Привет момичета
Аз днес се чувствам леко изморена, леко разочарована (защото ми подрани с няколко дена), и с надеждата, че МЦ няма да ме изтормози и ще мога да отида довечера да потропкам малко хорца.
Този уикенд направих голямо спортно размазване (по стечение на обстоятелствата) - в събота изкарах 1 час упорито във фитнеса (ей Чери не знам как тичаш по 20-30 минути, аз еднвам изкарвам по 30 секунди и капвам

За това редувам 30 сек тичане 30 ходене докато не сдам окончателно багажа), след това ходих на фестивала на хорцата. Там по стечение на обстоятелствата 1 час играх ли играх и накрая отидох на кръчма и там поиграх още малко, след това на рожден ден и благополучно си легнах в 5:30. В неделята пък отидох на една стабилна разходка 2-3 часа и накрая капнах от умора. Уморена бях, но пък се почувствах мн добре, че изкарах толкова много токсини от тялото си

Сутринта за закуска си направих разбити ягоди с овесени ядки и се зарадвах, че намерих моят начин да хапвам тези така полезни овесени ядки, че иначе въобще не ми харесват.
Черите испанския не е особено труден, но като всеки друг език си иска практика и учене, а пък моят мързел отвреме на време ми създава много големи проблеми, ама не мога да се справя с него на 100%.
cvety_rz знам как се чувстваш и ти изпращам една

Аз като изпадна в някое състояние винаги си повтарям, че имам толкова мн хора покрай мен които ме обичат и ме подкрепят независимо от всички проблеми и трудности и са до мен, дебела, слаба, грозна, здрава или болна. Това до някаква степен ме успокоява и просто се старая да продължа напред една идея по-спокойна. Въпреки това борбата със собственото си аз си остава и тя е тежка. Важното е че сме се започнали да правим нещо за себе си, защото има и такива, които грам нищо не правят за да подобрят състоянието си.
nikolina pecheva добре дошла в редиците
Ql4e ZLAto добре дошла и от мен
grigorovi написа:Къде без мен? Аз ще съм кума май месец и трябва да стана готина фина мацка - така, че .... с ваша помощ вярвам, че ще успея!
Ql4e ZLAto написа: grigorovi, ти и така си си мацка!!!
Така си е

Внимавай да не станеш по-хубава от булката