И аз подкрепям Цвети,че всички се поддаваме на лоши мисли и черни сценарий,Чери може би си спомня аз колко изтрещявах преди години.Помня,че за един АБ ревах цяла вечер дали да го дам или не,а и ако го дам какво ще стане и как и защо,и кога....и още куп неща.Не си сама,така както аз тогава не бях,отново тук ме подкрепиха и ми дадоха кураж и сила.Искам и на теб да дам и някак да те успокоя,че всичко ще е отново както преди.
cvety_rz написа:Минавам набързо, че имам да правя плодова салата за закуска на Калинка, овесени ядки за Рая, кокосова палачинка за мен а мъжете са на сандвичи.Всеки е със собствено мнение. Да е жив и здрав готвача
Цвети,това и аз не мога да го постигна.
При мен закуската е измислена и ако е възможно,подготвена или поне заготовка някаква е започната още от предната вечер.Сутрин ставам и сглобявам измисленото.Много ми се спи сутрин,как да стана в 6 и да започна да готвя...Браво,момиче
Момичета,аз да ви се оплача малко,а току виж някой съвет ми кажете.преди 3 седмици се наложи да вляза в болница.Изкарах грипа и даде някакви усложнения,някакви,някакви-направих пневмония.Оказа се,че левкоцитите ми бяха много занижени,както и цялата кръвна картина е под всякаква критика.Аз съм с анемия още от ученичка и го знам.Изкарах и 2 бременности и влязох да раждам секцио с хемоглобин 90,като и 2 случая не се наложи кръвопреливане.Просто всичко си мина добре,въпреки анемията.Другото,което забелязахме е,че аз повръщах препаратите,които приемах за желязо.Тогава един лекар ми намекна,че анемията ми не е желязо-дефицитна,а друг тип,носител съм на рядка/рядък вид кръв,но това разбира се можело да се установи след допълнителни изследвания.Аз,разбира се,така и не направих такива.Но сега дори се усъмниха за левкимия,което аз ама никак не мога да приема,защото ако беше така,до сега да съм умряла.другото,което ме притеснява малко повече като че ли е факта,че в болницата и след това приемах силни Аб,които както подочух давали отражения по костите.А именно с различни болки съм по цялото тяло,които до преди това нямах,сякаш остарях за 2 седмици
За сега спасявам положението с арника,правя и опашката след АБ,ям лимони с мед,както и сусамов тахан с лен.Но ако някой се сеща за нещо,което помага за възстановяване след тази гадост,моля да ми сподели
И от цялата тази работа има нещо,от което съм безумно щастлива-спрях цигарите.Вече месец не съм запалвала,което за мен е постижение.За жалост все още изпитвам болки в дробовете и имам трудности с дишането понякога,та се надявам като ми мине да не ги пропуша отново
.И да,знам,че зависи само и единствено от мен