Общонационални форумни срещи

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Мърмори
Философска система

Общонационални форумни срещи

Мнение от Мърмори »

Мацки,снощи,докато се ядосвах, че пропуснах подходящото време да ви се обадя и да ви поздравя( сетих се към 21,30) у мен се породи следната идея:
Следващата форумна среща за Варна и София (а защо не и другите градове, в които момичетата се познават) да бъде в един ден и по едно и също време. Тъй като ние приехме традицията това да става всеки първи петък на месеца, смятам, че всеки би могъл да си настрои органайзера и да няма забравили и неразбрали. Идеята на тази едновременност е например аз да се обадя на някое от софиийските момичета и двете компании да си кажем "НАЗДРАВЕ". Същото може да се случи със всяка една форумна среща във всеки един град.
Първо: достигаме ниво "системни срещи"
Второ: достигаме ниво "допълнителна сплотеност и взаимност"
Ама че го казах и аз

Следващото ниво,което трябва да постигнем е обща форумна среща по средата на България (за да е удобно на всички)- на хижа, палатки-както дойде! Нооо, първо трябва да изчислите къде, аджеба ,се пада центърът на България :1062 И после да изчакаме следващото лято. Дотогава предлагам да тренираме на регионално ниво.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Общонационални форумни срещи

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Мацки,снощи,докато се ядосвах, че пропуснах подходящото време да ви се обадя и да ви поздравя( сетих се към 21,30) у мен се породи следната идея:
Следващата форумна среща за Варна и София (а защо не и другите градове, в които момичетата се познават) да бъде в един ден и по едно и също време. Тъй като ние приехме традицията това да става всеки първи петък на месеца, смятам, че всеки би могъл да си настрои органайзера и да няма забравили и неразбрали. Идеята на тази едновременност е например аз да се обадя на някое от софиийските момичета и двете компании да си кажем "НАЗДРАВЕ". Същото може да се случи със всяка една форумна среща във всеки един град.
Първо: достигаме ниво "системни срещи"
Второ: достигаме ниво "допълнителна сплотеност и взаимност"
Ама че го казах и аз

Следващото ниво,което трябва да постигнем е обща форумна среща по средата на България (за да е удобно на всички)- на хижа, палатки-както дойде! Нооо, първо трябва да изчислите къде, аджеба ,се пада центърът на България :1062 И после да изчакаме следващото лято. Дотогава предлагам да тренираме на регионално ниво.
:326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :326 :524

WE'LL DO IT!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Мърмори написа:Нооо, първо трябва да изчислите къде, аджеба ,се пада центърът на България :1062 И после да изчакаме следващото лято.
Ааааа, той центърът си е отдавна изчислен. Аз даже имам снимка там :222 . Мястото е над Габрово - в местността Узана. И едва ли има по-подходящо място за мечешката среща (тука смятам, че Нелката ще ме подкрепи на 100%). Дали е пролет, лято, есен или зима, там е чудно - простор, слънце, въздух, красота....абе, БАЛКАНА!!!
Тъй че, смятайте го за мое предложение. Вие сте на ход.
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце написа:. Мястото е над Габрово - в местността Узана. И едва ли има по-подходящо място .
Идеята са сбирка на Балкана я бяхме подмятали из виртуалното пространство и и преди :)
Сега придобива малко по-конкретни измерения, може би :1062
Съгласна съм с твоето предложение, Цони :524 (макар, че Габровския Балкан не е от най-посещаваната от мен дестинация, почти на 300км от Сф :1028 )
Аз пък ще предложа ориентировъчна дата: около Еньовден, ми се струва най-добре. :222 Какво по-подходящо време за сбор на вещуря .... :221 имам и други по-прозаични аргументи, но те не са толкова важни :222
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ver написа: ...вещуря ....
:221 Мнооого ми хареса! :221
Еми имаме си вече място, имаме и дата... Ако няма други предложения...стягайте отпуските по Еньовден :222
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

А голи вещерски танци предвиждат ли се :221 :221 :221 ? Да знам колко да съм сериозна със зумбата........ :221
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Някой да пусне малко инфо за цени,туй-онуй или ще сме на полянката :221 :221 :221
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:А голи вещерски танци предвиждат ли се :221 :221 :221 ? Да знам колко да съм сериозна със зумбата........ :221
Мене зумба ми требе, Декс, само малко алкохолец и никакви проблеми нямаш с голите вещерски танци :1216 (Аз понякога се чувствам по-близо до Леля Ог, отколкото до Баба :1062 ) .... ех, минало незабравимо! :423 Но, ти тренирай, че късмета се усмихва само на подготвените! :221
mimi the elefant написа:Някой да пусне малко инфо за цени,туй-онуй или ще сме на полянката :221 :221 :221
То време бол.
Цените на Узана са народни. Виж по търсачките.
А иначе поляната е голяма :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Всичко добре само дето Еньовден не е ли чак идната година?! :523 Как ще утраем дотогава, сън не ми дава......

Мене междудругото и "центъра" Търново - Горна Оряховица ми пасва идеално :1094
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:.....
Мене междудругото и "центъра" Търново - Горна Оряховица ми пасва идеално :1094
Така ще кажеш :1062 , то Линди сега ще се обади, че Севлиево и то е в центъра. Цони ще каже, "Ей, къде я Узана, толкоз близо до Черни Вит. И двете в сърцето на Балкана" .....и току виж сме се събрали там :221
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Много интересно. Явно сме узряли за идеята за обща форуман среща. Вижте какво съм пуснала аз 3 дни след поста на Зори. http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?p=26831#p26831" onclick="window.open(this.href);return false;
Все пак предлагам да са почивни дни. Не че ми е останало време да гледам кой ден се пада Еньовден.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Публикувай отговор