Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
mira_b

Re: Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Мнение от mira_b »

Добро утро! И днес съм на линия :1216
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили дами! Как сте? Виждам страхотно раздвижване в темата, което е суууупер. Дайте да стискаме и удържаме фронта, че идва моренце, басейнчета.....да станем супееер мацки :1216

mira_b - Поздравления за страхотната комбинация. Аз също съчетавам с йога, но по малко .....по половин-един час на ден, но мисля, че и двете съчетания са чудесни и ти желая страхотни резултати! :326

Сладка дебеланка, разбирам те...много е трудно...аз от няколко месеца съм без работа и от толкова правя детокс...може би затова ми е по-лесно...Не мога да си представя какво ще ми е ако на детокс не мога да ходя до 00...Дано издържиш и моля те, пий вода и не се стискай! :923 Все пак си е човешко, още повече в тези жеги и работодателят ти трябва да прояви разбиране. Все пак е само за три дни. Още веднъж ти стискам палци и дано успееш и да си доволна от резултата и от себе си. :524
Мърмори написа: Ще я видим тая супер луна колко е супер- ако вземе да сътвори чудеса и да си вляза в миналогодишната рокля, ще я призная за супер.
Страшно се радвам, че си с нас този път. :329 Сигурна съм, че този път всички ще сме с добри резултати и не само роклята ще ти стане, а и ще си купуваш нарочно по-малки дрехи, за да се стимулираш и поддържаш. Аз смятам така да правя вече, а на теб ти пожелавам от сърце да е лек и много успешен детокс. :920
Мърмори написа:Мими, тази сутрин на няколко пъти посегнах към монитора да махна тая буболечка :221
хи хи....то въпреки, че си е "моя" :) и аз понякога посягам и се дразня :1062

zdravez, стискам палци и ти желая наистина да видиш заветната 6-ца и да я задържиш. Успех и на теб!

Tita, добре дошла отново! Радвам се, че се събрахме повече хора, а относно липсата ти на мотивация?! Дано тази сутрин се събудиш със страхотна такава и да се включиш с пълна сила днес и утре. Целувки!
yani4ka_83 написа:Здравейте,
Едва първи ден ми е на плодове и вече умирам за нещо солено, но няма да се предавам.
Ох, и аз съм така - хич не обичам сладко и само си мисля за солетки, сиренце...мммм...но щом си успяла днес, съм сигурна, че ще продължиш в същия дух. Успех!

А иначе аз изкарах вчера сравнително добре. Радвам се, че ансола не подейства цял ден, сутринта ме почна като по поръчка. Иначе единственото, от което не съм доволна вчера е, че не можах да си изпия водата - само 2.5 л, но днес се надявам да си наваксам. Екскурзията мина добре, денят също. Вечерта бях на протест, а след това на театър. Прекрасна постановка с много смях и емоции и се надявам всичко това да ме зареди и да се пречиствам телом и духом. :1078
Много, много целувки, момичета и още веднъж успешен и много положителен ден от мен! :954
yani4ka_83

Мнение от yani4ka_83 »

Здравейте,
днес ансола ми действа с пълна сила и не знам как ще изляза с децата. Снощи и нощес коремът ми беше ужасно подут и къркорещ. Обикновено, когато не съм яла, коремът ми се лепва за гръбнака (моят проблем е поднормено тегло). Нещо много трудно ми върви пиенето на вода. Надявам се портокаловите сокове и динята да го компенсират.
Какво е отношението на хората около вас относно детоксикацията? Аз определено не срещам подкрепа. Коментарите са от рода на: "От кой шаман го чу това?" (заради пълнолунието), "С това гладуване ще измършавееш още повече."... Когато се опитам да обясня, че по време на детокса се чувствам чудесно и изпълнена с енергия, често ми се отговаря, че това е самовнушение :1139 Много се дразня когато някой отрича неща, които не разбира.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

