ofika написа:(нося си поли отпреди 3-4 години) и доброто самочувствие след детокс.

ofika написа:(нося си поли отпреди 3-4 години) и доброто самочувствие след детокс.
Ема, ще те чакамеema 57 написа:дано март успея да се включа по пълнолуние..а
А за честото притичване до хладилника би могла да се справиш сema 57 написа:....Най лошото е,че като ме поемат задачите до безкрай,от знам ли какво тичам често до хладилника
Ема, колкото и странно да ти звучи, мисля че те разбирам! Не знам колко съм млада, но и аз съм имала такива моменти, в които нищо не ми се прави. В които ежедневието ми сторварва цялото си бреме и чака от мен решения. Невъзможни подвизи, на които не съм способна. Човешко е да сме слаби. Чисто по женски е да се опитаме да дадем всичко от себе си за коя да е ситуация. Невъзможно е да сме съвършени!ema 57 написа:Здравейте мили момичета.Дълго не съм писала, а няма с какво да се похваля.Влизам и чета понякога по младичките.Няма да се оправдавам, но нещата толкова се промениха, че едва си събирам ума за ежедневието....и по тази причина съм зарязала всичко за себе си.Знам, че е лошо, но нямам нито време, нито сили.Просто гледам трима болни и се опитвам да се справя и с работата си, даже не успях да почина това лято, надявам се да го направя в септември за няколко дни.
Дано при вас е по нормално и да правите необходимото за здравето си.
![]()
![]()
усмиквки за всички момичета
Благодаря за подкрепата.cchery написа:Ема, колкото и странно да ти звучи, мисля че те разбирам! Не знам колко съм млада, но и аз съм имала такива моменти, в които нищо не ми се прави. В които ежедневието ми сторварва цялото си бреме и чака от мен решения. Невъзможни подвизи, на които не съм способна. Човешко е да сме слаби. Чисто по женски е да се опитаме да дадем всичко от себе си за коя да е ситуация. Невъзможно е да сме съвършени!ema 57 написа:Здравейте мили момичета.Дълго не съм писала, а няма с какво да се похваля.Влизам и чета понякога по младичките.Няма да се оправдавам, но нещата толкова се промениха, че едва си събирам ума за ежедневието....и по тази причина съм зарязала всичко за себе си.Знам, че е лошо, но нямам нито време, нито сили.Просто гледам трима болни и се опитвам да се справя и с работата си, даже не успях да почина това лято, надявам се да го направя в септември за няколко дни.
Дано при вас е по нормално и да правите необходимото за здравето си.
![]()
![]()
усмиквки за всички момичета
Желая ти... това с болните да приключи - нямам представа от какво естество са им проблемите със здравето, но ако гледаш възрастни хора..... ще ти пожелая да имаш куража да намериш решение и за себе си!
Не знам каква музика слушаш, но в момента аз слушам нещо, чието заглавие е "Бягство/Избягай" или както решиш да си го преведеш ти! Ще ми се да ти го пусна... просто ей така за удоволствие:
[youtube]URGA-nCGnIg[/youtube]