Аз за 6 месеца мога да се похваля с твърди 5кг, а така си мечтая да станат повечко, дано след този детокс станат 6, така че стискайте палци, а знам, че стискате здраво за което

Айде, до скоро

Смехурко, това са много добри новини. Не разбрах от какво сте я операрали, но няма и значение. Важен е крайния резултат, който включва и ти, и тя да сте добре.Смехурко написа:Днес ми е 3-ти ден. Преди обяд с малката бяхме на църква да благодарим на Бога, че операцията й мина успешно.....
Елисче, гледай си бременността.ellis_stoyanova написа:Момичета благодаря ви за силната подкрепа,която ни оказвате,Боби,Мари,въобще всички,които сте част от всичко това,а аз ще се постаря другия месец да не ви подведа![]()
Бобка, звучиш адски оптимистично, а и резултатите го доказват!bobichan написа:Резултата е -2.8 кг! Това за мен е цяло чудо!!! И с този резултат паднах под 10 кг за сваляне след второто раждане. На следващия детокс трябва да видя 5-ата.
за суперадекватно, имайки предвид, че и двата плода: грейпфрутите и ананаса имат силно изразено свойство да топят мазнини. Единствено трябва да се разбере дали ананасът действа токсиноотчистващо, защото всъщност това е основното действие на детокса.bobichan написа:Пак като схемата при цитрусовите соково, но го правиш само от грейпфрут и ананас.
Права си, Боби, че май трябваше само мене си да визирам. Иначе имах предвид, че се надявам на мацките, които нямат деца, не са обвързани да не им е досадно, скучно и еднообразно......bobichan написа:Обаче Чери, няма да се съгляся с това за мамите депресантки (за изкуфели не съм на 100 % сигурна визирайки себе си). Мен ме "покани" в часът една приятекла, която не е женена и няма деца. Сега прави детокси и гаджето и. Аз на свой ред запалих още една две приятелки без деца! респективно още не са станали мами-депресанти
![]()
Мисля, че при интерес сме готови да проведем едно кОнкурсчеbobichan написа:Само да ти кажа, че аз "замествам" Мърмори (но не и ЗОРИ), когато я няма![]()
(ето ви го и следващия конкурс - Кой е по-по-най-досаден мърморко
![]()
![]()
)
Ето една, която не знае - Аз!bobichan написа:Естествено, че те искаме! Добре дошла.Sladka Debelanka написа:Цоп и аз при вас! Искате ли ме, а,а? Как сте напомпани с вода мамини сладки?
За тези, които не знаят, това е победителката в конкурса Здравословно отслабване 2010.
Естир, трябва да ти кажа, че тук има една дама с такъв никEstir777 написа: Стартирам в този сладък форум,който по погрешка мислех за ник на дама от другия форум на д-ра(здравословното отслабване) и ме поправиха и ми дадоха координатите на този тука
Ели, благодаря! Да са ми живи и зрави..... малко са палави, обаче като знам коя им е майкатаellyto написа:Чери, Боби, благодаря, ще я поздравя. Има голяма вероятност тя да чете и сама да види постоветеСъс сигурност ще се зарадва
- Дано да ги види, защото това е и нейна победа.... и нейн успех!
![]()
Чери случайно попаднах на клипчетата, които си качила в нета и да ти кажа, твоите дечица са големи сладурковци. Много ме изкефи клипчето с котарака в леглото на малката.
Тинче, споделям мнението ти - тия кантари напоследък много нахални ги правятDari09 написа:Хайде и аз на отчет - за трите дни -2 кг.А ако се чудите защо съм толкова щастлива, то е защото с тях кантара ми показа 72кг- за последно ги видях веднага след изписването от болницата при раждането на Божидара.(А имаше наглостта - той - кантарът– лятото да покаже 86-87
). Или за 27 дни - през които 10 дневен житен режим и детокс - -8кг
.Чакат ме едни има няма 15 -тина килограма, но и на тях ще им видя сметката рано или късно (надявам се първото :lol: ).
Валче, и аз вече се наканих да ги почна плодово-оризовите. Точно събота обаче ще сме си във Филибаревоvalrus написа:За другия месец съм повече от мотивирана.Сега от събота ще правя плодово–оризовия ден? тук.
Ето това е нещо като мото: ОТ САМОСЪЖАЛЕНИЕ ПОЛЗА НЯМА! НО ВРЪЩАНЕ НАЗАД ИМА! Мари, прегръщам теМари-Жоли написа: Не се коси, а и всички в твоето положение също да не го правят, защото от това самосъжаление полза никаква, а определено ВРЪЩАНЕ НАЗАД ИМА, знаеш го много добре!!!
Исе, много ме заинтригува за целулита. Аз от няколко месеца пия чая от джоджен и тези дни забелязах намаляване на окосмяването. За целулита не мога да предценя все още дали има ефект. Чудех се обаче колко време да го пия този чай. Би ли споделила ти колко време си го пила и кои от препоръките на Доктора за целулита си използвала.grigorovi написа:Привет!
Сладка, тази настойка, джоджена и мехурчестото ми разбиха целулита.
Опа, дойдоха гости!
Настройката от глухарче съм я правила по рецепта на Зори. Вадя корени от глухарче, измивам ги хубаво с четка и напълвам един буркан. Доливам с ракия, докато се покрият корените и оставям на тъмно за 10 дни.Sladka Debelanka написа:Здравейте сладуранки! Как сте? Аз минавам да ви питам в какво съотношение се прави настойката от глухарче?