Няма вече сняг, слънцето пече в очите пак

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Няма вече сняг, слънцето пече в очите пак

Мнение от Ванчето »

Момичета, здравейте!

Извинявам се много, че не успях вчера да вляза и да поздравя имениците!

Чери, честит имен ден на Коки (на патерица :oops:)! Желая му да е здрав и по пътя си да среща само добро! :923

Елис, честит имен ден и на теб (на патерица :oops:)! Желая ти здраве и в света ти да има много радост и споделеност! :923

Да е честит имения ден и на Елито, нищо, че тя вече не пише тук... Може пък от време на време да наминава и да ни чете... :)

Чери, добре се получи, че си сменила полета за/от Мадрид, така ще сте на 20-30 мин път до Алкала, а и е хубаво, че има един ден повече. По моя преценка сигурно точно 31-ви ще е "денят", но все пак има вероятност и да е 1-ви. За това искам да попитам каква е програмата за състезанията, в колко часа започват и в колко свършват? Много ми е рано от сега да кажа нещо конкретно, точно тези дни ни се очертават доста натоварени, а и аз започвам работа на 2-ри. Вие всъщност до коя дата ще сте тук? Не съм се сещала да питам до сега... И ще имаш ли нет през цялото време на престоя или ще преминем на комуникация по телефона? Много се надявам да ни се получи срещата!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, вчера беше хубав празник, може би най-хубавия от всички български празници. Утре е балът на моето пораснало момиче... Развълнувано ми е. Гордея се с нея. Обичам я.
Пиша малко накъсано, но ми е емоционално в момента. :954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Нели написа:Утре е балът на моето пораснало момиче... Развълнувано ми е. Гордея се с нея. Обичам я.
Пиша малко накъсано, но ми е емоционално в момента. :954 :954 :954

Нели, пожелавам на твоето пораснало момиче едно незабравимо и емоционално преживяване тази вечер! И успех занапред в пътешествието наречено живот!
А ти има защо да се гордееш с нея, така мисля, макър че не ви познавам лично... Една прекрасна майка няма как да не отгледа и възпита една прекрасна дъщеря :954
Прегръдки и на двете ви! Аз лично ще чакам с нетърпение снимки във фейса :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели, и аз ще се радвам много да ви видя на снимки! :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Kleo написа:Нели, и аз ще се радвам много да ви видя на снимки! :922
Веднага показвам първите кадри, повечето снимани с моя фотоапарат от Ани. Снимките от фотографа на класа ще са готови чак някъде през юни. https://www.facebook.com/neli.alexandro ... 5401943970

Много хубав празник се получи. Имах някакви притеснения от една страна с тоалета, а от друга - с гостите, но стана добре.

С тоалета притесненията ми бяха свързани с това, че повечето момичета бяха с рокли от по 700-1000 лв., а роклята на Вили струваше... 90 лв. Роклята е чудесна, Вили сияе в нея, аз лично мисля, че е дори по-стилна и по-хубава от поне половината рокли, които видях. НО се притеснявах да не изглежда като бедната роднина до твърде натруфените момичета. Имам предвид тя да не се чувства така. Когато застана до тях за обща снимка и видях, че се вписва хрмонично в общия тон, разбрах, че всичко е наред.

С гостите притесненията ми бяха свързани с таткото. Майка му и брат му дойдоха уж за бала, но и тримата (той също) не пожелаха да дойдат нито в заведението, нито после на Спортна зала, където целият клас се събра и имаше дори и външни, непознати хора. Искали да видят само нея... на следващия ден. Наложи се той все пак да я вземе от фризьорката и да я докара в заведението, защото аз вече бях с гостите, доведе я и... не пожела да влезе. Е, вкарах го все пак, постоя около час. Поне си направи снимки с нея, даже се снимахме четиримата - Вили, Ани и ние двамата. Ами бива ли такава тъпотия? Това е НЕЙНИЯТ празник! Нали, ако го няма, след години ще гледа снимките и няма да види баща си там, до нея?! Е, сега има снимки, но тя видя, че той не иска да влезе. :cry: А баба ѝ и чичо ѝ не се появиха дори на Спортна зала, на публичното място, аз мислех, че поне там ще се снима с тях. Днес излязоха за 2-3 часа с нея, но то не е същото, когато е на следващия ден. Мен обаче не ми се занимава повече с това, не си струва.

