Иначе, евала на Калинчето! Ей, такива помощници най-обичам

Той този материал не е мой при всяко едно положение. Копиран от нет и от блога на една приятелка и систематизиран. Заповядай!Ivetoo написа:Това е кефира е много интересно, пие ли се или се маже?cchery написа:Последното, което четох,че ги мори тези гадинки е кефира, който се произвежда с помощта на тибетската гъба. Все още не съм пускала тема за нея, но се надявам днес да ми остане време и за това!
Аз съм чувала за млечна гъба , която прави кефир, май не е тибетска?
Ще чакам с нетърпение материала ти Чери
Ще има и личице следващия път, ама сега синът така ме снима, че бях още сънена и рошава, ама бързам да пробвам полатаcvety_rz написа:Мдааа следващия път да покажеш даellyto написа: Следващият път и личице да покажеш.
Верка,ами ти цели 2 помощнички имаш, да не си хрупала зелето скришноVer написа:Иначе, евала на Калинчето! Ей, такива помощници най-обичам
Добре, че са децата да се грижат за мен иначе съм за никъдеVer написа:Цвети, според мен тахана с мед си е супер енергийна бомба. Аз бих се въздържала АКО МОГА (виждам, че и при теб случая е такъв, приятно е, когато не си сам)![]()
(поне в дните на захранване), освен ако не ми предстои голям енергиен разход.
Иначе, евала на Калинчето! Ей, такива помощници най-обичам
Елито, споко-не си сама.ellyto написа:Аз днес опропастих захранването, ама изцяло, много съм зле...слаби ангели, като никога. Издържах 3-те дена и почерпката по случай рд-то на любимия просто опропасти работата....