Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от cvety_rz »

Попълних въпросника.Чери, много лесен, удобен и достъпен си го направила :329 Благодаря, че въпреки ремонта помисли и за нас :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Браво Чери! Както винаги си перфектна! Много лесно и бързо се попълва. Благодаря ти и аз! :922 :922 :922 Знам,точно в този момент колко много ти коства всичко това. :326 :326 :326 :329 :329 :329
felix

Мнение от felix »

Хайде и аз се включих в анкетата :524
ellyto

Мнение от ellyto »

И аз благодаря, че така удобно си го направила Чери и че въпреки ангажиментите си отделила време за се позанимаваш с тази анкетка :923 :923
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Не съм ви чела, ама подразбрах за някаква анкетка. А как обичам...отивам да я видя. Взех си ансола, и за малко да го почна от утре, ама се сетих, че започваме в събота! :923
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Добро утро, сладурки!
Аз нещо тотално съм изчаткала! Нещо датите ми убягват и мислех, че днес е 16-ти и сутринта си гаврътнах ансола и сега пия сок от грепфрут, КАКВО ДА ПРАВЯ???
Да си ям ли днес или 4 дни да го направя, макар че в сряда ми предстои дълго пътуване и незнам дали ще издържа 4 дни! ПОМОЩ!!!!!! :oops:
Ver

Мнение от Ver »

Зависи каква ти е настройката, Мамче :)
Ако мислиш, че 4 дни ще ти дойдат много, хапвай днес леки неща: салатки, плодове, ядки. Нищо , че си пила ансола ;) Топла вода, чайове, така солта ще си свърши своето.
Пък от утре си го започни стегнато.
Или си направи 4 дни ....
Моето мнение е, че 3 са напълно достатъчни :)
Решението е твое :)
Едва ли, можеш да направиш много груба грешка.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Мерси, Вер :940
Ще взема наистина да си хапна нещо по-леко днес и утре с пълна газзззз, че 4 дни ми се виждат ужасяващо много!
Мале, как се прецаках само, едвам го глътвам този ансол, а сега 4 дни :lol:
Иначе съм си послушно дете, вчера си закупих 6 ананаса ;)
Айде, слънчев и хубав ден!
Ver

Мнение от Ver »

Не си се прецакала много, споко :)
Как пиеш солта?
Аз също повръщах от нея, но когато лапна на сухо лъжицата и после преглътна със сок или вода (2,3 глътки колкото да прокараш) горчивото ИЗОБЩО не се усеща. Опитай!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Момичета, успех с детокса.Тъй като моя го направих по рано, заради здравословни проблеми сега само на пълнолуние ще съм на сокчета.Дано на всички да донесе много здраве и много смъкнати килограми априлското пълнолуние :329
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Вер, мерси отново!
Чудех се дали да не я пробвам да я глътна на сухо, но имам чувството, че като усетя тези зрънца и още по-гадно ще ми стане, ама ще се пробвам! Иначе аз я разтварям сигурно в 20гр вода, че да я глътна наведнъж, но стоя над мивката, че ми стига до гърлото ... а сега ще я пия 4 дни :fan
Да ви кажа това със солта ми е най-трудния момент, но това с Ги-то пък ми се струва доста сложно за изпълнение и нещо не ми се захваща, макар че и от масълцето им се гади на някой :1047
Адйде, до скоро .... а и се захващайте и тук да пишете, много уютно в спамчето но НИ ЛИПСВАТЕЕЕЕ ТУКККККК! :1058
Заключено