Получи се празник, Вили беше красива, чувстваше се добре. :1216 :1216 :1216
Моя приятелка, която сега живее във Варна, но тези дни беше във Франция, избра датата на връщането си и организира пътуването си така, че да може да гримира Вили. Пристигна буквално един час преди това.
Много изненадващо приятели от Бургас дойдоха, след като беше отложен полет на голямата им дъщеря за Лондон, където тя живее. Беше прекрасна изненада!

Не сме търсили специални коли и други подобни парадни неща. Аз я закарах с моята кола, която всъщност е на нейно име. Като се замисля, тя е отишла с личната си кола и с личен шофьор. :1062
После към 2 ч. през нощта пак аз я взех и я прибрах, тя не беше предвидила да нощува там.

След всичко това днес следобед просто заспах неспасяемо и спах около 4 часа. :954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Нели, Цони, и двете абитуриентки са просто прекрасни...! Много красиви, много нежни, стилни и очарователни! Истински красиви бългаски момичета!
На добър час в живота! :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит 1 юни на всички ДЕЦА :923 :923 :923

Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Денят на Ботев. В 12 часа почетохме него и подвига, извършен от всички борци за свобода. Гледах небето и притихналите хора около себе си, и си мислех какво щастие и благословия е да се родя точно тук и точно сега. Сърцето ми изпита признателност и благодарност на предците ни за това.

Проливен дъжд с гръмотевици в София. Следобеда рязко захладня, задуха вятър и се смрачи. Капките дъжд, удрящи се в прозорците на трамвая, локвите... ме настроиха на философска вълна. И сега ми се мълчи и кротува, вкъщи. Заедно с Алекс. Хри е в Угърчин при баба си за уикенда, със сестра си. Ние останахме тук, защото Алекс е на уроци по рисуване и днес, и утре сутринта, и нямаше начин да пътуваме и ние.

Днес се шляех из центъра на столицата и си почивах, разхождайки се и разглеждайки наоколо ми. Алекс пък е играл баскетбол и футбол с приятелите си, после са се подслонили в кварталната сладкарница, докато мине бурята. А вие какво правихте днес? :922 :922 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: А вие какво правихте днес? :922 :922 :922
Изключвам компютъра и лягам да спя. Рано тази сутринт 2.30 с Бели се прибрахме от Испания. И сега яко ми се спи.

Как минаха тези 4 дни в Испания, не знам. Не ги усетих. Сякаш с едно вдишване..... :954

Ванче, какво да ти кажа.... голямо вълнение ми докарахте вие с Ради и децата. :940 Искам все така да ми се сбъдват мечтите - споделено. А ако знаеш коло тона акуариус изпихме, благодарение на това, че ни "открехнахте" за него :1062 :1062 Как върви на работа?!

Деска, чета те:
Kleo написа:Денят на Ботев. В 12 часа почетохме него и подвига, извършен от всички борци за свобода. Гледах небето и притихналите хора около себе си, и си мислех какво щастие и благословия е да се родя точно тук и точно сега. Сърцето ми изпита признателност и благодарност на предците ни за това.
и се чувствам грозно......., защото това, което описваш ти, винаги съм била и аз. Но днес, точно днес повече от всякога не изпитвам благодарност, задето съм точно тук....... Със сигурност преживявам криза на личността. Искам много повече от това, което ми се предлага като "възможност" тук. Това не е живот.... И все пак - радвам се, че в твоя ден се е промъкнал духа на Ботев - дет се вика тук в България сме останали само по единия дух :221 :221 - които го изпитваме, де........

Алекс кога имаше изпит по рисуване?! И как са му минали НВО? Какво казва самият той - как се е справил?

Момичета, кажете как сте?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес станах леля за трети път.

Ето какво е постнал татко по този случай във фейсбук:

Звездички има във небето,
звездички си имам аз в сърцето,
но в небето всички те са безброй,
а вече четири са моите на брой ...

Алекс - първата ми звездичка,
в август по средата появи се...
вече е пораснал ... и не тичка,
от принц превърна се във батко ...

Стела пък си е истинска звезда,
макар и малка да е още тя -
но вече е в трети клас с лекота,
а балетът й е като "на шега" ...

Третата звездичка е Сияна,
тя блести и сияе като Слънце
понякога е тя капризна ...
и със чар доказва, че си ... зрънце ..

Зорница е юнската звездичка,
днес яви се с плач и усмивка ..
с нея стана героиня - майка,
със вече цели три принцески ..

Константин Враджалиев :326
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Заключено