо, кратка почивка и още една минута с голям интензитет. Направих си режима така че да не тичам всяка сутрин, защото беше изтощително, а 3 пъти в седмицата. Ходя и пеша много. Исках да запиша тае-бо, но не ми е удобен часа и деня, когато има наблизо до нас тренировка. А и...... друго ме спира - Беки ходи 2 пъти в седмицата на худ. гимнастика от 18 часа до почти 20 часа. Т.е. не я виждам в тези часове, да не говорим тези, в които е била на градина, а аз - на работа. Ако в още 2 дни от седмицата аз пък запиша тае-бо в този интервал, значи въобще да не я виждам и тя мене. Заслужава ли си?!?! Не ми пука, че съм дебела, искам да съм с детето си. Проблемите й в градината идват и от моето отсъствие от нейния живот - сигурна съм! Тя тръгна на ясла много малка :cry: :cry: :cry: ......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mamadida

Мнение от mamadida »

Привет Милички,

Наистина че се появявам само покрай детоксите. По цял ден съм пред компа в работата. Като ми писне от работата влизам тук и Ви чета. Не съм много по писането :oops: А вечер толкова се чуствам уморена че едва успявам да сложа малката да спи. Направо ме срам като се има в предвид че вие се грижите за 2 -3 деца.

Ох за килограмите нещо много съм се разпуснала. За съжаление имам не намаляване, а увеличение. Вече трети детокс ще ми е от както нищо не задържам. Пустото му сладко вечер много ме тормози. Днес си купих Цефамадар, пък да видим.

Хайде лека нощ от мен.
олеся

Мнение от олеся »

Цвети, благодаря за инфото. Ще пробвам да направя 1 ден. Мина ми гаденето и сега тонуса е добър. Бях вчера и на преглед и всичко е ОК. Смятам да пробвам, пък ще видя дали ще удържа фронта. За сега имам настройка за детокс в неделя. :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Оле, слушай тялото си то най добре знае от какво има нужда :)
Чери, разбира се че децата са на първо място.Ти си спортуваш достатъчно с бягането.Много ти е сладка "Бела" и си е съвсем нормално дете не се притеснявай :940
Зори, не се сещам и за това ще попитам ти спортува ли, когато смъкна толкова много кг. или само детокс + подходящ хранителен режим ти помогнаха?Колебая се дали да започна утре детокса или в петък?
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Момичета и аз съм с вас,но от петък,че нещо в последно време волята ми напълно се е изпарила,миналия месец бях достигнала доста добри кг. и се успокоих,отпуснах се и сега ме е страх да се кача на кантара.Панталоните ми опъват доста.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
katya_den

Мнение от katya_den »

Здравейте, момичета, ето ме и мен. И аз влизам във форума само по детокс (за мен ще е трети). Смятам да го започна в петък, до неделя, защото пълнолунието този месец е в събота вечерта.
Много ми е гадно, но пак качих килограмите от предишния детокс. :oops: И това стана през последните 10 дни. Спазвам указанията и изведнъж като му отпусна края... :126 И резултатът е :328 :328 :328 . Но отново ще съм на детокс и отново спазване на правилния режим на хранене, тоя път дано устискам до следващия. В крайна сметка скоро ще се хванем за зеленото, салатки и т.н. Дори да не успея да озаптя вълчия си апетит, надявам се любимите ми марулки да помогнат - все пак почти нямат калории.
Чери, поемата е ве-ли-ка!!! :1143 Целият офис се смяхме като луди. Всички колежки те поздравяват! :326
Този месец реших да приемам ежедневно и сминдух. В неделя ще се заредя с достатъчно количество от пазара.
Е, лек и спорен ден на всички!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Не мога да не се похваля, че си купих и маслото на промоция :mrgreen: Приготвих си
Г(х)еето и този път стана направо перфектно.Ще му свикна аз :222 Смятам да започна детокса утре а в неделя деня на захранването да съм пак на ориз, но ще включа и салатка + рициново насло разбира се :1111
katya_den, не се отчайвай.Важното е да сме постоянни :524
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Браво ! Това дупе си е за мечтане наистина . Дано да го стигнем ))))) За този детокс обаче май ще пропусна за първи път. Още много,много се колебая ,но ще видим. Свекървата е леко разочарована ,че все не оставаме за обяд или вечеря през почивните дни и тъй като другата събота си заминават на село за лятото ,ще очаква поне тази да отидем и да пийнем по ракия съсъ салата.Та за да не я обидя и да не замине с кофти настроение ще и гостувам))). НОООО ще съм на линия и ще следя какво се случва а нищо чудно и да съм си на сокчета . Така или иначе постя и се надявам и това да ме почисти от разните боклуци дето ги ядем.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954
Масълцето е изпито, оризчето къкри....започна се :mrgreen: Нещо се опитва да ме боли гърло и се надявам с детокса да му покажа пътя :422
mamadida

Мнение от mamadida »

Добри утро и от мен.

Аз забравих да споделя че почнах от вчера, че в събота Любимия има рожден ден :-)

Цвете, то било много вкусно това масълце. Мойто стане леко като на гранулки, така ли трябва да е или не съм го приготвила правилно?
И да питам ти използваш ли белтъка който се отделя. Аз мисля да го ползвам за готвене.

Хайде хубав ден и успех :954

П.С. Ама къде се губят Ветеранките
Заключено