И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
diva

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от diva »

За много години момичета! :) :922
И на този детокс ще бъда, бройте ме ;)
Напоследък се справям с детоксите, така, че не очаквам нещо да ми попречи.
До вторник...
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Kalia_1 написа:"Kalia_1 защо не съчетаеш детокса с гладуването?"
Моят детокс винаги е бил чрез гладуване. :1209
Няма лошо, щом знаеш какво правиш, че имаше едни девойки, които нищо не правеха преди в часът на мама, ама друг ми беше въпроса. Защо го правиш сега, а не по време на пълнолунието?
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Kalia

Мнение от Kalia »

bobichan написа:Няма лошо, щом знаеш какво правиш, че имаше едни девойки, които нищо не правеха преди в часът на мама, ама друг ми беше въпроса.
:221 Ами, имам си много добър учител - моят мъж.Занимава се с това от близо 15 години.
А аз - от 7.Вегетарианци сме и двамата. Прочела съм и доста книги на Генадий Малахов,
Пол Брег,Галина Шаталова,Лидия Ковачева и др. У нас е пълно с такава литература. Лично аз реших,че е много по-добре да се грижиш за здравето си профилактично,отколкото да чакам пред кабинетите на лекарите.И сега вече си знам лекаря- заболи ли ме нещо-гладолечение.
И край с болежките. :524
Иначе,за пълнолудието :1062 - гледам по прнцип да спазвам някаква схема - да гладувам поне по 1 ден седмично. От време на време правя и по-дълги. :1216
И по случая - днес ми е втория ден само на вода. Малко ми е отпаднало,но се чувствам общо взето добре. Утре ще се захранвам - със зеленце, морковки и плодчета. :1216
Другата седмица ще се включа пак едновременно с вашия детокс. :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уф, малко тихомълком и по шушони, ама кротко и небляскаво се настанявам при вас.... да не ме чуе рогатия, но имам намерение да детоксвам и аз идната седмица :oops: :1062 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Kalia_1 написа:
bobichan написа:Няма лошо, щом знаеш какво правиш, че имаше едни девойки, които нищо не правеха преди в часът на мама, ама друг ми беше въпроса.
:221 Ами, имам си много добър учител - моят мъж.Занимава се с това от близо 15 години.
А аз - от 7.Вегетарианци сме и двамата. Прочела съм и доста книги на Генадий Малахов,
Пол Брег,Галина Шаталова,Лидия Ковачева и др. У нас е пълно с такава литература. Лично аз реших,че е много по-добре да се грижиш за здравето си профилактично,отколкото да чакам пред кабинетите на лекарите.И сега вече си знам лекаря- заболи ли ме нещо-гладолечение.
И край с болежките. :524
Да, то си личи от постовете ти, че знаеш за какво става въпрос и не съм изненадана, че имате толкова богата библиотека. Аз говорих по принцип, не визирах теб конкретно.
Ехх, иска ми се и моя мъж да споделя тези ми влечения и вълнения. Тогава и аз бих гладувала доста по-често. Нещо напоследък се уморих, а и стреса ми е в повече, та съм леко притеснена за детокса. Последния (септември бях обещала да правя компания на майка ми за детокса на Надя) доста го оплесках на финала, но поне там захранването е цяла седмица. Нооо, щом съм дала дума, че даже цяла тема пуснах - ще се справя - аз съм голямо магаре, а и имам цяла седмица за настройка.
Ох, тази вечер какъв карфиол направих, мацки честно ви казвам не можах да му се наситя. Направо съм зашеметена :plezya se !
Може ли да ми се смени временно ранга - влюбена в карфиола :1062 ?
:1069 :1069 :1069 :1069 :1069
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Здравейте, мацки!
За много години в здраве, късмет и любов! :725 :1075
Много, много искам да детоксвам, но не съм сигурна, защото са изцяло работни дни, а ходенето до "онова място" на всеки 20-30 мин поради количествата течности ми е малко притеснително. Ще се опитам да се самонастроя до тогава.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравйте, момичетаааа! Да се похваля, днес отчитам първи успешен плодово-оризов ден за тази година! Определено имах нужда малко да разтоваря... Супер си го изкарах, изчистих си цялата къща! Интересно , колко много време ми остава, когато не го губя за хранене :D ! И по време на детокс е така!
[quote="bobichan"]
Бъни, привет май не сме се засичали на детокс с теб. Ти нали внимаваш със захранването - то реално е по-важно от самото гладуване. Да не би от там да се е объркал метаболизма? Помисли хубаво за някаква друга промяна, която може да е настъпила. Например започнала си да използваш прекалено много готови подправки от тия дето са подправка за пиле, подправка за риба, подправка за яйца и т.н.? сменила си козметиката или закуската сутрин? Може да е нещо съвсем незначително. Помисли и кажи - заедно можем да намерим причината.

