Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Мърмори »

Ей,ама сте едни упорити магарета! Никой не ще да пуска новата тема! Ако обаче този магарешки инат го впрегнете в правилната посока, обещавам да не мърморя изобщо! Честна магарешка :1062 ! :221

ХАйде,пролет е вече,захвърляме дебелите якета-да видим какво ще се покаже отдолу :222

Нека този месец поставим рекорд за най- масов детокс и най-много общо свалени кг! Кой е с мен на хорото?
:1075 :939 :1116 :1115 :932 :1078

:1041 :1042 :227 :1043 :1073

:1125 :1104 :1109 :1144 :1109 :1104

Това е за хубаво пролетно настроение и много хъс и устременост!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от bubalina »

Първа кипра на хорото до Зори се нареждам :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:954 опааааалянкааааа, аз пък вторичка след Зоричка!!!!
Честита ни нова темичкаааа и рекордно детоксване тук иначе :1058
Пожелавам на всички много слънчев и усмихнат ден!
А аз да ви кажа, че с нетърпение си чакам детоксчето, защото смятам да си ръфкам любимия анасчо, а пък грейпфрутчето смятам да го смучкам на сокче! Абе хора, след детоксите захранвам със зелева салатка и на втория ден имам ужасна мускулна треска на челюста, едвам дъвча, многоооо боли, при вас случвало ли се е?
Айде, бягам да горя калорийки тичайки след децата!
:923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Смехурко написа:Ne pi6a zaradi kirilicata.
Смехурче, ползвай кредора - ето тук съм обяснила как! :954 В интерес на истината признавам, че няма правила на форума и някои общи положения хич не са обяснени на видно място и обещавам при първа възможност да поправя това. :) :) Ако се сещате какво трябва да се добави, да се обясни и не се вижда и разбира, пишете тук - само от полза ще ми е! :923 :923

Мърмори написа: Нека този месец поставим рекорд за най- масов детокс и най-много общо свалени кг! Кой е с мен на хорото?
Зорита, точно този месец ли бе, пиле?!?! :cry: :cry: :cry: Този месец, особено първите му два дена ще поставим един рекорд с Момчил. И отново ще е за най-много свалени килограми. Ама свалени от нечий свински кокъл :622 и усвоени в стомасите ни :1131 :1069 :1069 :1069

Мони, и на мен ми става така тъжно като няма нови мнения :1044 :1044 ....... и затова влизам и пиша ли пиша :D :D :D Аз пък имам мускулна треска след като дъвча ядки - без значение дали сурови или печени :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... хаха, какъв фитнес само!!!!!

Добре дошла и от мене на Николина - ще видиш какво удоволствие е компанията тук и как неусетно ще се похвалиш с още успехи!!

И накрая - повиканите от списъка на Зориндлер (Шиндлер :lol: :lol: ), идвайте, че да не ви повикам аз с някой и друг мейл :724 :221

:922 :921 :828 :224
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Да ни е честита новата темичка :940 Както писах в предната тема, поради здравословни проблеми започнах "пречистването" си отднес а не по пълнолуние.След алергията, която се появи под формата на ужасни обриви по краката пих една камара лекарства и сега ми излизат едни подкожни пъпки.Много са болезнени, но нямат връх и не могат да се цедят.По цялото лице и по скалпа под косата.Голяма мъка.И всеки ден никнат нови като гъби :1062 и ако чакам до пълнолунието може да стана като бустанско плашило насрано от гаргите :328 Другия проблем, който ме тормози е кантара.В смиъл, че се тегля на ден по "100" пъти.Кой какво прави аз все на него вися.Знам, че животът не се състой само в това колко килограма съм, но не мога да се отпусна.Не мога да съм щастлива на 100%. Толкова хубави неща ми се случват а аз не мога да им се насладя.Втълпила съм си, че само ако отслабна тогава ще съм щастлива.Знам и осъзнавам, че не е правилно, но не мога да се справя с тия си мисли.Всеки ден се събуждам с мисълта, че ще се оценявам повече и ще се наслаждавам повече до момента, в който стъпя на кантара и добрите ми намерения се изпаряват.Когато излизам с децата все се моля да не срещна някой познат, защото обикновено чувам следното " лелеееее колко си дебела :126 а каква хубавица беше преди.....защо си се изоставила така....." Въртя се като в един омагьосан кръг.Да вярно, че имам смъкнати 9 кг, но това не ме успокоява.Знам, че ще отслабна, знам, че ще стане бавно, заради щитовидната ми жлеза, но не искам да спра да живея.Не искам да изпускам настоящите моменти, защото са хубави.Имам 3 прекрасни деца и съпруг, който ме обича и подкрепя.Искам да съм щастлива в този момент/процес на отслабване.Да не живея със спомените за миналото и мечтите за бъдещето.Знам ще кажете, че това зависи изцяло и само от мен и то е така!!!Но не мога да се справя :128 Като първа стъпка реших да спра да се тегля и да зарежа кантара.Ще следя отслабването по дрехите.Тия дни ще взема да се снимам, за да видя нагледно каква е разликата от преди детоксите.Извинете, че така се наоплаквах, но наистина ми писна от мене си :328 :328 :328 Пожелавам бързо оправяне на всички дечица и на моите също :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Благодаря ви момичета, за вашата поткрепа.До сега само ви четях постовете ,но вече реших че е дошло време и да се включа вьв вашата компания.Така по лесно ще се мотивирам,и няма да обрьщам толкова внимание на злобните намеци че сьм прекалено заоблена. :oops: Но напук на тях ще постигна мойта цел-70 кг.В момента сьм 89кг и ще стисна здраво зьби. Пожелавам ви успехи в борбата с килата. :940 :940 :940
valrus

Мнение от valrus »

Зори,подейства ми доста ободряващо.Срамувах се,защото смятах,че всички вие тук сте доста стриктни и карате всеки път по 3 дни.Но явно съм си изградила погрешно мнение.Благодаря ти все пак за помощта.Ще карам точно така–според нуждите на тялото и душата ми. :524
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Амииии... цоп и аз тук...приемате ли нови попълнения :oops:
Отдавна ви чета, много ви се радвам :524
Ще се радвам априлския детокс да сме заедно. Накратко да ви кажа - направила съм вече 12 детокса, този ще мие 13 /дано не и фатален :423 /, свалила съм с детоксите около 10кг, ама искам още 8кг поне... висока съм 161см и искам да съм поне 64кг, няма да се разсърдя и на по-малко де :) Та това е от мен засега :940
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Еййй, Кюлче-златце-добра среща и тук!Много се радвам!!!Ама крайно време си беше :923 :923 :923
Последно промяна от bubalina на 03 Апр 2011, 17:26, променено общо 1 път.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
олеся

Мнение от олеся »

:954 Здравейте банда! :954
:954 Ето ме и мен :954 загубих се малко поради мноооого ангажименти. Дните да бяха по-дълги, ама не ...
Е, и графика ми е пообъркан от разни болнични престои (заради амниоцентезата тази седмица). И вчера и днес работя - пиша ли пиша доклади и становища по разни мои си задачки. Реших да мина да ви видя, и айде в новата темичка.
Поздрави на всички за добрите постижения, както и добре дошли на всички нови (стари) детоксита! :954

:954 Аз детокса и този месец го прескочих, но пък направих плодово-оризов ден. Установих, че свалих само 0,5 кг., което означава че поне не задържам вода. А че започнах да качвам - то няма как. Дано само да е умерено. :954 А като гледам витрините на магазините - страхотни дрешки, но ще си остана само с гледането (но съм се заканила да е само тази година).
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Добре дошли на новите момичета :940
Заключено