yani4ka_83 написа: Надявам се портокаловите сокове и динята да го компенсират.
Здравей. Не знам дали е удачно да се комбинират портокалови сокове с диня. :1044 От досегашния ми опит спазвам строго указанията на д-р Михайлов и ако правя сок - го правя от лимон, грейпфрут и портокал, а ако ям плодове - ям само от един вид плод. Та не знам...диня и портокалов сок дали може...ама дано се включат по-вещи момичета...да не те объркам.
yani4ka_83 написа: Какво е отношението на хората около вас относно детоксикацията? Аз определено не срещам подкрепа.
Аз също не срещам подкрепа, но поне не са ми казвали подобни неща, за шамани и т.н.....Общо взето добре им обяснявам и разбират, че е полезно, но не биха го правили. Казват ми, че се изтезавам, но това е, защото не разбират напълно нуждата от детокс и затова не им се сърдя. Говоря за близките приятели. По-далечните и колеги се отнасят точно така - че било простотия и т.н, но на мен не ми пука. Яд ме е, че говорят така и че не мога да ги вразумя, но всеки с акъла си. Вчера дори една ме ядоса като ми вика, че така били започвали и анорексичките и спори много дълго с мен затова и аз спрях...няма смисъл да се хабим.
И те така - важното за мен е, че тук срещам много момичета, които разбират важността на детоксикацията и тук срещам подкрепа и съпричастност. :922 За останалите?! Те си вредят на тях си и сами си отговарят за своето здраве.
yani4ka_83

Мнение от yani4ka_83 »

naskomimi написа:
Здравей. Не знам дали е удачно да се комбинират портокалови сокове с диня. :1044 От досегашния ми опит спазвам строго указанията на д-р Михайлов и ако правя сок - го правя от лимон, грейпфрут и портокал, а ако ям плодове - ям само от един вид плод. Та не знам...диня и портокалов сок дали може...ама дано се включат по-вещи момичета...да не те объркам.
[/color]
По темата, но в друг форум, бях чела, че може да се консумират различни плодове, но да не се смесват в едно хранене. Сок пих за сутрешна и за следобедна закуска, а за обяд и за вечеря - диня. Все още не съм много на ТИ с детоксикациите, та може и да не е правилно, това което правя :roll:
naskomimi

Мнение от naskomimi »

yani4ka_83 написа:
naskomimi написа:
[/color]
По темата, но в друг форум, бях чела, че може да се консумират различни плодове, но да не се смесват в едно хранене. Сок пих за сутрешна и за следобедна закуска, а за обяд и за вечеря - диня. Все още не съм много на ТИ с детоксикациите, та може и да не е правилно, това което правя :roll:
Ох, и аз не съм сигурна :1044 ....просто се чудех, защото е комбинация цитрус - летен плод :1044 ...Надявам се наистина по-вещите момичета да се включат, че и аз съм си го мислила като вариант, но не съм рискувала и съм карала по книгата....
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

До сега на 1/2 кг череши и мноооооооооооооооооого вода (запазила съм си тоалетната само за мен :1062 ) + кафе, дори и чай преди малко :1210 .

Колкото до въпроса със смесването на сок и плодове, мисля, че е най-добре да се спазват препоръките на Док, но едва ли е голям проблем, ако не се приемат едновременно. За мен динените разтоварвания са супер (изпишквам де що има течност задържана в организма ми). Предпочитам, обаче, да ги правя когато им е сезона на тези плодове, за да са български и да не са замърсили околната среда, идвайки при мен незнайно от къде.
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Привет!Този месец ще съм с вас само един ден т.е. утре,тъй като съм на антибиотик.
Снабдила съм се с 1/2 диня,настроила съм се психически и ...стартирам.
Лек детокс на всички!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Здравейте,от днес и аз съм с вас.На праскови и череши съм,имам нужда от добро прочистване,защото се наложи да пия едни гадни лекарства и трябва да изкарам мръсните токсини.Стартирам от 57 кг искам да стана 54-55,но най-важно е здравето.Килограмите лека полека ту нагоре,ту надолу.Успех на всички! :954
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Днес съм долу-горе добре. Беше ми слабо, но се взех в ръце. За сега никакви очистителни процеси - само обичайното рано сутрин. И предния детокс беше така - незнам каква е причината. Даже днес си изпих солта с повече вода и пак нищо.
Булке, дано да се оправиш бързо мила. Стискам ти палци и те прегръщам! :923 :922
На всички болни пожелавам бързо оздравяване, а на тези без хъс и мотивация - ДАВАЙТЕ - ЗА НАШЕ ЗДРАВЕ Е!!! ИМА СМИСЪЛ!!! КОГАТО ВИ Е НАЙ-ТЕЖКО ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРУМА, АЗ ТАКА ПРАВЯ!!! :329
zdravez

Мнение от zdravez »

Привет! Минавам на бързо да се отчета:вчерашният ден мина добре-около 2.5 л. течности и плодове.Днес се чуствам много отпаднала, иначе и днес около 2 литра течности + 2 чаши фреш от портокал, ансола най-накрая подейства и доста често бях в :1114.Утре се чудя дали да пия ансол понеже съм на работа, но и не ми се иска точно на финала да се отказвам , защото след това ще ме е :126 . Успех на всички и naskomimi благодаря ти за подкрепата , а и на всички останали!
Заключено