Bobichan, права си, не сме се засичали на детокс до сега с теб. Аз се регистрирах преди 2 дни, но чесно казано вече съжалявам, че не съм го направила по-рано! Просто сте страхотни, момичета! Относно захранването винаги захранвам по един и същ начин, не мисля , че това е проблема, стриктна съм и внимавам много. Все си повтарям, че щом съм издържала 3 дни, ще издържа и още един , не е болка за умиране! Готовите подправки изобщо не съм им почитателка и не присъстват в моята кухня. Сутрин не закусвам, пия чайче обикновенно (мате или лайка), а ако все пак реша да хапна нещо то е плод. И кафе не пия. По-скоро като връщам лентата назад си мисля, че причината е един Еscapel дето изпих в началото на април, защото имахме съмнения със съпруга ми, че може да сме допуснали мааааалка грешчица, пък момента не беше особено подходящ, защото второто ни детенце още не беше навършило годинка... :oops: :oops: :oops: Тогава все още кърмех, а цикъла ми беше дошъл за първи път два месеца преди това и до този момент си беше нормален, редовен и т.н. Но от тогава изобщо не е редовен, дори в момента закъснява с 12 дни, а бременност е напълно невъзможна в случая... 4 месеца след хапчето пък и спрях да кърмя и от тогава кантара взе да показва все повече и повече... Охххх, не знам. Започвам редовни детокси и програмата за целулита коята препоръчва Д-р Михайлов и се надявам за няколко месеца да се справя с проблема. Дано да успея, стискайте ми палци!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

bobichan, сподели и рецептата за карфиола, събуди любопитството ми... :roll:
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Бъни написа:но чесно казано вече съжалявам, че не съм го направила по-рано! Просто сте страхотни, момичета!
Радвам се да го чуя, е нали знаеш - по-добре късно отколкото още по-късно :1209
Всъщност захранването трябва да е 2-3 дни, че дори и повече. Може ли малко инфо с какво захранваш?
Нали знаеш, че теориите за закуската са 2 и са малко спорни. Едната е, че тялото се пречиства и детоксикира сутрин и тогава не трябва да се приема обилна храна само чай, вода и плодове. Лошото тук е, че тази закуска на плодове често предизвиква хипогликимия в следобедните или вечерните часове.
Другата е, че ако закусиш сутрин стабилно (С ПОЛЕЗНА ХРАНА!) активираш обмяната на веществата и метаболизма.
Аз честно казано приемам и двете теории - смисъл те са истинни само по себе си, но се отнасят до различни неща и различни цели. Факт е, обаче че аз съм отслабвала на 3 пъти в живота си - преди сватбата и след двете раждания - и трите пъти със закуска, различна от плод. Като се замислиш и всички диети са основани на 5 кратно хранане - не случайно.
Възможно е и хапчето да е "отключило" нещо. Или ако си пила АБ около ражданията да са объркали метаболизма или предизвикали някакъв дизбаланс - често се случва.
Пробвай с тази схема ние ще сме тук да подкрепяме. Ето ти и темата с обещанията за отслабване на някой от нас, Можеш да си направиш и лична темичка, за да е по-лесно да се проследи развитието и там. Заповядай ето тук
А рецептата за карфиола е много проста - мариноваш и печеш, но ще го сготвя събота и неделя, ще снимам и ще покажа. Разбира се ще опиша стъпка по стъпка.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Eto me и мен . Айде на групата успех и аз да се настроя ще участвам ,че след аб то дето пих има нужда . Не знам само как ще издържа три дни . Калиа я кажи ти пиеш майчин лист вместо английската сол и гладуваш така ли ?
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Kalia

Мнение от Kalia »

futarela написа:Калиа я кажи ти пиеш майчин лист вместо английската сол и гладуваш така ли ?
Да,когато правя 2 и повече дни на глад предния ден пия чай от майчин лист(сена).
Английската сол ми е гадна. А гладуването ми е само с изворна вода :1216
Между другото вчера изхвърлих доста гадна слуз от червата.... :126
Заключено