Страшно се радвам, че си с нас този път.Мърмори написа: Ще я видим тая супер луна колко е супер- ако вземе да сътвори чудеса и да си вляза в миналогодишната рокля, ще я призная за супер.
хи хи....то въпреки, че си е "моя"Мърмори написа:Мими, тази сутрин на няколко пъти посегнах към монитора да махна тая буболечка
Ох, и аз съм така - хич не обичам сладко и само си мисля за солетки, сиренце...мммм...но щом си успяла днес, съм сигурна, че ще продължиш в същия дух. Успех!yani4ka_83 написа:Здравейте,
Едва първи ден ми е на плодове и вече умирам за нещо солено, но няма да се предавам.
Здравей. Не знам дали е удачно да се комбинират портокалови сокове с диня.yani4ka_83 написа: Надявам се портокаловите сокове и динята да го компенсират.
Аз също не срещам подкрепа, но поне не са ми казвали подобни неща, за шамани и т.н.....Общо взето добре им обяснявам и разбират, че е полезно, но не биха го правили. Казват ми, че се изтезавам, но това е, защото не разбират напълно нуждата от детокс и затова не им се сърдя. Говоря за близките приятели. По-далечните и колеги се отнасят точно така - че било простотия и т.н, но на мен не ми пука. Яд ме е, че говорят така и че не мога да ги вразумя, но всеки с акъла си. Вчера дори една ме ядоса като ми вика, че така били започвали и анорексичките и спори много дълго с мен затова и аз спрях...няма смисъл да се хабим.yani4ka_83 написа: Какво е отношението на хората около вас относно детоксикацията? Аз определено не срещам подкрепа.
По темата, но в друг форум, бях чела, че може да се консумират различни плодове, но да не се смесват в едно хранене. Сок пих за сутрешна и за следобедна закуска, а за обяд и за вечеря - диня. Все още не съм много на ТИ с детоксикациите, та може и да не е правилно, това което правяnaskomimi написа:Здравей. Не знам дали е удачно да се комбинират портокалови сокове с диня.yani4ka_83 написа: Надявам се портокаловите сокове и динята да го компенсират.От досегашния ми опит спазвам строго указанията на д-р Михайлов и ако правя сок - го правя от лимон, грейпфрут и портокал, а ако ям плодове - ям само от един вид плод. Та не знам...диня и портокалов сок дали може...ама дано се включат по-вещи момичета...да не те объркам.
[/color]
Ох, и аз не съм сигурнаyani4ka_83 написа:По темата, но в друг форум, бях чела, че може да се консумират различни плодове, но да не се смесват в едно хранене. Сок пих за сутрешна и за следобедна закуска, а за обяд и за вечеря - диня. Все още не съм много на ТИ с детоксикациите, та може и да не е правилно, това което правяnaskomimi написа:Здравей. Не знам дали е удачно да се комбинират портокалови сокове с диня.yani4ka_83 написа: Надявам се портокаловите сокове и динята да го компенсират.От досегашния ми опит спазвам строго указанията на д-р Михайлов и ако правя сок - го правя от лимон, грейпфрут и портокал, а ако ям плодове - ям само от един вид плод. Та не знам...диня и портокалов сок дали може...ама дано се включат по-вещи момичета...да не те объркам.
[/color]