cchery написа: ... А ако сме в този район няколкото задължителни неща, които ТРЯБВА да направим са:
Посещение на Царевец.
Разходка и разглеждане на Търново.
Посещение на Арбанаси.
Посещение на Никополис ад Иструм.
Посещение на Хотнишкия водопад.
Посещение на язовир Йовковци.
И едно незадължително нещо - да метнем един поглед и на невероятнатааааааааааа Горна Оряховица, дала живот на не един потребител в този форум :1140 :1140 :1140 :1140 ......... Не един, т.к. сме две, а две е повече от едно.
Ако се озовем при Йовковци, ще можем да обядваме в Трухчевата къща! Въобще няма да ни стигнат 3 дни за всичко, което можем да видим. ...
:1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
ellis_stoyanova написа:Дани,искренно се надявам да стане,най-веротно ще с вас деня,след като пристигнете,поне аз така си правя сметка,а ще видим накъде ще откараме
Ааааа, Елисче, ако трябва на центъра на Горна ще играят, но ще се присъедините към нас!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
tita написа: А дали ще работи басейна на Усоето? Не че нещо ... ама ние, морските, много си падаме по цамбуркане в басейн. Имайки предвид, че тук сезона откриваме в началото на май се замислих дали в Усоето няма да напълнят басейна? Да си знам, да събирам ли бански на децата в багажа.
Ако моржувате си вземете бански . Ходили сме в началото на месец май и в края на месец юни на Усоето. Май месец вечерите бяха доста студени и вечеряхме в затворените помещения на ресторанта, защото температурите навън падаха до 5-6 градуса, съответно стените на басейна и самата вода в него няма как да се стоплят. Юни месец през деня беше горещо, вечерите балкански прохладни и също охлаждаха водата в басейна, поне тогава /пре юни/ също си беше доста хладна - под 18-19 градуса. Ако уцелим някакъв южен циклон и нощите са по-топли /което на Балкана е малко вероятно/ може и да става за цамбуркане. НО все пак си вземете бански .