Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Sladka Debelanka

Re: Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Мнение от Sladka Debelanka »

Наскомими, ами ако искаш ги спри, ако са ти много важни не ги спирай - имаш само 2 в крайна сметка. Аз досега съм на 1 ябълка и около 1.5 литра вода. Ансола не направи кой знае колко - обичайното веднъж на ден. Като се има в предвид, че през последните 2 месеца смених 5 антибиотика ми се иска мощно чистене, но незнам защо все още не става. Предполагам, че утре ще е с пълна сила. Незнам защо, но в устата си имам горчив вкус. :1044
pepa777

Мнение от pepa777 »

:954 Здравейте и аз отново съм с вас, ще бъда на ягоди днес за утре не знам все още каквото си взема от магазина. Успех на всички !!! :954 :954 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, страхотни момичета! :954 :954 Успех на всички, които не се поколебаха да почнат ДЕТОКСА и този път!!!! Едно огромно Б Р А В О за вашата воля и постоянство! :323 :323

Мими, въобще не се колебай дали да пишеш или не..... няма ограничения в постовете, нито пък в интернет пространството.... в крайна сметка това си е форум за взаимопомощ, а това само с четене не става..... липсва обратната връзка!

Според мен е добре да си продължиш полижинакса.... да, кофти е докато се чистиш,но пък тези свещички си имат все пак схема на приложение и е добре да се спази, иначе нищо не се получава. Това е моето лично мнение.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

:222
Режимна съм си и аз. До сега съм изпила по приблизителна сметка около 3 литра течности. Едно излизане ми намали количеството, но сега ще си наваксвам. И моята глава почна да не слуша. Уж празна, уж само за украса, а то ... взе че ме заболя. Езикът ми е много обложен, чегъртах го малко, ама ми е адски гадно. Иначе се чувствам малко като пълно буренце, само дет не се чува как плацикам :221 сигурно няма място, затова. Принципно съм на 90 дневната от около 3 седмици, но върви много тегаво. Надявам се детокса да засили процеса.
naskomimi, според мен не спирай Полижинакс-а.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ооооо, Булче, драго ми е да те видя отново! Нещо ми се загуби ти по тъч линията, ама ще я видим тая работа :1058
Аз не детоксвах с вас миналия месец (защото ми се наложи да пътувам), нито ще детоксвам и сега(за "Усоевки" този месец е free), но между двете събития направих 2 двудневни разтоварвания на ансол, плодове и вечер салата. Има ефект определено. През юни съм стриктно на линия да позаслабна още малко за морето, че има голям срам да бера. Установих, че не са толкова сланини, а течности ме издуват- затова смятам, че за почивката ще съм на 6.
Браво на всички,които не се поколебаха да започнат и стискам палци да е успешен детокса за всички ви!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте отново!
Аз ще се приготвям за лягане с хубава книжка, че нищо не ми се гледа, пък и дето се вика да лягам, че да се свърши успешно първия ден. :1216
Той наистина беше успешен - без никакви провинения, но ще видим утре и вдругиден как ще изкараме на тези празници. Ще трябва да се готви, да се правят събирания.....но каквото-такова - ще стискаме и ще точим лигите. :1062
Ох, само дето не разбирам защо толкова много ми е хард тази английска сол. Всеки път ми действа яко на макс, ама до такава степен, че чак дупето ми се подсича като на бебенцата :oops: Не знам как ще заспя изобщо от този ефект, пък и пишкам през 10 минути - точно затова се чудех изобщо какъв ще е смисъла да слагам свещичките...че то като ставам до тоалетна сто пъти....
Но ще пробвам, пък каквото стане.
Надявам се денят да е бил успешен за малката ни, но силна група. Стискам ви палци и ви желая много хубава, без главоболие, втрисане и неразположение вечер!
Целувки! :329
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Аз като една мълчаливка ще взема пак да се разпиша. :mrgreen:
Издържах! Много огладнях като им правех вечерята, ама няма как. Обаче главата още ми пречи! Като съм на вън да ме духа вятър ми е добре, ама още нямаме хамак за да спя там. То пък и да имахме нямаше къде да го сложим ... Отивам да си подпра главоболието и да го събудя утре с едно кафе, белким ми прости и се кротне.
naskomimi :326 за успешния ден и :955 и аз съм така с английската сол. Крем Здраве е голяма работа :222 От детето имам и на Мустела за много разранени дупета :oops: Мажа, нали и аз съм човек, а туй дупе после пак ще си го ползвам :mrgreen:
Мърмори :922
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро!
На линия и днес. Цикълът :???: и той на линия. За кой ли път пак пълна програма. Само ми се иска главоболието да не ме тръшне, че съм на бал днес. А сега с бодра стъпка към фитнеса на поредна тренировка - вчера ми донесе супер тонус през деня, дано и днес е така.
Честит 24 май на всички българи и всички педагози! Да сме здрави!
Успешен ден за всички! :923
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили дами! Честит празник на всички! Защото няма нищо по-красиво от високия дух и нищо по-силно от знанието! :1116 :1078 :1115

Нека за нас е още един празник - успешен и много важен ден! Само тези, които не са правили детоксикация никога, няма да ни разберат и да разберат колко е важно това, което правим.....за здравето и за духа ни. Но важното е, че ние го осъзнаваме и това ни стига! :922 :329

Аз се събудих и съм готова за подвизи. Снощи имаше страшна буря, но в момента сутрешният въздух е невероятен!!! От дете ставам рано и винаги е било най-прекрасното нещо да вдишам сутрешния чист въздух в тишината и спокойствието....А сега след дъжда е още по-прекрасно....

Булка Марулка :922 - поздравления за успешния ден и на теб и благодаря за съвета....днес ще го изпробвам, че пак така се почва от сутринта. :oops: Желая ти наистина главоболието да се е кротнало и да изкараш хубав и без притеснения и главоболия ден :954
mira_b съжалявам за цикъла.....но пък от друга страна така ще ти е още по-качествено и комбинирано прочистването...Дано наистина не се появи главоболие и прекараш хубава абитуриентска вечер и още по-хубав и усмихнат ден :923 Ако искаш за да нямаш проблеми се запаси с ментат за всеки случай. Много рядко съм го пила, но нали д-р Михайлов го препоръчва при главоболие по време на детокс. :923

Желая ви много хубав, празничен и ползотворен ден, момичета! :329 :922
mira_b

Мнение от mira_b »

naskomimi :923 И ментат имам и този път специално купих зелен чай с мента за по-сигурно :423 и се надявам всичко да е на 6!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, доволна съм от вчерашния ден. Водата ми беше малко по-малко (2.5 л), но нямах възможност за повече, поради развалената тоалетна на работа :126 Днес кантара ме изуми -3.1кг. Явно тея антибиотици и урбазони са ми светили маслото. Беше ми отпаднало вчера, но се взех в ръце. Надявам се днес да е хубав ден! Успех на всички и много минусчета! :923
Заключено