Е, не знам дали може да му се вярва на това, но пък е добро оправдание, а
Хммм....и какво излиза то накрая, че отслабването идва не от детокса ами от физическото натоварване покрай негоСиренце написа:Момичета, момичета, не корете Черита, тя няма вина, виновен е ГЛАДЪТ :128 . Цитирам "...Американски учени са провели изследване сред 1300 жени на възрастот 18 до 27 години. В продължение на три години те били подлагани на строги диети. При тях учените установили рязко понижаване на допамина.Той провокира агресивност и патологични промени в сексуалното поведение.....Повишеното либидо на гладуващите жени придобива патологични изменения и те са склонни към безразборни сексуални връзки."
Е, не знам дали може да му се вярва на това, но пък е добро оправдание, а?!
Хахахахах, Цвете, разсмя ме много........cvety_rz написа:Хммм....и какво излиза то накрая, че отслабването идва не от детокса ами от физическото натоварване покрай негоСиренце написа:Момичета, момичета, не корете Черита, тя няма вина, виновен е ГЛАДЪТ :128 . Цитирам "...Американски учени са провели изследване сред 1300 жени на възрастот 18 до 27 години. В продължение на три години те били подлагани на строги диети. При тях учените установили рязко понижаване на допамина.Той провокира агресивност и патологични промени в сексуалното поведение.....Повишеното либидо на гладуващите жени придобива патологични изменения и те са склонни към безразборни сексуални връзки."
Е, не знам дали може да му се вярва на това, но пък е добро оправдание, а?!
Аз пък какво се радвам, че съм открила топлата вода, че то в началото си пише, че детокса влияе косвено
на отслабването
Ще се учим няма как.Важното е да споделяме наученото, за да сме си полезни.Е и малко хумор от време на време не е излишен
Хахахахах, Цвете, разсмя ме много........![]()
![]()
... ако ти кажа, че аз открих някои неща за детокса едва миналия ноември....
![]()
![]()
......... а съм го правила вече ........ много пъти. Но нищо, ще се учим цял живот.
Много ми е неприятно, че тази сутрин видях кантара да показва под моята тежест 76 кг![]()
![]()
![]()
:128 :128 :128 :128 ........ а в края на януарския детокс бях 72,7 кг.....
Сиренце написа:Апетита ми все расте ли, расте. Добре, че последно време имах страшно много работа и нямах време да го слушам. А пък той е един сладкодумен и като ми шепне: " шшшоколадче, тортичкаааа, филийка с масълцеее...", абе приказлива работа!
О-хо, вие от където тръгвате, аз натам съм се запътилаcchery написа:Много ми е неприятно, че тази сутрин видях кантара да показва под моята тежест 76 кг ........ а в края на януарския детокс бях 72,7 кг.....