Да ни е честита новата темичка

Както писах в предната тема, поради здравословни проблеми започнах "пречистването" си отднес а не по пълнолуние.След алергията, която се появи под формата на ужасни обриви по краката пих една камара лекарства и сега ми излизат едни подкожни пъпки.Много са болезнени, но нямат връх и не могат да се цедят.По цялото лице и по скалпа под косата.Голяма мъка.И всеки ден никнат нови като гъби

и ако чакам до пълнолунието може да стана като бустанско плашило насрано от гаргите

Другия проблем, който ме тормози е кантара.В смиъл, че се тегля на ден по "100" пъти.Кой какво прави аз все на него вися.Знам, че животът не се състой само в това колко килограма съм, но не мога да се отпусна.Не мога да съм щастлива на 100%. Толкова хубави неща ми се случват а аз не мога да им се насладя.Втълпила съм си, че само ако отслабна тогава ще съм щастлива.Знам и осъзнавам, че не е правилно, но не мога да се справя с тия си мисли.Всеки ден се събуждам с мисълта, че ще се оценявам повече и ще се наслаждавам повече до момента, в който стъпя на кантара и добрите ми намерения се изпаряват.Когато излизам с децата все се моля да не срещна някой познат, защото обикновено чувам следното " лелеееее колко си дебела

а каква хубавица беше преди.....защо си се изоставила така....." Въртя се като в един омагьосан кръг.Да вярно, че имам смъкнати 9 кг, но това не ме успокоява.Знам, че ще отслабна, знам, че ще стане бавно, заради щитовидната ми жлеза, но не искам да спра да живея.Не искам да изпускам настоящите моменти, защото са хубави.Имам 3 прекрасни деца и съпруг, който ме обича и подкрепя.Искам да съм щастлива в този момент/процес на отслабване.Да не живея със спомените за миналото и мечтите за бъдещето.Знам ще кажете, че това зависи изцяло и само от мен и то е така!!!Но не мога да се справя :128 Като първа стъпка реших да спра да се тегля и да зарежа кантара.Ще следя отслабването по дрехите.Тия дни ще взема да се снимам, за да видя нагледно каква е разликата от преди детоксите.Извинете, че така се наоплаквах, но наистина ми писна от мене си

Пожелавам бързо оправяне на всички дечица и на моите също