Страница 12 от 17
Re: Суровоядство
Публикувано на: 13 Дек 2011, 14:16
от felix
Изследване на жива кръв.
http://www.recipemagician.com/nashiat-o ... jiva-kryv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Суровоядство
Публикувано на: 13 Дек 2011, 15:43
от Ver
От известно време съм му хвърлила око.
Интригуващо е.
Re: Суровоядство
Публикувано на: 14 Дек 2011, 15:39
от Cheva
Любопитна съм и за цената.
Аз се чудя една консултация с хематолог и назначена от него кръвна
картина дали няма да бъде също задоволяваща текуща справка ?

Re: Суровоядство
Публикувано на: 14 Дек 2011, 16:10
от Ver
Cheva написа:Любопитна съм и за цената.
Аз се чудя една консултация с хематолог и назначена от него кръвна
картина дали няма да бъде също задоволяваща текуща справка ?

Ako се не лъжа (и ако са ми разказали имено за това изследване) цената лятото беше 50лв.
Стандартините изследвания за мен са доста ограничени, пък и интерпретациите ще са далеч от желаното.
Re: Суровоядство
Публикувано на: 15 Дек 2011, 00:57
от Cheva
Ето какво сътворих от млад грах -
Коледни елхички
Продукти:
- - 2 ч.ч. млад грах ( аз позлзвах замразен )
- пасирано червено цвекло
- зрънца пчелен прашец
- зехтин
- хималайкса сол
- кокосови стърготини за декорация
Приготвяне:
С кухненската резачка се надребнява, размразения на стайна Т грах
(аз ползвах от пакет). След това се овкусява със зехтин и хималайска сол.
С формичка за сладки се оформят борчета и се декорират с настъргано или
пасирано цвекло, зръмнцва пчелен прашец и кокосовите стърготини за ефект "сняг".
Добър апетит!
Re: Суровоядство
Публикувано на: 15 Дек 2011, 13:43
от Ver
Cheva написа: Коледни елхички
surovi_elhichki.jpg
Красота!
Re: Суровоядство
Публикувано на: 15 Дек 2011, 13:57
от felix
Приказни елхички, как да не заобича човек суров грах. 
Re: Суровоядство
Публикувано на: 16 Дек 2011, 01:13
от Вери
Cheva, майсторка си и в кухнята и с обектива! Браво!

Re: Суровоядство
Публикувано на: 17 Дек 2011, 15:35
от Cheva
Вери написа:Cheva, майсторка си и в кухнята и с обектива! Браво!

Благодаря !
Уча се от най-добрите.

Re: Суровоядство
Публикувано на: 27 Дек 2011, 21:02
от Cheva
Как стои въпросът със замразяването на продуктите ?
Губят ли си качествата ?
Re: Суровоядство
Публикувано на: 28 Дек 2011, 22:39
от Cheva
Едно празнично предложение

:
АВОКАДО ТРЮФЕЛ
Необходими продикти:
- узрели плодове авокадо
- мед
- сурово какао или брашно от рожкош
- пчелен прашец - за овалване
Наичин на приготвяне:
Авокадото се обелва и разрязва по дължина. Отстранява се семката (макар че е огромна, не е костилка). С лъжица се издълбават двете половини, малко. За да може
авокадото да запази формата си после, трябва стените да са дебели.
В блендер се смесват издълбаните частици авокадо, медът и какото до получаване на
гъст крем. Авокадото се пълни с крема и се затваря. След това се овалва в пчелния прашец.