Здравейте, хора. Как е хавата?! По живо, по здраво......

Единственото, което мога да кажа е, че ми се спи жестоко... Дали има изненадани?!

Ами това е..... умората и липсата на нормален брой часове за сън си казва думата... Пък как ми се ще да не е така.....
danid написа:Реши се накрая да тръгнеш на танци. Надявам се да ти хареса, пък след това ще се виждаме по участия
Да бе,
Дани, смятам довечера да дебютирам

... Сигурно ще съм скапана, но ще се опитвам да не се настройвам

.
danid написа:Иска ми се и аз да поуча пак нещо, всъщност не какво да е нещо, искам начална училищна педагогика и искам да стана учителка на мъници. Странна работа, защото никога не съм имала такива желания, но искам нещо съвършено различно от досегашното и ми се иска да се занимавам точно с дечица, живи и будни и необременени от нас с изкривени мисли и съзнание...
Аз мисля, че знам защо го искаш. Дори вярвам, че те разбирам прекрасно..... и даже... обмислям да облека мислите ти в думи :lol: :lol: . Защото тези дни са особени за мен и аз много разсъждавам.... защо така съм се "впила" в ежедневието на децата?! Единственият отразяващ истината отговор е, защото съм щастлива, а кой се отказва от щастието си?! Надявам се да не ги повредя само... или да ги "източа" емоционално. Не за друго, а защото понякога не се усещам дори кога прекалявам. Но пък.....смея да се надявам на най-доброто.
Искам да ви помоля да се включите с гласуване в кампанията "Будител 2016". Разбира се, може да си изберете човек, за когото да гласувате, но аз ви подканям да подкрепите Иво Иванов - всъщност всички онези, които са го чели, едва ли имат нужда от моите думи.
Визитката на Иво в кампанията. Гласувайте за него тук:
http://fmplus.net/buditel2016/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
До скоро!