Kleo написа:Нели, и аз ще се радвам много да ви видя на снимки!

Веднага показвам първите кадри, повечето снимани с моя фотоапарат от Ани. Снимките от фотографа на класа ще са готови чак някъде през юни.
https://www.facebook.com/neli.alexandro ... 5401943970
Много хубав празник се получи. Имах някакви притеснения от една страна с тоалета, а от друга - с гостите, но стана добре.
С тоалета притесненията ми бяха свързани с това, че повечето момичета бяха с рокли от по 700-1000 лв., а роклята на Вили струваше... 90 лв. Роклята е чудесна, Вили сияе в нея, аз лично мисля, че е дори по-стилна и по-хубава от поне половината рокли, които видях. НО се притеснявах да не изглежда като бедната роднина до твърде натруфените момичета. Имам предвид тя да не се чувства така. Когато застана до тях за обща снимка и видях, че се вписва хрмонично в общия тон, разбрах, че всичко е наред.
С гостите притесненията ми бяха свързани с таткото. Майка му и брат му дойдоха уж за бала, но и тримата (той също) не пожелаха да дойдат нито в заведението, нито после на Спортна зала, където целият клас се събра и имаше дори и външни, непознати хора. Искали да видят само нея... на следващия ден. Наложи се той все пак да я вземе от фризьорката и да я докара в заведението, защото аз вече бях с гостите, доведе я и... не пожела да влезе. Е, вкарах го все пак, постоя около час. Поне си направи снимки с нея, даже се снимахме четиримата - Вили, Ани и ние двамата. Ами бива ли такава тъпотия? Това е НЕЙНИЯТ празник! Нали, ако го няма, след години ще гледа снимките и няма да види баща си там, до нея?! Е, сега има снимки, но тя видя, че той не иска да влезе.

А баба ѝ и чичо ѝ не се появиха дори на Спортна зала, на публичното място, аз мислех, че поне там ще се снима с тях. Днес излязоха за 2-3 часа с нея, но то не е същото, когато е на следващия ден. Мен обаче не ми се занимава повече с това, не си струва.
Получи се празник, Вили беше красива, чувстваше се добре.
Моя приятелка, която сега живее във Варна, но тези дни беше във Франция, избра датата на връщането си и организира пътуването си така, че да може да гримира Вили. Пристигна буквално един час преди това.
Много изненадващо приятели от Бургас дойдоха, след като беше отложен полет на голямата им дъщеря за Лондон, където тя живее. Беше прекрасна изненада!
Не сме търсили специални коли и други подобни парадни неща. Аз я закарах с моята кола, която всъщност е на нейно име. Като се замисля, тя е отишла с личната си кола и с личен шофьор.
После към 2 ч. през нощта пак аз я взех и я прибрах, тя не беше предвидила да нощува там.
След всичко това днес следобед просто заспах неспасяемо и спах около 4 часа.