Сиренце написа:Помагайте!
Най-сетне ми доставиха Pollens, но е 30 СН. Как да го давам? Спешно е!
Цони, за Поленс 30 СН пише следното:
Лигавици на дихателната система.
Кожа.
Имунна система.
Показания
Алергичен ринит.
Астма.
Синобронхиален синдром.
Абсолютно същото пише и за разреждане 15 СН. Това, което знам за високите разреждания е, че влияят на емоционално ниво, т.е. при психически сривове, проблеми и т.н. От друга страна Апис Мелифика 30 СН е перфектния монопрепарат при кожни обриви - скарлатиновите обриви на Коки се повлияха за 2 дена. Така че ....... иди ги разбери. Съвет не мога да ти дам дали и как да даваш Поленса в тази потенция. Но ето моя опит:
1. При психо-соматичните проблеми на Бели - т.нар. от мен "сърбежи", а реално си бяха силно изразени възбудителни мозъчни процеси, монопрепаратите в разреждане 30 СН се даваха
по 5 зрънца веднъж дневно!!!!
2. При физиологичен (болестотворен) проблем - в случая стрептококов обрив на Коси - монопрепаратът във високо разреждане се приемаше
3 пъти на ден по 5 гранулки, а най-добре 15 гранулки разтворени в 400 мл изворна вода - това нещо се пие за цял ден.
Все си мисля, че ако е за профилактика, то 5 зрънца на ден от Поленс 30 СН са достатъчни. Ако успея ще попитам док. Но утре си пътуваме за Пловдив и не обещавам.
Имам едно предложение - кажи какво хомеопатично и билково средство ти трябва и да ти пусна една пратка в понеделник. Съвсем сериозна съм. Хем ще е точно каквото искаш, хем ще го имаш във вторник.
Иска, благодаря за поздравите от док. Радвам се, че Кали е по-добре. И Беланата е така. Днес се видяхме с Боби. Тя беше с Митето и Цвете. Митето и Бела каква игра му направиха, няма да повярвате. Като си гледам детето в ролята на кака и чак ми е необичайно. Да не говорим, че я виждам в друга светлина... обикновено все тя е малката и желания субект от всички каки в игрите им на майки и бащи.
emi-1 написа:
Чери,знаеш ли някакви подробности за предаването?Интересува ме всъщност само какво се случва с Док.
Еми, не знам много. Май се е говорило за някакъв здравен формат. Но това е всичко. Наистина и на мен ми е много неприятно, че няма да гледам док, но пък още в понеделник се застраховах.

Питах го какво ще правим без неговите интересни статии и съвети и той ми изпрати цял "конспект" с интересни теми, които има написани на компа си. Само трябва да избирам и да качвам във форума. Моля се наистина да е толкова благосклонен и да е винаги с нас.
Днес Ива и Мавриков на финала на предаването изглеждаха даже леко огорчени.......може и да не съм права.
Момичета, умирам за сън и отивам да си лягам.
Фютенце......... кога ще се видим?