ДОБРО УТРО! Вчера имах някакъв невероятен проблем да поствам в тук..., който съществуваше и допреди малко. Оказа се, че в списъка по-долу не мога да публикувам нещото с номер 3...... така както визуално са оформени № 1 и 2. Не знам защо. Нямам идея. Повече от озадачена съм. Но поне си запазих този пост като файл и го пускам днес. Сега отивам да бягам.
от 19 март
Добро утро, момичета. Как е ураганът при вас?!
Вчера в София беше ----- интересно и мноооооого ветровито. Тази сутрин е отново буря. Гледам си бутилките, които държа на откритата тераса (вино и зелев сок има в тях) - от дъжда, който ги е валял нощес, са така прашасали - ще каже, човек, че специално съм ги ръсила с пясък. Явно дъждът е бил сахарски или..... просто въздухът ни е прекалено замърсен.
За мен тази седмица беше знакова. Има дни, в които определено си давам сметка за това, което е било и което искам да остане. Т.е. правя равносметка. В случая тя не е особено радостна, но в мен отсъства болката и яда от загубата. Може би, защото....... няма болка и загуба
. Знам, че не пиша конкретно, но реално аз хич не мога да формулирам онова, което е в мен.
Друго какво?! Ами.... купих си готова уърдпрес тема и само да се оттърва от сайта, който завършвам в момента (за който ще ми платят), почвам да си правя моя блог. Темата много ми допадна - има си (почти) всичко, което искам да има и там ще си складирам и подреждам мислите, искания, преживявания, емоциите, чувствата....... както и онези неща, теми, мнения и т.н., които са ми важни, интересни и съществени.
И в тази връзка искам да ви питам - кое е във фокуса на вашия живот?! Как сте възпитани да живеете: за вас е правилно да сте огрухани от работа и битово-ежедневни проблеми и да НЕ се радвате дори, когато имате повод, защото лошото след това предстои или
за вас е правилно да изпитвате щастие от съвсем малки неща и те да вземат превес в ежедневието ви, без, разбира се, да неглижирате проблемите, за които търсите решение?!
Аз сега ще ставам, защото ще карам Бели на тренировка от 9,30 часа, а от 10 часа аз самата съм на курс, но
Елисче, за имунитет погледни ето тези три теми от форума:
1. Пчелен прашец
2. ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ В МЕД
10 неща за имунитета -
http://forum.metsababa.net/viewtopic.ph ... 320#p16320" onclick="window.open(this.href);return false;
В една от темите прочетох и следното:
За деца, които имат склонност към болести на долни дихателни пътища, вкл. прекарани бронхити и пневмонии:
Калкарея Фосфорика 15 СН - по 10 гранулки веднъж седмично. Опаковката може да се повтори след свършването на първата.
Въобще, намери време и прегледай темите в
ЗДРАВНАТА БИБЛИОТЕКА. Със сигурност ще намериш и още подходящи за теб съвети. Иначе - мога да спомена, че при мен, която изкарах грипа с по-сериозни оплаквания едва за 24 часа, после се чувствах недобре цели 3 седмици. Нямах
никаква енергия - дори ходенето пеш ме дразнеше, защото не се чувствах във форма!!!
Ставам сега, момичета. Съжалявам, че не бях пуснала линк към новата тема в старата, която заключих и съм ви объркала.