Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Вино, любов и детокс- неочаквано добра комбинация!

Мнение от cvety_rz »

Танче, а ти къде се загуби като бананите по комунистическо :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

В 15,15 часът днес ние с Исето бяхме в едно кафенце, пиехме бял чай, телефонът и звънна/добре че го беше навила/ и веднага се хванахме за ръце! Усещането беше изключително, а преди това прекарах един невероятен час с Марчи, Чери, Исето, Док и Юлия! Наистина ми беше много добре! Детоксът ми минава спокойно, с Роската сега дръпнахме по едно чайче, че ни пристъргаха стомахчетата и лягаме! :D Това от мен ,лека нощ на всички
snahar
Лудото Ленче

Мнение от snahar »

Привет мили мои!
Ще ме извините, че съм ви поизоставил малко напоследък, много дела. Но нямаше начин да не се появя днес.
Днес имам рожден ден, навърших 55. Скъпите ми бандитки спретнаха истинска изненада. Наистина беше шокираща за мен - огромна торта с надпис - заглавието на книгата - трудът на живота ми. Мно-о-о-го е вкусна! Имаше цветя и дарове. Но най-важното - милото внимание и грижа!
Почерпихме се с фрешове и зелен чай. Признавам, за мен малка водка, защото при това пълнолуние съм в нарушение - без детокс заради рожденния ден.
Та явявам се да кажа:Огромно благодаря скъпи мои приятелки!

На снимката от ляво надясно - Еми,Исето, Марчи, Чери и аз.
И още една снимка - книгата-торта.

[img]http://img98.imageshack.us/img98/7899/rovdenden5.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

[img]http://img716.imageshack.us/img716/4683/rovdenden12.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
Kari

Мнение от Kari »

На нашия любим доктор ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И БИНАГИ ДА СМЕ ЗАЕДНО щАСТЛИБИ И ДОВОЛНИ!
И аз да се похваля ОТ ВТОРИЯ МИ УСПЕШЕН ДЕТОКС!!
За два дена-минус 3 кг!!!
Но днес ме е страх много от захранването=Помагайте, моля ви!
Бях решила така:З-11ч.-2 ябълки,О-14ч.ориз със зеленчуци и зелена салата,В-18.30ч,като обяда или салата със сирене
Какво ще ме посъветвате?
Последно промяна от Kari на 19 Фев 2011, 09:37, променено общо 1 път.
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Кари, 2 ябълки ми се виждат много. МОже, ако са малки. На обяд само ориза със зеленчуци. За вечеря зелената салата. Опитай да хапваш по-малки количества и използвай, че ти се е свил стомаха. И браво за резултата!

Аз не мога да се отчета за резултат. Нямам кантар, на който да вярвам.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kari написа:И аз да се похваля!
За два дена-минус 3 кг!!!
Днес ме е страх от захранването
Бях решила така:З-11ч.-2 ябълки,О-14ч.ориз със зеленчузи и зелена салата,В-18.30ч,като обяда или салата със сирене
Какво ще ме посъветвате?
Добрютро и от мене.... повече от успешен детокс се получи този път :1141 . Резултатите ще отчитам по-късно, но определено имам личен рекорд :1081 .

Кари, мисля че ти е ок схемата за захранване. Само да ти напомня да не прекаляваш с количествата и да не слагаш сол - от опит ти казвам, че те прецакват абсолютно всичко.. :cry: :cry: :cry:

В момента на котлона ни къкри ангелска супа_ver.1.1 :1062 :1062 ... добавих към картофите и морковите глава пащърнак и зелен боб от на майка консервите, т.е. без сол, олио и захар. Като се свари всичко ще добавя магданоз и копър, евентуално червен пипер. Вече съм сложила 2 с.л. зехтин за вкус, а при самата консумация ще си изцедим лимонче. Мисля, че това ще е перфектното захранване. Ще го изместим малко по-ранко, че от 12.30 ще ходим на кино с децата и да не се случи така в Арената да открият 2 трупа - първите жертви на детоксикацията :221 :221 :221 . За довечера - зелена салата със зелен лук, сварени яйца без сол и обезсолени маслинки.

Ми...... т`ва е.... благодаря ви, че се събрахме чудесна компания този детокс - наистина мина лесно и безпроблемно. Мисля, че точно тази прекрасна и споделена атмосфера допринесе за успеха и добрите ми резултати..... а повече от всичко, сега искам да го задържа (резултата.) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

snahar написа:Привет мили мои!
Ще ме извините, че съм ви поизоставил малко напоследък, много дела. Но нямаше начин да не се появя днес.
Днес имам рожден ден, навърших 55. Скъпите ми бандитки спретнаха истинска изненада. Наистина беше шокираща за мен - огромна торта с надпис - заглавието на книгата - трудът на живота ми. Мно-о-о-го е вкусна! Имаше цветя и дарове. Но най-важното - милото внимание и грижа!
Почерпихме се с фрешове и зелен чай. Признавам, за мен малка водка, защото при това пълнолуние съм в нарушение - без детокс заради рожденния ден.
Та явявам се да кажа:Огромно благодаря скъпи мои приятелки!
Док, адски съм щастлива за тази изненада..... едва ли можеш да си представиш. Благодарение на теб и твоята детоксикация, аз открих момичетата, с които седим една до друга и тези, които през цялото време докато се срещахме с вас с Юлия бяха мислено с нас!!!! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Здравейте и от мен.
Нашата къща отчита общо 8.100 свалени кг. От мен -3, а от Иван -5.100 :???: Де да беше обратното, ама колкото толкова, важното е да задържа поне половината :222
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Браво на вашата къща , Марианче!
А нашата отчита – 0 :1062 Можеш ли да повярваш?! Е, това вече на нищо не прлилича!!!
За първи път в историята на Моя Детокси Опит имам такъв покъртителен резултат :221
Ако нямах по-сериозни неща за които да си мисля в момента, сигурно щях много да се подразня :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Наш`та къща отчита - 7,5 кг, като моите са 3,5, а Момчил - 4 кг!!!!!

Доволна съм и още как, само да ги задържим сега.....

Браво на бургаската къща :mrgreen: :mrgreen: ...... Верче, ти що така :1044 :1044 ?!?!

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: Верче, ти що така :1044 :1044 ?!?!
Чери, поздравления за вашите резултати :)
Що ли? Откъде да знам :1044
Няма да си слагам на сърце, но явно детоксите не ме обичат вече :roll:
Заключено