И на този детокс ще бъда, бройте ме

Напоследък се справям с детоксите, така, че не очаквам нещо да ми попречи.
До вторник...
Няма лошо, щом знаеш какво правиш, че имаше едни девойки, които нищо не правеха преди в часът на мама, ама друг ми беше въпроса. Защо го правиш сега, а не по време на пълнолунието?Kalia_1 написа:"Kalia_1 защо не съчетаеш детокса с гладуването?"
Моят детокс винаги е бил чрез гладуване.
bobichan написа:Няма лошо, щом знаеш какво правиш, че имаше едни девойки, които нищо не правеха преди в часът на мама, ама друг ми беше въпроса.
Да, то си личи от постовете ти, че знаеш за какво става въпрос и не съм изненадана, че имате толкова богата библиотека. Аз говорих по принцип, не визирах теб конкретно.Kalia_1 написа:bobichan написа:Няма лошо, щом знаеш какво правиш, че имаше едни девойки, които нищо не правеха преди в часът на мама, ама друг ми беше въпроса.Ами, имам си много добър учител - моят мъж.Занимава се с това от близо 15 години.
А аз - от 7.Вегетарианци сме и двамата. Прочела съм и доста книги на Генадий Малахов,
Пол Брег,Галина Шаталова,Лидия Ковачева и др. У нас е пълно с такава литература. Лично аз реших,че е много по-добре да се грижиш за здравето си профилактично,отколкото да чакам пред кабинетите на лекарите.И сега вече си знам лекаря- заболи ли ме нещо-гладолечение.
И край с болежките.![]()
Радвам се да го чуя, е нали знаеш - по-добре късно отколкото още по-късноБъни написа:но чесно казано вече съжалявам, че не съм го направила по-рано! Просто сте страхотни, момичета!
Да,когато правя 2 и повече дни на глад предния ден пия чай от майчин лист(сена).futarela написа:Калиа я кажи ти пиеш майчин лист вместо английската сол и гладуваш така ли ?