Чери, няма да сме в Търново. Въпроса ми беше ако бях успяла да направя плана с ден идване, от там да взема торта например. Ние ще сме близо до Плевен на бал, но и ремонта ни осуети повечето планове и няма как да се включим в срещата, дори за ден.
За съжаление няма да мога да ви видя. Предложението някой да ползва стаята остава. Знаеш ли дали Марчи са успели да се организират и дали са си запазили стая?
Момичета, дайте някакъв ориентир за комплекса (ако знаете, де). Влиза ли се в Елена или е преди това? И още нещо - към колко часа смятате да пристигнете? Ние ще тръгнем сутринта и мислим да разгледаме града преди да се настаним.
danid написа:Чери, няма да сме в Търново. Въпроса ми беше ако бях успяла да направя плана с ден идване, от там да взема торта например. Ние ще сме близо до Плевен на бал, но и ремонта ни осуети повечето планове и няма как да се включим в срещата, дори за ден.
За съжаление няма да мога да ви видя. Предложението някой да ползва стаята остава. Знаеш ли дали Марчи са успели да се организират и дали са си запазили стая?
Дани, не съм се чувала с Марчи и тя не е звъняла. С две думи - не знам какво мисли да прави във връзка с УСОЕТО.
Цони, доколкото разгледах през гугъл мапс, трябва да се мине през Елена и да се хване пътя за кв. Усой - там се намира нашия комплекс - довечера по-подробно ще гледам.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
cchery написа:
Цони, доколкото разгледах през гугъл мапс, трябва да се мине през Елена и да се хване пътя за кв. Усой - там се намира нашия комплекс - довечера по-подробно ще гледам.
караш по пътя Велико Търново -> Елена и после Елена -> Твърдица. Малко след Елена вдясно е отбивката за УСОЕТО.
След 12,00 може да се настаните. Всичко е наред, но все пак си носете копия от платежните.
Не съм казала, че няма да ползвам апартамента, така че още има време да включите някой, ако не ще ви помоля като се настаните да кажете на човека, че няма да го ползваме.
Напомням - Резервацията е на Динкова - 5 апартамента + 2 стаи, на Зори вероятно е на друго име??
Пожелавам ви прекрасно време, всичко друго знам, че ще е перфектно.
Лек път и приятно изкарване
Момичета,пожелавам ви да си изкарате страхотно,да има много положителни емоции,много смях и забавления......а всички ние,които не успяхме да се включим ни остава да ви чакаме със страхотни разкази и много снимки
В последния момент се сетих,че в Елена имат мадра,със страхотно производство,сиренце,масло,кашкавал,който иска може да опита от тях
Приятно прекарване
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Данииии, много ще ни липсваш! Ти отнесе цялата организация, сега само ще гледаш отстрани. МНого ми е мъчно, че няма да те видя! Знаеш, че от години си говорим за това. Но нищо, нека да вярваме, че всяко зло е за добро- вярвам, че ще дойдат по-добри времена за всички ни и тогава няма да има нещо,което да ме спре да те напрегръщам силно, силно!
Мацки, май пооредяхме, идея нямам с кого ще се видим в крайна сметка, но пък вярвам, че всичко хубаво предстои- догодина вече пътеката ще е отъпкана и ще можем по-отрано да си организираме бюджетите и свободното време.
Аз все още не мога да повярвам, че всичко това ми се случва, още повече че вече се бях настроила, че няма да съм с вас. Нещото за което толкова мечтаех просто дойде, без да очаквам и без да съм вярвала. Благодарение на едно много ценно за мен приятелство, на едно момиче, което с радост наричам най-добра приятелка, влагайки пълния смисъл на тези думи... Никой не ми е подарявал нещо толкова ценно...
Хайде, утре пътуваме, ще се чуваме по телефоните докато се намерим.
Не забравяйте фотоапаратите !
Ql4e ZLAto написа:
Аз понеже нямам телефоните на никой ако някой иска да ми пише на лични, че да не се затрием по пътищата
Пратих ти моите на лично съобщение!
Зоричка, аз мисля, че само Дани няма да я видим . Току-що говорих с Деси - те ще пътуват утре от Угърчин (Хри е оттам и явно ще преспят и тръгват към УСОЕТО).
Имаме си телефоните, знаем вече къде се намира и остава само да се срещнем?! Do you feel it?!?!?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Нямам никакво време тези дни да пиша, ама не се оплаквам. Радвам се, че имам работа.
Влизам само да кажа, че утре сутринта тръгваме. Плана е към обяд /ранния следобед/ да сме в Елена, да обядваме и после към Усоето. Зори, ще се чуваме утре по телефоните, кой на къде е.
Айдеее ... Ние все пак сме си приготвили банските
А Митака .. си е приготвил ракията. Веднага забеляза, че там имало външни барбекюта и е замислил да си организираме "празнична вечеря" там ( разбира се, ако от управата нямат нищо против).