Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ver

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Ver »

Линди, радвам се, че те виждам :923 , дори и толкова лаконична :)
Аз изкарвам детокс и то какъв....
Чувствам че, като пребита, мръзна, боли ме черния роб и ред други крайници :plezya se
Така, така ми се пада, като се уфлянквах цяла зима :128
Наливам се с топла вода и не броя чашите :960
До утре!
Успех на всички :524
нарцис

Мнение от нарцис »

Аз бях 70. С един детокс и режим за един месец махнах 5.Остават ми 15. А 50кг са идеални на моя ръст-150см.
олеся

Мнение от олеся »

Днес и аз съм на детокс. Вече си изпих ансола. Приготвила съм щайгата с цитруси. Дано да издържа.
Миналата седмица пак в понеделник направих извънреден детокс, защото ме заболя гърло и издържах целия ден без проблеми. Но имах сериозен стимул - да се излекувам без лекарства. Пък за днес - не знам ...
Успех на всички в последния детоксов ден! :524
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

И аз тук в последния ден.В неделя ми беше невъзможно и трябваше да започна в събота,в неделя да ям...и стана тя каквато стана.Та реших-последния ден е моят ден.Вече иизпих анослчето,сега ме чака чаща димяща вода и кафе,а после и цитруси.
Успех в последния ден момичета :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет момичета,
Издържате ли? Днес на мен ми е 3-ти ден детокс (като преди това изкараш и почти 2 дена без хапване, че съм болна) и днес сутринта вече имах чувството, че едвам издържам, но ще изкарам целия детокс докрай и после ще направя едно по-стабилно захранване от няколко дни. Искренно се надявам да успея да устоя на глада и да захраня още 2 или 3 дни само със сорови нещица. Ще имам нужда от вашата подкрепа, че като премина във фаза захранване може да се отключи моят апетит и тогава не знам как ще издържа на напрежението. По-лесно ми е да гладувам отколкото после със захранването.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И аз се включвам на финалната права. От сутринта ансолче, чай, вода и преди малко една ябълка. Чувствам се супер, а си мислех че след вчерашните софри ще ми е кофти :1044 . Мисля утре да направя и един плодово-оризов, но..... ще видим.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, слабеещи!
При мен всичко е ок днес, но вчера пийнах аналгин за главата, че щях да пукна :328 много болеше!!!!
Айде, не остана и утре умната
олеся

Мнение от олеся »

Много съм доволна, че днес детоксикирам. Такова задръстване на организма се е получило, че направо ме срам, ама какво да правя като съм в това бременно състояние. Пропуснах януарския, февруарския и мартенски детокс, и сега също съм скромна - само 1 ден.
В събота и неделя имах чувството, че ще се пръсна :1114 . А днес се радвам на всяко посещение в тоалетната :1111
Дано издържа днес до край, а и утре да направим едно разумно захранване :222
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Здравейте и от мен на финала.
Днес се включвам на варианта със грейпфрути и ананас, че нямаше друго в къщи. Използвах и някакви остатъци от английска сол, но все пак се надявам д е успешен детокса. Много ми се спи и ми е студено!
Сега се връщаме от изненадата на Чери. Ще ходя да разкажа в спама.
Успех! Хайде не остана ей ги къде да овесените ядки :954
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
puf

Мнение от puf »

Хайде цоп и аз тук :) Много съм щастлива , че открих това чудо детоксикацията сега ми е за 2-ри път. Виждам в другия форум коментари и за тук та реших да се присъединя и към вас, действа ми стимулиращо така ,че съм на линия и на 2-те места :D
Днес се чувствам прекрасно не знам защо ,но и предния месец ,3-тия ден ми беше много приятно и пълна с енергия се чувствам.
Хайде пожелавам леко изкарване на вечерта без издънки :!:
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Aaaaaaaaaaaaaaaaa! :1099

Не мога да повярвам, че издържах! При моя неукротим апетит и лакомия! Момичета, честно да ви кажа, не вярвах, че ще издържа, наистина!!! Но въпреки съмненията се хвърлих в начинанието и ето, че и третия ден се изниза без мъки! Направо съм... не знам... шокирана, изумена, шашната и няма да крия - ГОРДА!!! И пак ще го направя... и пак, и пак, и пак! :1062

Надявам се, че не съм оплела много конците с тая ягода дето я изядох в офиса - ама, мръсницата така примамливо ме гледаше че.... мммм, видЕх й сметката! :126

И така... сега захранването... е, тука вече е майсторлъка! Много се чудя колко дни да го правя при положение, че след това си продължавам 90-дневната... Съвети приемам всЕкакви :221

Хиляди, милиони прегръдки за всички вас и за док!
Заключено