Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
danid
Философска система

Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Мнение от danid »

Добре дошли в темата за детокс през Май

Пълнолунието започва в 7,27 на 25 Май 2013

Дни за детокс - 23, 24 и 25 Май

Захранване на 26 Май 2013

Докато се чудих да имаме ли нова тема, ми хрумна заглавие и не можах да се въздържа. Дано не се изложим, че с тези празници... :222

Успех на всички и лек детокс. Аз ще съм на череши, то се знае
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
cveti dimitrova

Re: Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Мнение от cveti dimitrova »

Пу първа в новата темичкаааа :) :954
И аз искам да се пробвам на череши? Има ли нещо по специфично при него? На мен любимия ми е с диня, но още е рано за тях. Аз съм нощна на 23, но ще си го правя - чудесно ми се е паднал :1216 От предния детокс излязох - 2 кг. и съм много доволна - не съм си върнала нито грам, но много се старая :) :222
Успех на всички :923 :922 :524
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Дани :326 Както винаги хрумката ти е оригинална! Само на това Усое не ви виждам как ще детоксвате... :1211
Цвети,по - специфичното е да се ограничат плодовете до 1-1,5 кг(ягоди или череши) разделени на 4-5 приема. Инак всиччо си е по старому.
Хайде и аз се записвам :222 Утре стартирам от 72,7кг Качила съм около 1 кг от миналия детокс,но...не се старая моного и даже не повярвах на кантара-мислех,че отново ще стартирам от 75-76кг
Успех на всички :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Поздравления за новата темичка! Все пак трябваше да отдадем заслуженото на най-хубавия месец и на най-хубавите пролетни плодове. :1216
Ееееехххх, тези черешки.....Обожавам ги, а едно дръвче не успя да вирее у нас. :cry: Направи плод за пръв път и тъкмо другата година като се наточа за ядене и то изсъхне... :126
Сега сме ашладисали едно...дано този път успеем.... :1074
Завиждам ви благородно на тези, които ще сте на черешки. На мен мама ми прати миналата седмица чак от Силистра, защото знае колко ги обичам, но нямам вече.
Аз ще съм на ягоди за съжаление. Имаме страшно много на двора и ще е грехота ако не ги ползвам, а давам пари за черешки. И те така- от утре на първа линия до финала. :fan
Искам да ви попитам - знам, че е позволено кафе, но дали мога да пия такова от цикория с екстракт от червена боровинка? Без захар и мляко, разбира се. Знам, че то като няма кафе в него и съответно кофеин нищо няма да помогне като диуретик, но дали ще навреди? Защото имах проблеми с бъбреците и отказах да пия антибиотик и пия билкови чайчета и хомеопатични и затова не ми се иска да спирам цикорията три дни заради червената боровинка. Какво ще кажете? :1044
Petunija

Мнение от Petunija »

Здравейте и от мен!

Не знам с тези празници дали ще го докарам и един ден детокс, но в случай, че детоксвам искам да се уверя дали съм разбрала правилно, че се ядат 1-1,5 или ягоди или череши на 4 приема. Това значи ли, че фрешовете от цитруси отпадат или просто плодовете са добавени към досегашния детокс. Може ли в това количество смесено?
Ягодите и черешите към алкалните или към киселинните спадат?

Тези, които ще детоксват, направо им свалям шапка, защото по празници е много трудно.
Успех!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Помните ли ме? Аз не съм ви забравила. След много трудности съм отново тук с вас. Току-що изпих ансола - бях забравила вкуса му.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, момичета!
Спите ли?
Мен сън не ме хваща, че много ми се пие солчица :1062
Иначе си измих ягодките и ги приготвих на порцийки и вече към 8.30 ще почна със солта, че много от рано иначе...
Айде, днес ще дерзаем и дано сме колкото се може повече, за да си даваме кураж!
:922 :921
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добър ден!
Пил сол, пие кИфе, пие сок от пАртАкал и ви чете :954
Детоксвам с вас, момичета-кокичета :922 Малко съжалих, че не съм се сетила за черешките, но и утре е ден предполагам. Няма да ви казвам от колко стартирам, че ме е срам :1209 В сравнение с мен споделените кг са на финни мацки :1062
Хайде лек и успешен детокс на всички :326
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро, аз не стартирах, че не ми е напълно ясна програмата тези 3 дни...

По питанията - за Петуния - или сокове по познатата схема 1:1 с вода - около 4 литра или 1-1,5 кг плодове сезонни + 2-3 литра вода

Наскомими - Няма проблем да си продължиш цикорията и боровинката, не се спират и хомеопатични

Успех на всички и много добри резултати пожелавам. Днес ще ви наглеждам, но следващите дни не знам дали ще мога. В най-лошия случай обаче в събота ще изкарам поне ден и ще съм с вас в мислите си :922
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mira_b

Мнение от mira_b »

И аз на линия :1216 Стартирам от 69 кг., мерки няма да свалям. Ще съм на ябълки, че нямаше наблизо откъде черешки или ягоди :1044
Ще видя за утре как ще е...дано съм ОК, че съм и пред цикъл и главата започва да не ме слуша...
Успешен ден детокс на всички :fan
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте отново и стискам палци на всички! :329 Дано не досадя, че съм доста активна в по-малко активната ни този път темичка, но предпочитам да пиша.....Защото понякога има момичета (както бях аз преди), които не пишат, но детоксват и четат и си мисля, че така имат повече кураж като четат за другите.... Дано е така...
До тук - пушка съм! :fan Английската сол действа на макс и пия много зелен и билков чай. Само една порция ягоди до сега, но то съм страшно надута от чая и не ми се яде все още.
Имам едно друго въпросче - знам, че хомеопатичните и пробиотичните лекарства не се спират, но аз в момента ползвам свещички - полижинакс. Сякаш са антибиотични, но не съм сигурна. Дали да не ги слагам тези два дни, че съм ги слагала вече 10 дни и имам само 2 още. 10 да са ми достатъчни викам....Вярно, че дори и антибиотик да са, са локални, но все пак....нали чистим тялото и не би трябвало да си ги слагам, а? :1044
Какво мислите?
Заключено